Droompark Bad Hoophuizen

Reviews (1)

 • F

  Vakantiepark aan het Veluwemeer

  Prachtig vakantiepark gelegen aan het Veluwemeer op het randje van de Veluwe. Dit Droompark ligt in Hulshorst en is goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Aan de andere kant van de A28 begint de Veluwe. Zodra je de snelweg over bent, heb je gelijk hele bosrijke wandelgebieden. De Hulshorster Woestijn Wandeling is bijvoorbeeld een schitterende wandeltocht die op fietsafstand van Droompark Bad Hoophuizen ligt. In het Leuvenumse Bos talrijke wandel- en fietsroutes. Het is echt een schitterende locatie voor de echte natuurliefhebber.

  Droompark Bad Hoophuizen is een verzorgd vakantiepark. Alle faciliteiten zijn aanwezig en het ligt er netjes bij. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een vakantie zonder zorgen en lekker in de natuur. Het ligt pal aan het Veluwemeer en hier is veel recreatie mogelijk. Veel huisjes kijken uit over het water en er zijn veel strandjes. Je kunt heerlijk in het Veluwemeer zwemmen. Ons huis was van alle gemakken voorzien. De keuken had een kookplaat, magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat. De badkamer was voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het huis had zelfs zijn eigen parkeerplaats. Van alle gemakken voorzien en alle ingrediënten voor een perfecte vakantie.

  Wij hebben erg genoten van onze vakantie bij Droomparken. De week was zo voorbij en hebben het gevoel dat er nog zoveel te zien valt op het noordelijke deel van de Veluwe. Het is zo'n groot gebied en we zijn lang niet overal geweest. Het is iets minder heuvelachtig dan het zuidelijke gedeelte van de Veluwe, maar verder lijkt het heel erg op elkaar. Er valt veel wild te spotten en je kunt uren ronddwalen door het uitgestrekte bosgebied. Als je ook naar Droompark Bad Hoophuizen gaat voor de natuur, dan raden wij je aan om een fiets mee te nemen. Je kunt ook op diverse plekken fietsen huren. Met de auto zit je in minder dan 10 minuten midden op de Veluwe. Dit is natuurlijk ook mogelijk, maar met de fiets kom je makkelijker op plekken waar je met de auto niet kunt komen. Hierdoor heb je ook meer kans om wild te zien. Wanneer je terugkomt bij je huisje, kijk je uit over het schitterende Veluwemeer. Het beste van beide werelden, water en bos.

  Droompark Bad Hoophuizen ligt tussen Harderwijk en Nunspeet. Beide plaatsen liggen op fietsafstand van het vakantiepark. Harderwijk vonden wij niet heel bijzonder, maar Nunspeet is een gezellig dorp. Het is dan ook zeker de moeite waard om een dagje naar Nunspeet te gaan. Als je echt naar een grote stad wilt, kun je het beste naar Zwolle, Apeldoorn of Amersfoort gaan. Hiervoor moet je wel met de auto of openbaar vervoer. Zwolle en Amersfoort zijn heel goed bereikbaar via de A28. Wanneer je naar Apeldoorn gaat kun je mooi over de Veluwe rijden, wat ook zo zijn charme heeft.

  Kortom, wij raden het zeker aan om naar Droompark Bad Hoophuizen te gaan. De natuur is fantastisch en er is ook genoeg te doen in de omgeving. Het park zelf is zeer netjes en ligt er goed bij. Het is ook mooi vormgegeven met alle strandjes en alle faciliteiten zijn aanwezig. Je zult hier een topvakantie beleven!

  Fam. Bakker 24 aug 2021

  • M

   Bedankt voor je uitgebreide review! Wij gaan binnenkort naar Droompark Bad Hoophuizen en deze review heeft wel de doorslag gegeven. Wij zochten een vakantiepark aan het water op fietsafstand van de Veluwe en volgens jouw review lijkt dit precies zo te zijn. Lekker fietsen door de bossen en bij terugkomst heerlijk aan het water bijkomen. We gaan het meemaken, heel erg veel zin in!

   Marianne 28 aug 2021

  • F

   Geen dank Marianne. Wij hopen dat je een fantastische vakantie hebt! Daar gaan we natuurlijk wel van uit, want het is een heel goed park. Helemaal als je komt om te fietsen, want daar is de Veluwe uitermate voor geschikt.

   Fam. Bakker 28 aug 2021