Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht

4.1 reviewscore • 18 reviews
B

Prachtig

We verbleven van 9 september tot 30 september in een van de drie recent gebouwde appartementen van het Castellum complex. Op de benedenverdieping met een tuin gericht naar het zuiden. De woning was schoon, mooi ingericht, voorzien van uitstekende wifi en twee televisies. Binnen ieder Castellum woongebouw bevindt zich een zwembad van 3 bij 5 meter met een stromingssysteem. Bovendien heeft u de mogelijkheid om, net zoals wij deden, kosteloos gebruik te maken van een wasmachine en droger.

Bo 2 okt 2023
Reageer
T

Aangenaam verblijf

Een genoeglijk onderkomen op dit weelderige domein, slechts op een steenworp afstand van het terrein verwijderd. We genoten van een aangenaam verblijf in een comfortabel appartement dat uitkeek op het centrale plein. Het balkon bood een royale ruimte met een weids panorama. Er waren tal van activiteiten in en rondom het domein om van te genieten.

Tess 15 okt 2023
Reageer
J

Niet aangenaam

Onze recente accommodatie viel tegen in vergelijking met ons vorige onderkomen. Helaas functioneerde de buitendouche niet naar behoren. Het gebruik ervan was ook niet mogelijk vanwege de vorming van mos op de ondergrond en onhygiënische aanslag op de douchekop. Het buitenmeubilair was in slechte staat, met name de tafel. Het is niet aangenaam om daar aan te eten.

Jesse 17 sep 2023
Reageer
N

Beter organiseren

Een fraai aangelegd plek met ruime accommodaties. Niettemin zijn er aanzienlijke aspecten die verbetering behoeven. Bij aankomst in de accommodatie viel het volgende op, hier is een beknopte lijst van: spinrag langs het plafond, onder planken en meubels. En zo zijn er een aantal waarop ik nu niet wil ingaan. Ze moeten gewoon beter organiseren.

Noa 15 sep 2023
Reageer
J

Fantastische plek en woningen.

Wat een fantastische plek en woningen. Absoluut perfect om tot rust te komen. De wellnessfaciliteiten, inclusief de sauna en spa, zijn uitermate goed onderhouden op het terrein. Het personeel vertoont vriendelijkheid op alle locaties. In de avond is er muziek te beluisteren op het plein. Fantastisch! We verbleven in een woning met een bubbelbad en een barbecue, wat perfect was. De kostprijs van de accommodaties is inderdaad aan de hoge kant.

Julian 29 aug 2023
Reageer
L

Een aangename ervaring

Een aangename ervaring gehad. Genoten van een prachtige vakantie. De inrichting was schitterend. Een ruim terras met zon in de namiddag. Ons gezelschap verbleef in de flat met het label 15. Een uitstekende locatie voor gezinnen met kinderen. We bevonden ons op het centrale plein waar alle faciliteiten zich bevonden, zoals eetgelegenheden, een kinderclub, en een speelplaats in de nabijheid van het zwembad.

Lynn 14 aug 2023
Reageer
J

Het is verontrustend hier

De woning die we betrokken was duidelijk niet schoongemaakt na het vertrek van de vorige bewoners, nadat ze uit waren gegaan. Onbeschrijfelijk vies, de trap was uitgerust met scherpe strips door slijtage, waardoor je alleen met schoeisel naar boven kon gaan. De muren vertoonden talloze vlekken en de badkamers waren aangetast door schimmel. De voorkant van dit park oogt in orde, maar aan de achterkant heerst er complete wanorde en chaos. Ik heb al vergelijkbare beoordelingen gezien waarin dit werd genoemd; je kunt je ongenoegen uiten bij de receptie. Ze ondernemen geen enkele actie; dit is het beleid van Dormio. Je moet het volledige bedrag van tevoren overmaken en dan eindigt de service. Het is verontrustend, maar het is de realiteit.

Jelle 8 aug 2023
Reageer
R

Een uitstekend gelegen park

Een uitstekend gelegen park, slechts een fietsrit van 10 minuten verwijderd van Maastricht. Voor ons is het vrijwel een noodzaak om je fietsen mee te nemen, zodat je volop kunt genieten van Maastricht en de omliggende omgeving. Een schitterend verblijf, uitstekend georganiseerd, perfect onderhouden, geen enkel punt van kritiek. Het is handig om onze eigen fietsopslagruimte binnen te hebben.

Ruben 31 jul 2023
Reageer
N

Buitengewoon park in Nederland

Een buitengewoon park in Nederland. Ruim en prachtig ontworpen met de karakteristieke ambiance van Zuid-Limburg. Er zijn tal van activiteiten zowel binnen als buiten het domein. De stad Maastricht bevindt zich op een korte autorit van 10 minuten. Vanaf het domein heb je direct toegang tot de adembenemende natuur, zowel te voet als met de fiets. De accommodatie is werkelijk uitstekend. Voldoende ruimte en een aangename inrichting, bovendien goed onderhouden.

Nova 20 jul 2023
Reageer
N

Ruimtelijk aangelegd

Een schitterend en gezellige plek. Ruimtelijk aangelegd met voldoende beschikbare parkeergelegenheid. Op het centrale plein bevinden zich diverse eetgelegenheden, een kleine kruidenierswinkel en een winkel voor fietsen. Er is tevens een gastronomisch restaurant aanwezig, waarvoor we van tevoren al een tafel hadden geboekt. Recentelijk is er een uitgebreid welzijnscentrum geopend. Gedurende ons oponthoud hebben we hier geen gebruik van gemaakt.

Nora 18 jul 2023
Reageer
T

Plezier beleefd

We hebben volop plezier beleefd hier. Uiterst weelderig met diverse soorten woningen. Een luxueuze woonwijk, een pittoresk dorp en een centraal plein. Gelegen naast een golfcourse waarvan een deel zich uitstrekt over zowel Nederland als België. Een prachtig en exclusief saunacomplex. Het is een aanrader om hiervoor te reserveren. Onze woonruimte was uitgerust met alle benodigdheden, charmant ingericht en keurig schoongemaakt.

Tim 18 jul 2023
Reageer
M

Buitengewoon teleurstellend

De service is buitengewoon teleurstellend, je betaalt aanzienlijk veel voor een verblijf met wellnessfaciliteiten. Wanneer het regent en je vraagt om een parasol, zodat je toch droog kunt zitten in de jacuzzi, wordt er aanzienlijk lastig over gedaan. De belofte van een terugbelactie werd niet nagekomen, na uren van verwachten was het nodig om opnieuw contact op te nemen.Opnieuw geen terugbelactie van de receptie. Daarna word je daar belachelijk gemaakt.

Mila 2 jul 2023
Reageer
C

Behoorlijk vuil

BELANGRIJK - Aandacht Aandacht Aandacht - Gelieve dit door te nemen alvorens te reserveren!!! De inchecktijd is om 16.00 uur en uitchecken moet om 11.00 uur gebeuren. Dat is op zichzelf al ongewoon, maar je komt er pas achter nadat je hebt geboekt. Dat leidde tot een werkelijk bizarre situatie voor mij. Mijn belevenis: ik reserveerde een verblijf voor zes personen voor vier nachten. De inrichting van het huisje was in orde, maar het was behoorlijk vuil met oude pasta in de kasten van vorige huurders, een koelkast met bedorven groenten, en overal lag stof en rommel.

Casper 15 jun 2023
Reageer
E

verblijf was onhygienisch!

Reservering gemaakt, de website gaf een positieve indruk. Met hoge verwachtingen arriveerden we. Het domein is mooi aangelegd en de woningen zien er schitterend uit. Helaas werden we bij aankomst teleurgesteld. Het verblijf was onhygiënisch! Zowel de bank, eettafel, stoelen, salontafel, keuken als de muren waren vies! De bank vertoonde tekenen van doorzakken, de bedden waren zo zacht dat het comfortabel slapen onmogelijk was, en de WiFi-verbinding was uitermate slecht. We hebben bepaalde zaken gemeld op de dag van aankomst, waarop we te horen kregen dat het schoonmaakteam al vertrokken was.

Elin 28 apr 2023
Reageer
H

Helaas

Dormio is op een schitterende manier vormgegeven; het geeft het gevoel alsof je door een eigentijdse buurt wandelt. Ze hebben het heel leuk aangepakt! Helaas troffen wij het ongelukkig doordat we onze reservering in de kerstvakantie hebben gemaakt. We ontvingen een e-mail waarin stond dat de inchecktijd kon uitlopen tot 17:00 uur. Ik heb even telefonisch geïnformeerd of dit ook van toepassing was op onze reservering, aangezien we slechts voor 2 nachten hadden geboekt. Vanwege de grote drukte, adviseerde ze me om op de dag zelf even te verifiëren.

Hugo 1 jan 2023
Reageer
E

Verrassend prachtige indruk

Dormio Resort Maastricht maakte een verrassend prachtige indruk. Het behoort zeker tot een van de mooiste domeinen in Nederland. De uitstraling van het domein straalt luxe uit, met talrijke voorzieningen. Het park bevindt zich aan de grens met België. Het is aangenaam om per fiets de prachtige omgeving van Limburg te ontdekken. Het domein beschikt eveneens over een schitterend wellnesscentrum met sauna's.

Evy 28 okt 2022
Reageer
S

Uitermate aangenaam.

Ons verblijf bij Dormio Resort Maastricht was uitermate aangenaam. Onze accommodatie bevond zich in een flat aan de rand van het domein. De ambiance van het park weerspiegelt de genoeglijke sfeer van Bourgondisch Limburg. Er zijn tal van activiteiten zowel binnen als buiten het domein. Wij hebben op het domein gebruikgemaakt van een elektrische fiets en hebben genoten van een fietstocht door de heuvelachtige omgeving.

Siem 26 okt 2022
Reageer
F

Fantastisch lang weekend doorgebracht

We hebben een fantastisch lang weekend doorgebracht op het verblijfsdomein van Dormio in Maastricht. Een atmosferisch domein doordrenkt met een authentieke Bourgondische ambiance. Voortreffelijk gedineerd bij Rantree, een gastronomisch restaurant met een Michelin-ster op het domein. Onze reservering betrof een accommodatie voor twee personen, gelegen aan het centrale plein. Een riant verblijf met een charmante inrichting. Wij zullen zeker terugkeren naar deze locatie.

Feline 24 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Maastricht.

Over Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht is gelegen te Het Wilhelmus 1 in Maastricht. Het biedt een luxe verblijf vlakbij het bruisende centrum van Maastricht. Het resort is perfect voor zowel jong als oud, met faciliteiten zoals een luxe spa-wellnesscentrum, wellnesswoningen en het recent toegevoegde verandawoningen. Deze vrijstaande woningen zijn ideaal voor maximaal 6 of 8 personen en zijn uitgerust met een heater, barbecue, tuinset en loungeset voor een comfortabel verblijf. Voor entertainment biedt het resort activiteiten voor alle leeftijden, waaronder de Mio Kids Club voor jongere gasten en livemuziek en quizavonden voor volwassenen. De unieke locatie van Dormio Resort Maastricht op de Dousberg zorgt voor een perfecte combinatie van stedelijke en natuurlijke ervaringen. Gasten kunnen de omgeving verkennen door te fietsen of te wandelen in het prachtige landschap. Bovendien zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar op het resort, waaronder een bakkerij, een streekwinkel, en een foodtruck voor snacks. Voor gasten die van golf houden, ligt de golfbaan van International Golf Maastricht vlakbij. Het resort biedt ook de mogelijkheid tot het huren van (elektrische) fietsen, waarmee gasten de lokale bezienswaardigheden zoals het grotten- en gangenstelsel van Maastricht Underground kunnen verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Maastricht, Limburg
  • https://www.dormio.nl/resorts-hotels/dormio-resort-maastricht
  • reservations@dormio.eu