Eiland van Maurik

Eiland van Maurik

4.1 reviewscore • 7 reviews
T

Rivierengebied mooie regio

Hoe fijn is het als je echt toe bent aan vakantie en dan hier in het groen mag kamperen, en heel veel ruimte om je heen. Wij stonden aan de visvijver en konden zo naar de NederRijn lopen. Het was zo mooi uitzicht op de Utrecht Heuvelrug ik weet wel dat als we nog een keer terug komen dat we dan weer hier moeten staan.

Het sanitair was soms heel schoon en soms wat minder. Het was wel veel schoner toen er veel mensen weg gingen en het dus ook wat minder goed werd gebruikt. Maarja dat kan door de drukte komen. Voetballen spelen alles voor de kinderen is er en daar genieten wij ook van als ouder stel.

Thea en THeo 30 aug 2023
Reageer
F

Niet netjes naar klanten

We hadden, dachten we ten minste, een mooie plek geboekt bij Eiland van Maurik. We kwamen daar en toen leek alles gewoon goed te zijn. We raakten in gesprek met de mensen die tegenover ons stonden. Ze gaven aan dat zij voor een bepaalde periode 380 euro hebben betaald, wij bijna 3x zoveel als zij! We zijn bij de receptie na gaan vragen hoe dat kan, kwam geen antwoord. Manager gaf aan kunnen we niets aan veranderen. Navraag zouden ze doen toen we weggingen en ook niks meer gehoord, asociaal hoor en klantonvriendelijk.

Fam Vreeze 11 okt 2023
Reageer
A

Top zeker voor herhaling vatbaar

We hadden geboekt en dachten toen we gaan eens kijken hoe het bekend staat nou daar schrokken we van. Veel mensen zijn negatief en waarom? We laten ons niet gek maken en zijn gewoon neutraal gegaan om samen vakantie te vieren. Bij aankomst netjes ontvangen, huisje ook heel mooi schoon. Kinderen lekker mogen spelen in het zand en bij de speeltuin. Eten was ook echt top geregeld en op goede tijden open. We hebben elke dag vanuit het park kunnen eten, wat is dat fijn. Niet weg hoeven, kids genoeg te doen dus aanrader.

Angeline 11 sep 2023
Reageer
M

Park is goed onderhouden en netjes

Het vakantiepark kan ik gewoon top noemen en daarom ook 4 sterren. Het is mooi onderhouden en ook schoon. We zijn op de kampeerplaats geweest een paar weken, medewerkers erg aardig en helpen goed. Vuurwerkshow gekeken, ook zeker een aanrader hier. Voor jong en oud is er genoeg te doen en wij boeken alvast voor volgend jaar bij het Eiland van Maurik.

Marianne 9 sep 2023
Reageer
W

Fantastisch top park

Ik kan wel uren typen maar waarom zou ik dat doen? Het park is gewoon in een woord FANTASISCH. De ligging is goed, netjes schoon en lange tijd geweest. Receptie personeel erg vriendelijk personeel. Benieuwd hoe het volgend jaar gaat zijn als we met een groter gezelschap komen. We komen dan wel buiten het hoogseizoen ivm warmte

Willem van het Veld 7 sep 2023
Reageer
A

Aanrader zeker weten

De vakantie kan niet meer stuk en we hebben hele mooie herinneringen hier mogen maken. We kijken dan ook graag terug naar alle fotos die we van hier hebben en we genieten elke dag weer van die tijd toen. Ook kijken we uit naar een volgende vakantie want we hebben al geboekt en tellen dus echt af. Het park is verder fijn, netjes en onderhoud is goed. Zwembad voor kinderen is de moeite waard, ze genieten en de speelhal was voor hen ook leuk, wij vinden het al wat ouder, maar kinderen zijn er blij mee. Eten was eenvoudig maar prima wel te snacken.

Ans 28 aug 2023
Reageer
D

Camping oke.

In het hoogseizoen toch wel 2 fijne weken hier gehad bij het Eiland van Maurik. Het huisje was heel fijn alleen de banken wat een drama. Fijn dat we gewoon lang naar buiten konden en dan even kort binnen op de bank en dan naar bed. De veranda is dan ook een goede keuze bij het verblijf, de kids waren niet weg te slaan bij het zwembad, daar wilden ze het liefst de hele dag blijven. Er waren ook activiteiten voor de kinderen en ook daar is veel gebruik van gemaakt. Jong animatieteam maar toch wel leuk.

Dionne 18 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Maurik.

Over Eiland van Maurik

Camping Eiland van Maurik is gelegen op Eiland van Maurik 7 in Maurik. Dit 5-sterren vakantiepark is ideaal voor liefhebbers van watersport, natuur en gezelligheid. Gasten kunnen kiezen tussen kamperen of verblijven in diverse accommodaties direct aan het water. Het park is uitgerust met een prachtig (overdekt) zwembad met spraypark, een eigen zandstrand, diverse watersportmogelijkheden en verschillende restaurants. Het park biedt ook gratis WiFi en beschikt over goede sanitaire voorzieningen, een eigen jachthaven, een enthousiast animatieteam en een indoor speelhal. Geschikt voor alle leeftijden, is Vakantiepark Eiland van Maurik de perfecte bestemming voor een waterrijke en leuke vakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Maurik, Gelderland
  • https://www.eilandvanmaurik.nl
  • receptie@eilandvanmaurik.nl