De Weelderik

De Weelderik

4.3 reviewscore • 11 reviews
B

Prachtig met maar een minupuntje

Deze vakantiewoning is werkelijk prachtig en biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een verwarmd zwembad en een sauna. Het huis zelf is goed uitgerust en heeft zelfs leuke extra's zoals een selectie wijn en een snackplank om van te genieten. Het is duidelijk dat er aandacht is besteed aan het comfort van de gasten.

Het enige kleine minpuntje dat vermeldenswaardig is, is dat de heggen in de tuin nog niet hoog genoeg zijn om volledige privacy te garanderen. Dit kan voor sommige gasten een punt van zorg zijn, vooral als ze op zoek zijn naar totale afzondering tijdens hun verblijf. Over het algemeen biedt deze vakantiewoning echter een fantastische ervaring en is het een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een luxueuze vakantie.

Bas 1 sep 2023
Reageer
P

Prachtig huisje inclusief prive zwembad

Onze ervaring in dit park was geweldig. We werden hartelijk ontvangen door de vriendelijke mensen hier. Het huis was prachtig, inclusief een wijnkoelkast, dikke handdoeken en ons eigen privézwembad, wat een luxe! De omgeving was adembenemend mooi, en het feit dat het park zelfvoorzienend is, maakte ons verblijf nog specialer. Ze vertellen graag meer over hun duurzame aanpak. We raden het zeker aan!

Pieter 5 sep 2023
Reageer
I

Heerlijk rustgevend en ontspannen

Onze vakantie in dit vakantiepark was heerlijk rustgevend en ontspannen. Het park heeft geen receptie, maar dat bleek geen probleem, want de parkmedewerkers waren dagelijks beschikbaar voor vragen. Bovendien reageert het park snel op e-mails en telefoontjes. In de buurt is een klein winkelcentrum, ongeveer 7 minuten rijden met de auto. Een aanrader is het Chinese restaurant 'Chinese Muur' in dat winkelcentrum, en geniet van de lokale maïs, erg smakelijk! Het huis zelf is luxe ingericht en voorzien van prachtige apparatuur. Voor een ontspannen vakantie voor koppels en gezinnen met kinderen is dit zeker een aanrader.

Ingrid 4 sep 2023
Reageer
L

Wat laat inchecken en andere stress

Het huis met zwembad was geweldig, maar de service liet te wensen over. Hoewel het huis luxe was, waren er enkele negatieve punten. Bij het inchecken kregen we te horen dat de sauna buiten werking was vanwege hoog energieverbruik, wat teleurstellend was. We kwamen ook een uur te vroeg aan, maar mochten pas om 16:00 uur inchecken vanwege de schoonmaak. Flexibiliteit hierbij zou prettiger zijn. Daarna wilden we ijs kopen in het clubhuis, maar het kassasysteem was defect en de manager wist dit niet op te lossen. Op de dag van vertrek hadden we een stroomstoring en geen water, wat voor stress zorgde. Service werd niet geboden voor dit ongemak. Dit maakte ons vertrek stressvol.

Lieke 2 sep 2023
Reageer
R

Meteen een thuis gevoel

We voelden ons meteen thuis en genoten vanaf de eerste minuut. Alles was perfect geregeld, tot in de kleinste details. Duurzaamheid is hier van groot belang en dat zie je terug in alle aspecten. Er is veel privacy en het gebruik van materialen is prachtig. Het feit dat kinderen vanuit bed direct het zwembad in kunnen springen, voelt als een luxe. Deze accommodatie is echt niet te vergelijken met een standaard vakantiehuisje. De beheerders passen perfect bij het park en zijn erg vriendelijk.

Robert 18 aug 2023
Reageer
S

Geweldig weekend gehad

Wat een weekend, wat een locatie! Een verblijf in een vakantiehuis kan niet completer zijn dan hier. Alles klopt tot in de kleinste details, en dat binnen het concept van een zelfvoorzienend park. Geen impact op het milieu, een waardevolle toevoeging aan de regio, het landschap en de toeristische sector. Geweldig!

Saar 12 aug 2023
Reageer
M

Niet echt zelfvoorzienend

Het is jammer dat er elke avond om 11 uur een 12m3 dieselgenerator start (met veel lawaai) en dat dit als 'zelfvoorzienend' wordt beschouwd. Het is in ieder geval niet duurzaam. Desondanks zijn de huizen erg mooi, met een eigen zwembad en sauna. Het dichtstbijzijnde dorp of winkel ligt op 3 km afstand, en het bos is vrij klein. Voor een echt wandelbos moet je iets verder rijden met de auto of fiets. Deze dieselgenerator kost een aantal sterren.

Mariska 5 aug 2023
Reageer
S

Een geweldige ervaring

Onze tijd in Unbrick One, in een vier persoonshuisje met sauna en zwembad was werkelijk fantastisch. Het schitterende zwembad en het prachtige uitzicht op het bos maakten ons verblijf buitengewoon aangenaam. Bovendien was het een zeer attente touch dat er een ochtendjas was voor mijn jongste, waardoor ons verblijf extra speciaal aanvoelde.

Sophia 1 aug 2023
Reageer
E

Charmante huizen en een prachtige omgeving

De omgeving van deze accommodatie is werkelijk prachtig, met charmante huizen die een sfeervolle sfeer creëren. Het enige punt van aandacht is dat als het zonnesysteem niet voldoende elektriciteit produceert, er een dieselgenerator wordt ingeschakeld om te zorgen voor voldoende stroomvoorziening. Hoewel dit de gasten niet noodzakelijkerwijs stoort, is het goed om op de hoogte te zijn van deze regeling.

Evelien 27 jul 2023
Reageer
T

Een paradijs met sauna en zwembad

We hadden het genoegen om proefslapers te zijn in woning 23, en we waren absoluut enthousiast over het privé zwembad, de sauna en het prachtige buitenterras met BBQ. De ruime buitenruimte bood alle voorzieningen die we ons maar konden wensen, en de badkamer was royaal en goed uitgerust. Bovendien waren de bedden heerlijk comfortabel, wat ons verblijf nog aangenamer maakte.

Thijs 12 jul 2023
Reageer
M

Een heerlijk verblijf

Ons verblijf was absoluut heerlijk! We werden hartelijk verwelkomd, en het huis bood alle comfort die we ons konden wensen. Het zwembad en de sauna waren fantastisch, zelfs voor onze kinderen van 12, 14 en 16 jaar oud. Het clubhuis was goed uitgerust en bood een breed scala aan voorzieningen. De omgeving was prachtig en bijzonder geschikt voor honden, wat voor ons als gezin ideaal was. Bovendien waren de beheerders ontzettend vriendelijk en behulpzaam, wat ons verblijf nog plezieriger maakte.

Marleen 21 jun 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Hengelo.

Over De Weelderik

De Weelderik is gelegen te Handwijzersdijk 3a in Hengelo. De Weelderik beschikt over luxe vakantiewoningen met infrarood en opgietsauna’s, op een 100m2 stuk land. Op het park vind je diverse faciliteiten zoals een padelbaan, een vuurplaats, een clubhuis en jeu de boules. Er is ook een gezellig restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en lokale specialiteiten. De omgeving van De Weelderik biedt tal van mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Je kunt prachtige wandel- en fietstochten maken in de nabijgelegen natuurparken en bossen, genieten van de sfeer en cultuur in nabijgelegen steden en dorpen, of een bezoek brengen aan attracties en bezienswaardigheden in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hengelo, Overijssel
  • https://www.deweelderik.nl
  • hello@deweelderik.nl