Dominos

Reviews (3)

 • Ruben

  Dominos goede service

  Als je bij domino’s bestelt dan heb je een tijdslimiet van 25 minuten waarin ze het bezorgen. Als dit niet gelukt is krijg je standaard een mail met een kortingscode waarbij je de keer erop een gratis product krijgt. Ik vind het zelf helemaal geen probleem als ze een keer iets later zijn, maar dat ze zoiets op deze manier proberen op te lossen vind ik wel heel erg goed.

  Vandaag hadden we hier ook pizza besteld en de arme jongen moest deze op de fiets komen bezorgen (zo’n 25 minuten fietsen). Hier wist waarschijnlijk vooraf dus al dat hij dit nooit op tijd zou halen dus hij had bij voorbaat al een gratis milkshake meegenomen. De milkshake was nog hartstikke koud en de pizza’s nog warm, dus wij hadden niets te klagen. De jongen had waarschijnlijk de longen uit zijn lijf gefietst en moest daarna ook nog eens dat hele eind weer terug fietsen. Wat mij betreft verdient hij wel een loonsverhoging.

  Maar lekkere pizza’s hebben ze hier en ze zijn altijd nog warm als ze bezorgd worden. Ik vind deze pizza’s veel lekkerder dan die van New York pizza.

  Ruben 15 dec 2020

 • Liza

  Dominos lekker goedkoop

  Ik ben student en dan leef je nu eenmaal van goedkope maaltijden.
  Domino’s is altijd lekker goedkoop en smaakt ook nog eens super lekker.
  De domino’s winkel zit vlak bij ons studentenhuis om de hoek en het is ook altijd lekker warm als het bezorgd wordt.
  Je hebt bepaalde acties waarmee je nog geen vijf euro voor een pizza betaald, op dat soort dagen kopen wij altijd pizza als avondeten samen met een hele grote groep vrienden.
  Nergens anders kunnen we zo lekker en tegelijkertijd zo goedkoop eten.

  Liza 31 dec 2019

 • Sven

  Dominos klacht

  Ik heb een klacht over Domino's en dit gaat niet over een bezorging van één maaltijd, maar over meerdere malen dat wij hier een pizza besteld hebben. De pizza's worden per scooter bezorgd en dat duurt even, maar ze zitten wel in zo'n warmhoud box lijkt me en toch is het bijna iedere keer zo dat we een koude pizza krijgen. Daar vind ik het veel te duur voor en inmiddels zijn we hier ook van af gestapt en hebben we een andere pizzeria in de buurt opgezocht waar we vanaf nu onze pizza's bezorgen. Deze pizzeria levert wel altijd gewoon pizza's die nog warm/heet zijn, dus het ligt gewoon aan domino's zelf want het is schijnbaar wel mogelijk om het nog warm te bezorgen.

  Sven 30 aug 2019