Dagtickets

Dagtickets

4.00/5.00 • 4 reviews
J

Dagtickets ervaring

Ik vind de website van dagtickets echt ideaal!
Of het nou mooi weer is of regenachtig weer, er is altijd wel wat leuks te doen.
Ik kijk graag even op deze site, soms zelfs alleen maar om inspiratie op te doen. Ook haal ik er vaak leuke daguitjes van af wat we dan met onze kinderen gaan doen.

Ik ben niet iemand die in de vakantie de hele tijd thuis gaat zitten, dan word ik gek. Dus wij trekken er als gezin regelmatig op uit en ook onze kinderen vinden dit gelukkig altijd erg leuk.
Toch staat er altijd wel weer iets nieuws tussen of iets wat de kinderen graag (nog) een keer zouden willen doen.
De kans dat er niets tussen zit voor jou en je gezin is erg klein.

Janine 10 sep 2020
Reageer
S

Veel keuzes bij Dagtickets

Als je een keer zin hebt om er op uit te gaan, maar nog niets zo goed weet waar je naar toe wilt dan kan ik absoluut aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Dagtickets.
Hier heb je heel veel keuzes en kom je soms dingen tegen waar je zelf anders nooit op was gekomen.
Dus in plaats van altijd maar hetzelfde te gaan doen als uitje, kun je via hier een keer in aanraking komen met nieuwe dingen en avonturen.
Wij vinden dit als familie erg leuk om te doen en kiezen hier best regelmatig een uitje uit om met zijn allen te gaan doen.

Sylvia 8 feb 2020
Reageer
B

Niet compleet

Websites als dagtickets zijn heel handig en mijn vrouw en ik kijken hier vaak op wanneer we op zoek zijn naar een leuk uitje voor ons gezin.
Maar ik vind dagtickets niet volledig genoeg want ik mis heel erg veel uitjes hier op en het is veel te veel van hetzelfde.
De uitjes die er wel op staan zijn echter wel heel erg voordelig.
Ik hoop dat er steeds meer en maar ook van verschillende dingen uitjes op komen te staan, zodat de keus steeds groter wordt.

Bill 20 nov 2019
Reageer
V

Mooie aanbiedingen

Op dagtickets kun je hele mooie aanbiedingen vinden, je kunt hier ergens naartoe voor prijzen die je op andere sites niet zult vinden. Of je moet al heel erg geluk hebben op zo'n veiling dat het je lukt om iets te bemachtigen, maar ik ben helaas zo iemand die dat nooit lukt en wie altijd op het laatst nog voorbij gestreefd wordt door een ander.
Dus dan speel ik het liever op safe en koop ik mijn tickets hier in de aanbieding, dan weet ik zeker dat ik ze heb en dan heb ik ook de zekerheid dat ik er een mooie prijs voor betaal in plaats van dat ik de volle pond moet neertellen.
Daarom vind ik Dagtickets een heel mooi concept en ik zie ook steeds meer uitjes erbij komen, dus de keus hier wordt steeds groter. Erg mooi!

Valerie 1 aug 2019
Reageer
J

Ik koop mijn daguitjes ook echt ALTIJD op dagtickets en ik ben net als jij van mening dat je hier altijd hele mooie en vooral zachte prijzen betaald. Het scheelt je soms zelfs bijna de helft van het totaalbedrag als je het hier koopt in plaats van ergens anders. Dan lijkt het mij toch duidelijk dat als je dit weet, je niet je tickets op een andere website voor de hoofdprijs gaat kopen. En het is ook niet zo dat je hier dan mindere tickets koopt, want de tickets en waar ze voor staan zijn exact hetzelfde als die op duurdere websites.

Joke 1 aug 2019
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van december 2022.

Over Dagtickets
  • Nog niet geverifieerd
  • Meerdere locaties