Crea-Trends Appartementen

Crea-Trends Appartementen

4.3 reviewscore • 8 reviews
J

Flatgebouw is schitterend

De positie van het flatgebouw is schitterend, met een adembenemend panorama dat zich uitstrekt over de velden. Je hebt diverse mogelijkheden voor trips naar plaatsen zoals Brugge, Damme, Sluis, Knokke, Blankenberge, Middelburg, Vlissingen en Cadzand. De flat is aangenaam, knus en netjes. De bedden bieden uitstekend ligcomfort. De boerderijdieren hebben we eveneens als plezierig ervaren, en de eigenaars tonen zich vriendelijk, gastvrij en behulpzaam.

Jurre 3 sep 2022
Reageer
J

Uitermate geschikt voor gezinnen

Crea-trends is uitermate geschikt voor gezinnen en biedt een vriendelijke omgeving, perfect voor onze vakantie met diverse leeftijdsgroepen. Door met elkaar te overleggen, zijn er diverse regelingen mogelijk. Tal van extra voorzieningen zijn beschikbaar, waaronder een gemeenschappelijke ruimte en de mogelijkheid tot het huren van onder andere een barbecue. Hartelijke ontvangst en de aanwezigheid van een gastvrouw die onze privacy respecteert, creëren een aangename sfeer.

Jasmijn 13 mei 2022
Reageer
S

Echt fantastisch

De plek bevindt zich in een idyllisch en vredig landschap, terwijl het toch strategisch centraal gelegen is. In enkele ogenblikken bereik je Sluis, terwijl het strand ook op korte afstand heerlijk toegankelijk is. De gastheren tonen een warm welkom en voorzien je van nuttige informatie, waarbij ze diverse suggesties delen over activiteiten in de nabije omgeving. Voor de jongsten is de plek echt fantastisch; de kippen en konijnen bewegen vrijelijk en 's ochtends mogen de kinderen zelf verse eieren rapen uit het kippenverblijf.

Sem 7 mei 2022
Reageer
J

Buitengewoon weekend

We hebben een buitengewoon weekend in Zeeland ervaren! De plaats was ideaal! Nabij Sluis en de kust gelegen. De flat was bijzonder ordelijk, aangenaam en bood alle gemakken. (Mooie open haard, handige vaatwasser, eigentijdse douche, ...) De flats bevinden zich in een uiterst vredige omgeving en zijn geschikt voor huisdieren. In de omgeving van de flats zijn diverse open ruimtes beschikbaar waar je hond vrijelijk kan rondrennen.

Jasmijn 12 feb 2022
Reageer
E

Fraai vormgegeven flat

Het betreft een fraai vormgegeven flat, gelegen in een serene buurt. Je hebt de mogelijkheid om te genieten van de aanwezige fauna, wat voor de kinderen een fantastische ervaring is. Er zijn voldoende speelmogelijkheden, en ze kunnen tevens plezier beleven aan de omringende natuur en dieren. Geweldig! De familie toont een uitstekende gastvrijheid, is zeer attent en creëert een warme sfeer waarin je je meteen opgenomen voelt.

Eline 28 jul 2021
Reageer
F

Royaal en weelderig appartement

Een royaal en weelderig appartement met overvloedige ruimte. Prachtig terras waar je kunt ontspannen onder de zon. Nabij Sluis, bereikbaar zowel per fiets als auto. De omgeving is schilderachtig, met nabijheid van duinen en de kust. Echter, je bent ook vlot in het levendige gedruis van kustplaatsen. Deze accommodatie is tevens perfect voor kinderen. Er zijn voldoende dieren en speelmogelijkheden aanwezig. Gedurende de week dat we er verbleven, wilden we helemaal niet vertrekken!

Floris 17 jun 2021
Reageer
W

Warme sfeer

Bij aankomst werden we verwelkomd door een warme sfeer en een prachtig ingericht toevluchtsoord. De kleintjes ontdekten een schitterende speeltuin, waar niet alleen gelach klonk, maar ook de aanwezigheid van speelse katten ons gezelschap hield. De betoverende omgeving bood een schat aan activiteiten om te verkennen. Vanuit ons fraaie onderkomen ontstond een onvergetelijk avontuur, waarin vriendelijkheid, speelsheid en ontdekking hand in hand gingen. Een plek waar herinneringen werden geweven en waar we zeker terugkeren.

Wessel 6 apr 2021
Reageer
L

Heerlijke ervaring bij Crea Trends

Wat een heerlijke ervaring bij Crea Trends. De verwelkoming was bijzonder hartelijk. De accommodatie biedt meer ruimte dan we aanvankelijk op de beelden hadden beoordeeld. Naast een gezellige zithoek en een kleine bar in de keuken, is er ook een eetgedeelte met twee stoelen en een bank aanwezig. Vanaf de plek waar je verblijft, kun je kijken naar de "dierenweide" met konijnen en kippen.

Lynn 24 feb 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Retranchement.

Over Crea-Trends Appartementen

Crea-Trends Appartementen, gelegen aan Provinciale Weg 3 in Retranchement, biedt een ontspannende en creatieve vakantie-ervaring. De vakantie-appartementen zijn uitgerust met ruime woonkamers en uitgebreide open keukens, die zorgen voor een comfortabel en genietbaar verblijf. Daarnaast biedt de locatie ook een gezellige camping nabij Sluis, met kampeerplaatsen voorzien van 10 Amp stroom, water aan- en afvoer en Wifi. Een luxe sanitairgebouw met vloerverwarming en automatische douches verhoogt de kampeerervaring. Een unieke toevoeging aan Crea-Trends is de creatieve winkel, waar gasten de nieuwste trends in zijde boeketten, bloemstukken, cadeau-artikelen, hobby-materialen en interieurverfraaiing kunnen vinden. De winkel organiseert ook leuke workshops voor alle leeftijden, wat bijdraagt aan een creatieve en verrijkende vakantie-ervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Retranchement, Zeeland
  • https://www.crea-trends.nl
  • www.creatrends@gmail.com