Fiets

CUBE

1 review
100% positief

CUBE Stores Nederland heeft het grootste aanbod CUBE fietsen van Nederland. Of je nou op zoek bent naar een mountainbike, racefiets, gravelfiets, trekkingfiets of e-bike. Je weet zeker dat je bij CUBE Stores Nederland aan het juiste adres bent! Naast fietsen verkopen ze ook fietskleding, accessoires en onderdelen.

Nr1FietsShop is van alle fietsenwinkels de beste keuze.

Bezoek Nr1FietsShop


Reviews (1)

  • Max

    Elektrische mountainbike van CUBE

    Afgelopen zomer heb ik een elektrische mountainbike van CUBE besteld op hun officiële site. Cube Stores Nederland heeft een erg groot aanbod aan CUBE fietsen. Elektrische mountainbikes hebben ze ook in alle soorten en maten, maar ook in alle prijscategorieën. Ik heb voor een vrij goedkope CUBE mountainbike gekozen van rond de 3000 euro, maar ze beginnen al vanaf 2000 euro.

    Ik heb al verschillende tochten gemaakt op de Veluwe met mijn nieuwe mountainbike en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben met mijn aankoop. De trapondersteuning heuvelop is zo fijn, dat ik veel langere tochten kan maken dan met een normale mountainbike. De fiets is uitgerust met allerlei mooie dingen, die ik hier verder niet zal delen. Het is gewoon een hele fijne fiets van CUBE. Wanneer je een CUBE fiets koopt, hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit, want het is echt topkwaliteit. Alles zit goed in elkaar en je hoeft niet bang te zijn dat het stuk gaat. De bestelling via CUBE Stores Nederland ging ook erg soepel. De bezorging was gratis en ik had de fiets de volgende week al in huis. CUBE heeft 2 officiële winkels in Nederland en je kunt je fiets gratis retourneren indien gewenst. Kortom, allemaal top geregeld.

    Max 8 jan 2022