De Lourenshoeve

De Lourenshoeve

4.3 reviewscore • 10 reviews
D

Lijkt wel een priveparadijs

We komen hier al heel wat jaren en het voelt echt als ons tweede thuis, vooral omdat het zo goed samengaat met de manege. Als je van een gezellige en rustige sfeer houdt, weg van de drukte van grote plekken, is dit de ideale plek voor jou. Het lijkt wel een privéparadijs waar we keer op keer terugkomen om te genieten van de rust en de goede band met de paarden. Hier lijkt de tijd stil te staan, en we beleven hier steeds weer bijzondere momenten in deze oase van rust.

Dexter 28 okt 2023
Reageer
E

Wat een geweldige ervaring!

Wat een geweldige ervaring! De mensen hier zijn super aardig en staan altijd voor je klaar. Ze leggen alles snel en duidelijk uit, zodat je je meteen thuis voelt. De groepsaccommodatie is echt waar voor je geld. Het is niet alleen een plek om te slapen, maar ook een plek waar ze je hartelijk ontvangen en het betaalbaar houden. Hier ben je niet zomaar een gast, maar een gewaardeerde deelnemer aan een bijzondere belevenis. Een echte aanrader voor wie meer wil dan alleen een slaapplek!

Ebby 24 nov 2023
Reageer
B

Het huisje was heel fijn

We hebben een heerlijk weekendje weg gehad! Het huisje was heel fijn en de bedden waren supercomfortabel. De omgeving was mooi, met prachtige landschappen die de perfecte achtergrond vormden voor ontspanning. Elk moment voelde als een ontsnapping aan de dagelijkse sleur, omringd door de rust en schoonheid van de natuur. Het was alsof de tijd even stilstond, en we hebben echt genoten van de simpele pleziertjes van een zorgeloos weekend. Zeker een aanrader voor wie even wil onthaasten en de batterijen wil opladen!

Boby 11 nov 2023
Reageer
J

Heerlijke vakantieboerderij met een sauna.

Een heerlijke vakantieboerderij met een sauna. We hebben volop genoten van de serene rust, de uitgestrekte omgeving en de schitterende tuin. De kinderen kunnen zich prima uitleven met een potje voetbal in de achtertuin. Ons huisje bevond zich aan de rand van het pad, waar regelmatig paarden voorbij wandelden. Interessant om op te merken, maar het is wel goed om er bewust van te zijn. Kinderen spelen graag buiten, wat de paarden zou kunnen laten schrikken. Dus is het wellicht verstandiger om geen huisje langs dat pad te kiezen.

Jules 23 sep 2023
Reageer
F

Ideale omgeving voor ontspanning

We hebben een fantastische vakantie gehad in de Lourenshoeve! Het park is op een mooie plek gelegen en biedt de ideale omgeving voor ontspanning. Onze vakantievilla was geweldig: mooi, heel schoon, lekker ruim, en van alle gemakken voorzien. De dag begon perfect met heerlijke broodjes die werden bezorgd. Het personeel was niet alleen vriendelijk maar ook super behulpzaam als dat nodig was. Een echte aanrader voor wie een onvergetelijke vakantie wil met comfort en gastvrijheid!

Fiene 23 aug 2023
Reageer
F

Een prettig verblijf

Een prettig verblijf bij de Lourenshoeve! De huizen zijn echt mooi en liggen naast een gezellige manege. De omgeving is prachtig en ideaal voor fietstochten, wandelingen en andere avonturen. De huizen zijn netjes, maar eenvoudig ingericht. De tuinen rondom de huizen stralen natuurlijke schoonheid uit. Op het park heerst een serene rust, wat zorgt voor een ontspannen toevluchtsoord. Een perfecte combinatie van comfort, natuur en rust staat klaar voor iedereen die de betovering van de Lourenshoeve wil ervaren.

Fariel 20 aug 2023
Reageer
T

Ontzettend vriendelijke mensen

Een goed georganiseerd, fraai terrein met circa 20 kampeerplekken. Altijd gemakkelijk toegang tot water en elektriciteit. Heerlijk rustig, met stille avonden en ochtenden. Een speelplekje dat de kinderen zal bekoren. Compact, maar net sanitair. Een knus kacheltje met hout, perfect om gezellig te zitten! Ontzettend vriendelijke mensen, uiterst hulpvaardig. Smakelijke broodjes werden aan de kampeerplek bezorgd. En om het compleet te maken, een geweldige manege. Met tal van lessen, vriendelijke mensen, een gezellige sfeer en een prettige kantine.

Timothy 18 jul 2023
Reageer
M

Huisje was gezellig

We hebben een bijzonder fijn verblijf gehad in dit mooie huisje, vooral toen het regende. Het huisje was gezellig en de broodjesservice maakte de regenachtige dagen extra knus. Ondanks het weer hebben we de omgeving verkend en genoten van de mooie plekjes. Helaas konden we niet fietsen, hoewel de omgeving daar perfect voor is. Desondanks was het een geweldige ervaring vol warmte en ontdekkingen, en we koesteren de herinneringen aan dit speciale verblijf.

Mijke 8 mei 2023
Reageer
S

Uitstekend georganiseerd

Het park is uitstekend georganiseerd, en de mogelijkheden om paard te rijden voegen echt een uniek element toe. De geur van vers hooi en het geluid van galopperende paarden maakten ons verblijf extra sfeervol. De knusse huisjes, omringd door de natuur, boden een vredige toevluchtsoord. Elke galop door de uitgestrekte paden voelde als een avontuurlijke reis door het hart van het platteland. Een plek waar paardenliefhebbers en natuurliefhebbers samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Sem 3 apr 2023
Reageer
F

Genieten met volle teugen

We zijn nu al 4 dagen te gast op het Lourenshoeve vakantiepark en genieten met volle teugen. Wij, een stel van twee volwassenen, vergezeld door onze twee kinderen van 4 en 7 jaar, hebben ons eigen paard bij ons. Ons vakantiehuisje voor zes personen is keurig schoon, in uitstekende staat en biedt voldoende ruimte voor ons gezin van vier.

Fenne 5 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Den Ham.

Over De Lourenshoeve

Er zijn 10 reviews geschreven over De Lourenshoeve op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Den Ham, Overijssel
  • https://www.lourenshoeve.nl
  • info@lourenshoeve.nl