De Grote Geere

De Grote Geere

4.2 reviewscore • 10 reviews
V

Schitterende accommodatie met kleine imperfecties

De accommodatie overtrof mijn verwachtingen met zijn stijlvolle inrichting en moderne gemakken. Het huren van fietsen direct bij de accommodatie was een groot pluspunt, wat onze ervaring nog aangenamer maakte. De check-in verliep vlekkeloos en zonder complicaties. Het enige kleine minpunt was de ligging van de slaapkamer op de begane grond, die uitkeek op de straat. Met het raam dicht was het lawaai dragelijk, maar het had invloed op de algehele rust van de kamer.

Vera 9 sep 2023
Reageer
R

Onvolledige ondanks vriendelijke gastheer

De ontvangst door de verhuurster was hartelijk, maar de algehele ervaring in het appartement voldeed niet aan mijn verwachtingen. De netheid liet te wensen over en de algemene staat van het appartement was afgeleefd. Ik vond de trappen gevaarlijk voor oudere gasten, te smal en steil. Een ander groot nadeel was dat we pas na 16:00 uur konden inchecken en het appartement was zelfs op dat moment nog niet klaar voor ons verblijf.

Richard 15 aug 2023
Reageer
T

Indrukwekkend appartement

Het appartement blonk uit in luxe, uitrusting en moderne technologie. Echter, de nabijheid van een drukke straat zorgde voor ochtendlijk verkeerslawaai. Geluidsisolatie zou dit probleem kunnen verhelpen. Een basisvoorraad van keukenbenodigdheden zoals kruiden en keukenrol zou een welkome aanvulling zijn op de anderszins uitstekende faciliteiten. Voor mij geen perfectie, maar wel een heel goed verblijf.

Thomas 1 jul 2023
Reageer
S

Comfortabel met verbeterpunten

Het appartement bood veel ruimte en was goed ingedeeld. Het had alle benodigde faciliteiten en het strand was gemakkelijk te bereiken met de fiets. Een punt van kritiek waren de verhuurde fietsen; deze hadden beter onderhouden kunnen worden om de kwaliteit van het verblijf te verbeteren. Desondanks voor mij een van de beste plekken om te verblijven en een heerlijke nachtrust tegemoet te gaan..

S 27 jun 2023
Reageer
D

Mieren bij terrasdeur

Ik waardeerde de ruimte en het moderne ontwerp van het appartement. De locatie buiten het centrum was rustig, maar het gebrek aan geluidsisolatie was een probleem. Het ontbreken van beddengoed voor het babybedje en de aanwezigheid van mieren bij de terrasdeur waren kleine minpunten die de ervaring beïnvloedden. We konden hier ook niets aan doen tijdens ons verblijf en we moesten de deur daardoor goed dichthouden.

Daan 22 apr 2023
Reageer
J

Ruim, maar enkele tekortkomingen

Ons verblijf was comfortabel dankzij de ruimtelijke opzet van het huis, geschikt voor onze groep. Het ontbreken van basisvoorzieningen zoals keukenrol en vaatwastabletten was echter een minpunt. De check-in en check-out tijden waren onhandig, wat ons verhinderde optimaal van onze laatste dag te genieten. Helaas is dat wel een ding waar we tegenwoordig meer tegenaan lopen.. Een opslagplek voor onze koffers missen we dan.

Johanna G 14 apr 2023
Reageer
M

Stijlvolle maar lawaaierige accommodatie

De ruime kamers en de nieuwe staat van de meubels en badkamers maakten een goede indruk. De grote, goed uitgeruste keuken en de ruime parkeerplaats waren handig. We waardeerden de attenties zoals wijn en snacks. Echter, het lawaai van de straat en de aanwezigheid van insecten tijdens het luchten waren minpunten waar we wel mee overweg konden voor de korte tijd dat wij er waren.

Martin 19 okt 2022
Reageer
S

Paar opmerkingen over ons verblijf

Tijdens ons recente verblijf zijn er enkele punten die ik wil benadrukken. Ten eerste, de tuin van ons vakantiehuis was volledig betegeld, wat niet ideaal was voor onze hond. Bovendien hadden we problemen met de tuinverlichting; na een poging tot reparatie werkte deze slechts enkele uren, wat ons een onveilig gevoel gaf. Ik ben van mening dat dergelijke zaken regelmatig gecontroleerd moeten worden om de veiligheid te waarborgen.

Wat betreft het label "hondvriendelijk," voldeed dit niet aan onze verwachtingen. Ik heb eerder vakantiehuisjes gehad die veel meer voorzieningen boden, zoals een bench, speelgoed en traktaties voor de hond, een eigen grasveld in plaats van tegels, een warmwateraansluiting buiten om de hond na een wandeling te wassen, een speciale handdoek voor de hond en zelfs een apart speelveldje voor honden.

Aan de positieve kant was de accommodatie goed uitgerust en mooi ingericht, en de omgeving was over het algemeen rustig, vooral ons kleine vakantiehuisje voor drie personen.

Sophie 18 sep 2022
Reageer
T

Een plezierige verblijfsplaats

Onze accommodatie was uiterst aangenaam. Wel zou ik aanraden om wat meer afwasmiddel, vaatwastabletten en toiletpapier beschikbaar te stellen, vooral omdat we verbleven in een zes-persoons huisje maar slechts vier wijnglazen beschikbaar waren. Over het algemeen was de accommodatie goed onderhouden en modern. We werden hartelijk ontvangen met een leuk welkomstpakket, en de bedden waren al netjes opgemaakt, wat een fijne bonus was.

Thomas 8 aug 2022
Reageer
E

Een uitstekend verblijf

We hebben ontzettend genoten van ons bezoek aan de regio en zouden zonder aarzeling terugkeren. De locatie was perfect afgestemd op onze plannen, en het comfortniveau van de accommodatie was buitengewoon. Parkeren was geen enkel probleem. Het enige minpuntje was het tekort aan afwasmiddel, toiletpapier en koffiefilters voor het koffiezetapparaat. Bovendien vonden oudere gasten de steile trappen in de accommodatie wat uitdagend.

Esther 27 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Oostkapelle.

Over De Grote Geere

De Grote Geere is gelegen te Noordweg 56-G in Oostkapelle. Gelegen op korte afstand van het pittoreske dorpje Koudekerke en op slechts enkele kilometers van het strand, biedt deze vakantieplek een ideale plek voor een ontspannen vakantie aan zee. De Grote Geere is een kleinschalige commune met ruime luxe vakantiewoningen. De plek is omgeven door groene velden en biedt een rustige en gezellige sfeer. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen tijdens je verblijf. Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar in de buurt, waaronder meerdere restaurants, winkels en fietsverhuren. De omgeving van De Grote Geere biedt volop mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken in de omringende natuur, genieten van zonnige dagen op het nabijgelegen strand of de charmante dorpjes en steden in de buurt verkennen. Er zijn ook verschillende watersportmogelijkheden in de omgeving, zoals zeilen, surfen en kitesurfen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oostkapelle, Zeeland
  • https://www.degrotegeere.nl
  • info@degrotegeere.nl