CVKetelvoordeel

CVKetelvoordeel

3.75/5.00 • 6 reviews
N

Energie voor een beter milieu

Ik ben een grote voorstander van verschillende stappen ondernemen als mensheid, met de intentie om het milieu te verbeteren.
Ik heb me hier een tijd geleden even flink in verdiept en toen kwam deze er bij mij wel als winnaar uit.
Dus we hebben er voor gekozen om hier naartoe te gaan en tot nu toe gaat dat erg goed.

Niko 4 jun 2020
Reageer
H

Misleidende naam

Het heet CVketelvoordeel en je zult er ook vast en zeker iets voordeel hebben, afhankelijk van waar je het mee vergelijkt.
Maar het is niet zo dat deze energie maatschappij nou zo veel goedkoper is dan andere energie maatschappijen, integendeel zelfs.
Ik heb maatschappijen gevonden waar je voordeliger uit bent dan hier, dus ik vind het een misleidende naam die het niet waar kan maken.

Harm 17 jan 2020
Reageer
C

Cv ketel voordeel veel voordeliger

Toen ik me ging verdiepen in wat voor ons het beste uit kon, was de uitkomst dat cv ketel voordeel een stuk voordeliger was dan welke andere leverancier dan ook.
Waar hem dat in zit weet ik eerlijk gezegd ook niet, want het is niet zo dat de kwaliteit hiervan minder is. Deze is gewoon goed.
Wij zijn blij dat we hier naar toe zijn gegaan, zo houden we geld over voor andere leuke dingen, geld dat we ergens anders aan energie kwijt waren geweest.

Cornelis 8 jan 2020
Reageer
R

CV ketel voordeel niet zo voordelig

CV ketel voordeel is helemaal niet zo voordelig mensen. Je kan beter via je plaatselijke cv ketel installateur dit laten doen heb je ook vaak goede garantie ook (je wilt niet zonder cv zitten in de winter, geloof me), doordat deze dichterbij zijn kunnen ze het ook sneller maken.

Rene 19 aug 2019
Reageer
J

Fijne maatschappij

Ik vind CVketelvoordeel.nl een hele fijne maatschappij want zij hebben een vaste klantenkring en zorgen er ook voor dat het contact hiermee goed onderhouden blijft worden en dat er geen ontevreden mensen zijn.
Zo kregen wij laatst nog een bericht in onze brievenbus dat het weer tijd was voor de controle van onze CV ketel en of we contact willen opnemen wanneer het ons past om dit te laten doen.
Zelf had ik hier nooit aan gedacht en als we het bericht niet hadden ontvangen, dan was dit er geheid bij in geschoten en dat willen we natuurlijk niet.
Het onderhoud van je CV ketel is ontzettend belangrijk voor een veilige thuissituatie en dan is het toch top dat deze maatschappij hier in mee denkt en mensen helpt herinneren.
Ik heb nooit een negatieve ervaring hier mee gehad, dus kan het zeker iedereen aanraden om hier klant te worden, daar krijg je vast geen spijt van.

Jan 6 jul 2019
Reageer
M

Cvketelvoordeel Veel goedkoper

Sinds twee jaar zitten wij nu bij cvketelvoordeel voor onze energie en dit heeft ons al heel wat geld bespaard.
Per jaar zijn we hier 200 tot 300 euro goedkoper uit dan bij onze vorige leverancier.
Voor een jaar vind ik dit al een heel groot bedrag, maar als je dit gaat vermenigvuldigen met een kaar of tien moet je dan eens nagaan hoeveel geld je dan wel niet bespaard.
Nou behoort cvketelvoordeel niet tot de grootste en de bekendste energie leveranciers van heel Nederland, maar dat interesseert mij vrij weinig.
Ik hou liever dat extra geld in mij portemonnee bij een relatief kleine leverancier dan dat ik het geld welk kwijt ben en bij een grote leverancier zit.

Marcel 7 jun 2019
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van december 2022.

Over CVKetelvoordeel
  • Nog niet geverifieerd