Pakketdienst

Dpd

4 reviews
50% positief
50% negatief

Reviews (4)

 • Sam

  DPD weinig punten in NL

  Als je een Pakket via Dpd hebt gekregen en het past niet of je vindt het niet mooi of iets in die richting dan heb je een probleem. Want de kans is groot dat er bij jou in de buurt geen punt van de Dpd zit waar je het naartoe kunt brengen om het te retourneren. Daarom bestel ik liever via PostNL ofzo, daar heb je dat probleem nooit.

  Sam 14 jun 2020

 • Dave

  DPD pakketdienst

  Heerlijk, ik hou er echt van! Als er iets is waar ik een bloedhekel aan heb dan is het wel om zelf te gaan shoppen en dergelijke. Dus als ik iets nodig heb, wat dan ook, dan bestel ik het altijd! Je kunt het zo gek niet bedenken en ik bestel het. Het enige wat ik niet bestel zijn boodschappen. Maar voor mij is DPD dus heel goed en de bezorgers herkennen me soms al, dat zegt ook wel iets.

  Dave 4 jun 2020

 • Jans

  Lange levertijd

  Of het aan DPD pakketservoce ligt of aan de winkel waar ik heb besteld dat weet ik niet, maar ik vind de levertijd erg lang.
  Op de website staat dan vandaag besteld morgen in huis, maar ik heb nu al meerdere keren gehad dat dit niet het geval was.
  Dat het een keer gebeurt dat begrijp ik en dat geeft niet, maar meerdere keren begint vervelend te worden en zet die tekst dan niet op de website.

  Jans 22 mei 2020

 • Wim

  DPD goede service

  Ik bestel vaak pakketten bij leveranciers die per DPD bezorgen.
  En in tegenstelling tot andere bezorgdiensten vind ik de DPD altijd heel keurig en is de service daar altijd goed.
  Vaak is het ook vandaag besteld morgen in huis, dat is echt luxe natuurlijk.

  Wim 26 apr 2020