Drogisterij Plus

Drogisterij Plus

2.7 reviewscore • 3 reviews
N

Teleurstellend product

Ik had onlangs Thermacare warmtepleisters besteld via bol.com. Normaal gesproken zitten deze pleisters in een doosje, maar dat was niet het geval bij deze bestelling. Aangezien ik deze pleisters regelmatig gebruik, weet ik hoe snel ze behoren te werken. Gisteren besloot ik er één uit de verpakking te halen, maar tot mijn verbazing bleven ze na een uur nog steeds koud. Ik besloot nog een uur te wachten, maar helaas bracht dat geen verandering. De volgende pleister gaf exact hetzelfde resultaat: geen enkele warmte. Het lijkt erop dat deze pleisters gewoon niet werken. Ik zal ze nu maar in de winkel kopen en zal geen bestellingen meer plaatsen bij dit bedrijf.

Nicole 5 mrt 2023
Reageer
R

Slechte service en geld verloren

Op 20 januari plaatste ik een bestelling en het geld werd direct van mijn rekening afgeschreven. Echter, ik ontving geen bevestigingsmail. Nadat ik hierover een recensie schreef, was het enige antwoord dat ik kreeg om een e-mail te sturen met mijn bestelgegevens. Tot op heden heb ik geen reactie ontvangen en mijn bestelling is nog steeds niet geleverd, terwijl mijn geld wel is afgeschreven. Dit is een zeer teleurstellende ervaring.

Ron 5 feb 2023
Reageer
S

Vlotte bestelling en levering

Ik zocht naar Wella Pro Series Conditioner en vond deze op Drogisterijplus.nl, een voor mij onbekende webshop. Omdat ze de optie bieden om achteraf te betalen met Klarna en "Kopersbescherming," plaatste ik zonder aarzelen een bestelling zonder vooraf te betalen. Ik heb de bestelling op 30 december geplaatst en het product perfect ontvangen op 3 januari. Drogisterijplus.nl is precies zoals je zou verwachten: eerlijk, snel en zonder gedoe. Mijn complimenten!

Sanne 6 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Drogisterij Plus

Er zijn 3 reviews geschreven over Drogisterij Plus op Reviews.nl. Met een 2.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://drogisterijplus.nl
  • klantenservice@drogisterijplus.nl