Drents Museum

Drents Museum

4.0 reviewscore • 3 reviews
C

Bezoek aan een schitterend museum

Het museum is een echte aanrader: goed toegankelijk, met alle nodige voorzieningen zoals garderobe en kluisjes en zelfs bij drukte zijn de toiletten schoon. De "Sterven in schoonheid" expositie is ook prachtig en zeker een grote aanrader om te zien.

Cor Ees 26 mrt 2023
Reageer
A

Drents museum saai

Ik ben de eerste die zal zeggen dat het goed en belangrijk is om trots te zijn op je erfgoed ervoor waar je vandaan komt.
Ik ben geboren en getogen in Drenthe maar ik woon inmiddels in Flevoland.
Dus leek het mij leuk om met de kinderen naar het Drents museum te gaan om iets te kunnen laten zien waar mama vandaan komt.
Dit was geen succes, de kinderen hebben zich helemaal niet vermaakt die dag en ik kon het ze niet eens kwalijk nemen want zelf vond ik het ook geen succes.
Het is een redelijk saai museum om dit nog maar zacht te omschrijven, ze mogen het best wat opleuken en spannender maken als je het mij vraagt.

Annemiek 29 jul 2020
Reageer
M

Museum als het regent

En dan zijn je kinderen vrij, je hebt ze een uitje beloofd die dag en het begint ineens te regenen. Wat moet je dan doen? alweer naar de bioscoop was ik geen voorstander van en ik vind het altijd leuk om iets met ze te doen waar ze ook wat van oppikken, dus dit keer werd het een uitje naar het Drents Museum. Nooit gedacht dat mijn kinderen en ik dit zo leuk zouden vinden! We hebben allemaal een hele leuk dag gehad, veel leuker dan verwacht. Dus mensen, als het een keer regent en je zoekt nog iets leuks om te gaan doen...... ga een keer naar het museum! Je zult verrast zijn over hoe leuk dit is.

Marcel 22 dec 2019
Reageer
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juli 2024 in de omgeving van Assen.

Over Drents Museum

Er zijn 3 reviews geschreven over Drents Museum op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Assen, Drenthe
  • https://drentsmuseum.nl
  • info@drentsmuseum.nl