De Weelderik

De Weelderik

4.7 reviewscore • 3 reviews
M

Een heerlijk verblijf

Ons verblijf was absoluut heerlijk! We werden hartelijk verwelkomd, en het huis bood alle comfort die we ons konden wensen. Het zwembad en de sauna waren fantastisch, zelfs voor onze kinderen van 12, 14 en 16 jaar oud. Het clubhuis was goed uitgerust en bood een breed scala aan voorzieningen. De omgeving was prachtig en bijzonder geschikt voor honden, wat voor ons als gezin ideaal was. Bovendien waren de beheerders ontzettend vriendelijk en behulpzaam, wat ons verblijf nog plezieriger maakte.

Marleen 21 jun 2023
Reageer
S

Een geweldige ervaring

Onze tijd in Unbrick One, in een vier persoonshuisje met sauna en zwembad was werkelijk fantastisch. Het schitterende zwembad en het prachtige uitzicht op het bos maakten ons verblijf buitengewoon aangenaam. Bovendien was het een zeer attente touch dat er een ochtendjas was voor mijn jongste, waardoor ons verblijf extra speciaal aanvoelde.

Sophia 1 aug 2023
Reageer
T

Een paradijs met sauna en zwembad

We hadden het genoegen om proefslapers te zijn in woning 23, en we waren absoluut enthousiast over het privé zwembad, de sauna en het prachtige buitenterras met BBQ. De ruime buitenruimte bood alle voorzieningen die we ons maar konden wensen, en de badkamer was royaal en goed uitgerust. Bovendien waren de bedden heerlijk comfortabel, wat ons verblijf nog aangenamer maakte.

Thijs 12 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Hengelo.

Over De Weelderik

De Weelderik is gelegen te Handwijzersdijk 3a in Hengelo. De Weelderik beschikt over luxe vakantiewoningen met infrarood en opgietsauna’s, op een 100m2 stuk land. Op het park vind je diverse faciliteiten zoals een padelbaan, een vuurplaats, een clubhuis en jeu de boules. Er is ook een gezellig restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en lokale specialiteiten. De omgeving van De Weelderik biedt tal van mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Je kunt prachtige wandel- en fietstochten maken in de nabijgelegen natuurparken en bossen, genieten van de sfeer en cultuur in nabijgelegen steden en dorpen, of een bezoek brengen aan attracties en bezienswaardigheden in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hengelo, Overijssel
  • https://www.deweelderik.nl
  • hello@deweelderik.nl