De Kooiplaats

De Kooiplaats

4.3 reviewscore • 4 reviews
F

Ruimtelijk ingericht

De omgeving is prachtig met nabijheid van duinen en een fraaie eendenkooi. De kleine camping is ruimtelijk ingericht. De warmwaterketel voor de douches en wastafels heeft een te beperkte capaciteit. Enkel 's morgens is het mogelijk om warm te douchen. Vanaf 17.00 uur is er enkel koud water beschikbaar. Elders op het terrein zijn wel alternatieve douches, maar hier is telkens een muntautomaat van 50 cent vereist. Zorg dus dat je wat muntjes op zak hebt!

Floor 31 jul 2023
Reageer
S

Zeker terugkeren.

Wij verbleven in de accommodatie genaamd "Blikoprust". Dit huisje is een aanbeveling voor zij die genieten van sereniteit en de natuur, met een aangename en ontspannen ambiance. We hebben volop van de omgeving genoten, zowel in de buitenlucht als binnen in het verblijf. De eigenaar was vriendelijk. We zullen zeker terugkeren. Bedankt voor de fantastische dagen.

Suze 17 mei 2023
Reageer
H

Waar genot

Onze vakantie op Schiermonnikoog bij de Kooiplaats was een waar genot. We hebben optimaal kunnen ontspannen en genieten van de natuur. We verbleven in het verblijf genaamd "De Kleine Stal". Verwacht geen overdaad aan luxe, maar alle benodigdheden zijn aanwezig. De boerderij is fantastisch; de kinderen genoten urenlang van de lammetjes, kalfjes, kuikens en het meekijken bij het melken van de koeien. Het is prachtig dat ze zoveel vrijheid hebben om ongedwongen op het terrein te ravotten.

Huub 6 mei 2023
Reageer
S

Mooi

De vierde keer dat we onze vakantie hebben doorgebracht op de Kooiplaats. Zowel in het Kooizicht-appartement als in het Vijverzicht-appartement verbleven. Het geeft een gevoel van vertrouwdheid. Voor de jongere gasten (7 en 13 jaar) is het een fantastische plek. Assisteren bij het melkproces op de boerderij, meerijden op de tractor, ontsnapte schapen en kippen vangen. Genieten van verse melk... Gewoon actief bezig zijn in de buitenlucht.

Sterje 7 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Schiermonnikoog.

Over De Kooiplaats

De Kooiplaats, gelegen aan Kooipad 1 in Schiermonnikoog, biedt een unieke en milieuvriendelijke vakantie-ervaring. Met 800 zonnepanelen die de volledige energiebehoefte van het terrein dekken, staat de Kooiplaats voor een schonere toekomst, waarbij gasten kunnen genieten van een 100% energieneutraal verblijf. De camping is ideaal voor zowel gezinnen als vriendengroepen, met een scala aan activiteiten voor jong en oud. De centrale ligging van de camping biedt gemakkelijke toegang tot diverse attracties, waaronder het strand en de historisch belangrijke eendenkooi. Vakantiegangers op Schiermonnikoog vinden een rijke verscheidenheid aan natuurlijke schoonheid, waaronder weilanden, bossen, kwelders, stranden, zee en duinen. De Kooiplaats, gelegen aan de rand van de duinen en nabij de kwelders, dient als een ideaal startpunt voor prachtige wandel- en fietstochten, waardoor gasten volop kunnen genieten van de lokale flora en fauna.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schiermonnikoog, Waddeneilanden
  • https://www.kooiplaats.nl
  • info@kooiplaats.nl