Eden Hotel Amsterdam

Eden Hotel Amsterdam

3.0 reviewscore • 8 reviews
M

Warm welkom

Elke keer weer genieten van een aangenaam verblijf op een fantastische locatie. Een perfecte uitvalsbasis voor jouw tijd in Amsterdam. Het Rembrandtplein, met zijn gezellige cafés en heerlijke restaurants, ligt vlakbij. Het personeel is vriendelijk en zorgt voor een warm welkom tijdens je verblijf. We kijken er binnenkort weer naar uit om een weekend in Amsterdam door te brengen.

Martha 30 dec 2017
Reageer
A

Prachtig uitzicht over de Amstel.

Om onze trouwdag te vieren, hebben we een weekendje in Amsterdam doorgebracht en verbleven in het Eden Hotel. De medewerkers bij de receptie begroetten ons bij aankomst met veel vriendelijkheid. Ze vertelden ons dat ze een gratis upgrade hadden geregeld vanwege een medisch congres in het hotel, waardoor het erg druk was. We werden naar een appartement gebracht. Het appartement was net buiten het hotel gelegen en we bereikten het via tal van steile trappen. Helaas was het een teleurstelling vanwege het achterstallige onderhoud en een muffe geur. De slaapkamer was ook erg klein, maar we hadden wel een prachtig uitzicht over de Amstel.

Ally 5 sep 2017
Reageer
G

Weinig privacy

We hadden gebruikgemaakt van een speciale aanbieding om dit hotel te boeken voor slechts € 57,50 voor twee personen! De locatie van het hotel is werkelijk schitterend. We verbleven in een fraaie kamer op de bovenverdieping met een comfortabel bed en een prachtige badkamer. Er waren theevoorzieningen op de kamer. In het restaurant hadden we een uitstekende ervaring, mede dankzij een voortreffelijke gastheer! Helaas was het diner teleurstellend en ook behoorlijk prijzig. Bovendien was er weinig privacy, aangezien de tafels erg dicht op elkaar stonden.

Groot L 21 jan 2017
Reageer
K

Beperkte voorzieningen

Dit hotel was helaas teleurstellend, met beperkte voorzieningen zoals geen theevoorzieningen op de kamer, slechts drie tv-zenders, versleten tapijt, een roestige trapleuning en luidruchtige verwarming. Bovendien hanteerden ze een onredelijke borgregeling. Het was zeker geen plezierig verblijf. Hier kom ik zeker niet voor een tweede keer. Ik ga liever naar een goedkope guesthouse waar ik dezelfde service krijgt.

Karmin 20 jan 2017
Reageer
M

Teleurstelling

Begin januari verbleven we in dit hotel en er was een verkeerde toewijzing van de kamers. Ik kreeg een eenpersoonskamer toegewezen voor twee personen, terwijl ik eigenlijk een tweepersoonskamer had geboekt voor mezelf alleen. Ik ben naar de receptie gegaan om dit probleem op te lossen. Uiteindelijk kreeg ik een eenpersoonskamer, maar mijn kinderen kregen een andere kamer met twee aparte bedden, zoals ik had gevraagd. Helaas was de kamer behoorlijk vies, met haren in het bad en veel stof, maar ze hebben het op mijn verzoek wel schoongemaakt.

Mijne 7 jan 2017
Reageer
M

Geen volgende keer!

De enige positieve factor was de centrale locatie. Het hotel was echter erg prijzig, en de kamer en badkamer waren buitensporig klein, met een hinderlijke rioolgeur in de badkamer. De tarieven bleken te zijn verhoogd vanwege een dance-evenement dat plaatsvond in Amsterdam. Ik heb de hele nacht geen oog dichtgedaan vanwege luide gasten op mijn verdieping. Gedurende de nacht was er voortdurend harde muziek, stemmen en klapperende deuren te horen.

Mariska 23 okt 2016
Reageer
B

Viezigheid

De geweldige locatie van dit hotel rechtvaardigt natuurlijk de bijbehorende prijs. In de kamer was alles een beetje smoezelig, met een onduidelijke gele vlek of rand die de bodem van het bad bedekte. Viezigheid was te vinden op en tussen bijna alle randen. De vloerbedekking vertoonde duidelijk tekenen van slijtage, we hebben haarspeldjes gebruikt om de gordijnen dicht te houden omdat ze niet goed sloten (er ontbrak ongeveer 30 cm stof), en het toilet spoelde niet goed door, wat resulteerde in een constant gorgelend geluid gedurende de hele nacht.

Bertha 2 feb 2015
Reageer
M

Gemakkelijk bereikbaar met de metro

Dit hotel is uitstekend voor een weekendje weg. Het heeft een centrale locatie en is gemakkelijk bereikbaar met de metro. De kamer was prima, maar de badkamer had op sommige plekken wat meer aandacht nodig qua onderhoud. Het zou zeker helpen als de kitranden eens vernieuwd werden, dan oogt het geheel meteen een stuk verzorgder. Zelfs de kunststof rand aan de douchedeur zou eenvoudig kunnen worden vervangen. De bedden waren zacht, maar boden een goede nachtrust.

Marvin 20 jan 2014
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over Eden Hotel Amsterdam

Het Eden Hotel Amsterdam is gelegen te Amstel 144 in Amsterdam. Het hotel beschikt over goed uitgeruste kamers. Elke kamer is voorzien van moderne voorzieningen, waaronder een flatscreen-tv, gratis wifi, een bureau, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. Sommige kamers bieden ook uitzicht op de grachten van Amsterdam. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes in het restaurant en de bar van het hotel, waar lokale en internationale specialiteiten worden geserveerd. Er is ook een terras aan het water waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op de grachten. Het Eden Hotel Amsterdam heeft ook vergaderfaciliteiten en een 24-uursreceptie met behulpzaam personeel dat graag helpt bij het plannen van activiteiten en het verstrekken van informatie over de stad. De locatie van het hotel is ideaal voor het verkennen van Amsterdam. Op loopafstand vindt u bezienswaardigheden zoals het Rembrandtplein, de Bloemenmarkt en de levendige winkelstraten. Het hotel ligt ook dicht bij het openbaar vervoer, waardoor u gemakkelijk andere delen van de stad kunt bereiken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.edenhotelamsterdam.com
  • info.edenhotel@edenhotels.nl