De Kempervennen

De Kempervennen

4.75/5.00 • 3 reviews
D

Heel leuk vakantiepark in eigen land

Voor het eerst hadden wij besloten om een keer op vakantie in eigen land te gaan. Waar wij normaal echt mensen zijn die naar het buitenland willen, aldus zon zee en strand. Gingen we nu naar de Kempervennen. En dit was een hele goede keus.

Wat een leuk vakantiepark met een super zwembad, we zijn hier bijna dagelijks geweest met onze kinderen. Ook zijn we een dagje naar het Montana Snow Center geweest, dit leek de kinderen helemaal geweldig en dat was het ook, voor een keer. We waren nog nooit op skivakantie geweest, dus dit was voor hen een hele nieuwe ervaring. Leuk dat er zoveel activiteiten dicht in de buurt zitten. Ik zag ook dat de Beekse Bergen en veel andere leuke dingen op een uurtje of minder rijden is, maar we komen al vaak genoeg in de dierentuin.

Het huisje waar we in zaten was groot genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. We hadden enorm geluk met het weer, ondanks het jaargetijde. Hier boften we erg mee en waren we natuurlijk ook erg blij mee. Maar zelfs als dit niet het geval was geweest, waren er meer dan voldoende leuke dingen geweest die we in het overdekte deel konden doen. Dikke vijf sterren als het aan mij ligt.

Diede 25 feb 2022
Reageer
J

Een van de leukste zwembaden die ik ken

Wij zijn hier voor het eerst geweest (met vrouw en twee tienerzoons), na lovende verhalen van goede vrienden van ons.
Ze hadden het vooral over het zwembad die bij deze center parcs zit, dus daar hebben we gelijk de eerste dag een bezoekje aan gebracht.
En daarna bijna iedere dag opnieuw, dit is één van de leukste zwembaden die ik ken.
Met leuke glijbanen voor jong en oud, vertier genoeg voor iedereen.
We zijn veel uit eten geweest die periode en hebben verschillende eetgelegenheden binnen en buiten het park uitgeprobeerd, stuk voor stuk waren ze goed.
Een enkele keer iets minder, maar dat was meer een kwestie van smaak.
Ga je naar dit park?
Dan kan ik echt het zwembad aanraden, dat is een groot succes!
Ook het klimparadijs en de live muziek die er bijna iedere dag was vonden wij erg leuk.

Jelle 2 jun 2022
Reageer
H

Eigen terras bij cottage

Wij hadden een comfort cottage geboekt, deze heeft een eigen terrasje, zodat je bij mooi weer lekker buiten kunt koffie drinken of eten. Zelf ben ik hier altijd een groot voorstander van, ik ben een echt buitenmens. Ik was hier dus ook erg blij mee. Verder vond ik de cottage niet perse comfort in plaats van premium. Het meubulair vond ik wat gedateerd en ook verder vond ik het niet heel luxe. Niet dat ik dit zo belangrijk vind, maar je betaalt er wel extra geld voor. Het weer was ons gunstig gestemd, zodat we veel van ons terras hebben kunnen genieten, hier waren mijn man en ik erg blij. Verder zijn we er veel op uit geweest, zowel binnen als buiten het park, een leuke ervaring.

Heidi 29 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van november 2022 in de omgeving van Westerhoven.

Over De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen, gelegen aan Kempervennendreef 8 te Westerhoven is een vakantiepark met met veel indoor en outdoor activiteiten met de natuur als speeldomein. Het park kenmerkt zich door het grote Aqua Mundo met meerdere glijbanen, wildwaterbaan, Aqua Racer, Aqua Loop en snorkelbad. Tevens is er een extra lange Zip wire, klimparadijs en indoor skipiste. In de omgeving van het vakantiepark vind je Montana Snow Center en Safaripark Beekse Bergen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Westerhoven, Noord-Brabant