De Kooiplaats

De Kooiplaats

3.9 reviewscore • 15 reviews
H

Waar genot

Onze vakantie op Schiermonnikoog bij de Kooiplaats was een waar genot. We hebben optimaal kunnen ontspannen en genieten van de natuur. We verbleven in het verblijf genaamd "De Kleine Stal". Verwacht geen overdaad aan luxe, maar alle benodigdheden zijn aanwezig. De boerderij is fantastisch; de kinderen genoten urenlang van de lammetjes, kalfjes, kuikens en het meekijken bij het melken van de koeien. Het is prachtig dat ze zoveel vrijheid hebben om ongedwongen op het terrein te ravotten.

Huub 6 mei 2023
Reageer
F

Ruimtelijk ingericht

De omgeving is prachtig met nabijheid van duinen en een fraaie eendenkooi. De kleine camping is ruimtelijk ingericht. De warmwaterketel voor de douches en wastafels heeft een te beperkte capaciteit. Enkel 's morgens is het mogelijk om warm te douchen. Vanaf 17.00 uur is er enkel koud water beschikbaar. Elders op het terrein zijn wel alternatieve douches, maar hier is telkens een muntautomaat van 50 cent vereist. Zorg dus dat je wat muntjes op zak hebt!

Floor 31 jul 2023
Reageer
S

Zeker terugkeren.

Wij verbleven in de accommodatie genaamd "Blikoprust". Dit huisje is een aanbeveling voor zij die genieten van sereniteit en de natuur, met een aangename en ontspannen ambiance. We hebben volop van de omgeving genoten, zowel in de buitenlucht als binnen in het verblijf. De eigenaar was vriendelijk. We zullen zeker terugkeren. Bedankt voor de fantastische dagen.

Suze 17 mei 2023
Reageer
S

Mooi

De vierde keer dat we onze vakantie hebben doorgebracht op de Kooiplaats. Zowel in het Kooizicht-appartement als in het Vijverzicht-appartement verbleven. Het geeft een gevoel van vertrouwdheid. Voor de jongere gasten (7 en 13 jaar) is het een fantastische plek. Assisteren bij het melkproces op de boerderij, meerijden op de tractor, ontsnapte schapen en kippen vangen. Genieten van verse melk... Gewoon actief bezig zijn in de buitenlucht.

Sterje 7 mrt 2023
Reageer
T

Levendige boerderij

Een prachtige buitenoase om het eiland te ontdekken. De verblijfsplaats bevindt zich op een levendige boerderij, wat een aangename en geurige ervaring oplevert. De korte fietstocht naar het dorp laat je onmiddellijk volop genieten van het prachtige landschap. Vriendelijke gastvrouw en gastheer. Netjes onderhouden flat. Een prachtig panorama over de duinen en voldoende ruimte voor de opgroeiende jeugd.

Thijn 25 okt 2022
Reageer
S

Gezelschap van zowel kinderen als volwassenen

Al twee jaar breng ik mijn zomervakantie door op de Kooiplaats, en het is werkelijk een fantastische locatie. Een gezelschap van zowel kinderen als volwassenen bezetten twee verblijven, en ze waren allemaal voortreffelijk in orde, zoals gebruikelijk. Elk appartement straalt een aangename sfeer uit. Voor de kleintjes is De Kooiplaats een paradijs, waar ze zich op de boerderij uitstekend kunnen vermaken.

Siem 16 aug 2022
Reageer
J

Uitstekend

We hebben gebruik gemaakt van een tentverhuur en het was werkelijk uitstekend. Recente tentaccommodaties inclusief magnetron en koelkast. Een weelderige kampeerervaring met hygiënische voorzieningen en een serene atmosfeer. De heer en mevrouw die de leiding hebben, tonen een zeer vriendelijke en ondersteunende houding. De eigenaar, tevens agrariër en kooiker, gidste ons door zijn eendenkooi. Een schitterende ervaring!

Jente 11 jul 2022
Reageer
R

Gezellige en comfortabele verblijven

Vrolijke konijntjes die dartelen op het speelveld, jeugdige eendenkuikentjes, lieve kalfjes en broedende vogels; het is een waar genoegen om opnieuw te genieten van het boerenleven hier. Steeds een uiterst hartelijke en gastvrije ontvangst, bijna als thuiskomen. Gezellige en comfortabele verblijven, genieten van ontspanning bij de houtkachel in de avonduren. In essentie: sereniteit, uitgestrektheid, natuurlijke pracht, relaxatie en exclusiviteit vormen de kernelementen voor een buitengewone vakantie op De Kooiplaats.

Roos 2 mei 2022
Reageer
B

Leuk verblijf!

Een leuk verblijf! Het uitzicht strekt zich uit als een schilderij, terwijl rust ervaart. Een perfecte oase van kalmte, slechts een steenworp verwijderd van de schilderachtige Berkeplas en het charmante dorp. Deze plek is niet alleen een retraite, maar een magische ontsnapping waar de ziel herademt temidden van de stilte van de natuur. Een waar paradijs voor degenen die verlangen naar vrede en verbondenheid met de schoonheid van eenvoud.

Boris 5 feb 2022
Reageer
P

Geruime tijd een trouwe gast

Ik ben al geruime tijd een trouwe gast hier op de Kooiplaats. In eerste instantie als vrijwilliger voor de Waddenvereniging, later samen met familie en alleen met mijn echtgenote. De huisjes zijn simpel maar netjes ingericht. De gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk, hulpvaardig en de omgeving is uitstekend. We kennen geen ander plek zo leuk als hier.

Peel 14 aug 2021
Reageer
K

Prachtig

Tijdens de jaarwisseling bezochten we de Kooiplaats met onze 11 maanden oude peuter. We verbleven in de cottages die prachtig waren uitgerust met alle essentiële voorzieningen. We hadden verzocht om een wieg voor de baby. Wat me minder beviel, was dat we zelf het wiegje, de beddengoed en handdoeken naar het huisje moesten dragen, in plaats van dat ze klaarstonden of door de gastvrouw werden meegenomen.

Koen 9 aug 2021
Reageer
I

Gezellige en nostalgische sfeer

Een vakantie op deze charmante boerderij voelt als een reis terug in de tijd, vooral in het oude, knusse gedeelte. De megabedstee, geschikt voor ongeveer 12 personen, geeft een gezellige en nostalgische sfeer. De goed uitgeruste keuken straalt een moderne touch uit te midden van historische charme, terwijl de ruime zitplaatsen perfect zijn voor gezellige avonden en het delen van verhalen. Een onvergetelijk toevluchtsoord waar verleden en heden harmonieus samenkomen.

Isabel 8 jul 2021
Reageer
B

Teleurstellend verblijf

Een teleurstellend verblijf in huisje Duinzicht. Ondanks een paar jaar afwezigheid was er weinig verbeterd, renovatie bleek dringend noodzakelijk. De meubels waren versleten en van lage kwaliteit, een scheur in het aanrechtblad liet duidelijk zien dat onderhoud verwaarloosd was. De hygiëne liet veel te wensen over; het huisje was vies en vuil. Een nostalgische terugkeer werd overschaduwd door de onaangename staat van de accommodatie. Hopelijk volgt spoedig een opknapbeurt, zodat Duinzicht zijn ooit glansrijke allure kan herwinnen.

Benthe 1 feb 2021
Reageer
F

Niet voor herhaling vatbaar!

Eenmalig en niet voor herhaling vatbaar! Deze kampeerboerderij is onhygiënisch en vuil. Er is een vergoeding voor het gebruik van warme douches, en zelfs dan is de waterstraal minimaal. Gedurende de volledige periode van drie dagen waarin we er verbleven, is er nooit schoongemaakt. We werden overspoeld door spinnen, vliegen en zelfs een rat kruiste het pad van mijn vrouw!

Finn 22 jun 2020
Reageer
J

Pure schoonheid

Te midden van de pure schoonheid van Schiermonnikoog ontdekten we een betoverende uitvalsbasis. Rutger en Alie omarmden ons met een gastvrijheid die een blijvende indruk achterliet. De weelderige tenten boden een weelde van comfort, terwijl de boerderijsfeer een verfrissend eenvoudige charme toevoegde. Dicht bij de veerboot en omarmd door de duinen, was dit niet zomaar een accommodatie; het was een poort naar betovering. Zonder twijfel, een terugkeer staat hoog op onze lijst van verlangens.

Julia 28 mrt 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Schiermonnikoog.

Over De Kooiplaats
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schiermonnikoog, Waddeneilanden
  • https://www.kooiplaats.nl
  • info@kooiplaats.nl