CoinSmart

CoinSmart

4.0 reviewscore • 1 review
L

Bitcoin kopen bij CoinSmart

Bij CoinSmart heb ik Bitcoin gekocht met mijn VISA World Card. Ik weet zo snel niet of je bij CoinSmart met iDeal kan betalen, maar voor mij maakt dat niet uit. Ik betaal bijna alles met mijn VISA World Card. Daar ben ik heel tevreden mee, want dan kun je werkelijk overal betalen. Volgens mij kun je wel gewoon een bankbetaling doen als je geen creditcard hebt, maar dit duurt meestal een paar dagen.
Het is alleen jammer dat de website niet in het Nederlands is. Je kunt er als Nederlander wel gewoon gebruik van maken. Ze hebben ook een mooie app voor zowel iOS als Android. Een account aanmaken bij CoinSmart gaat heel eenvoudig en snel.

Leroy 23 jun 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2023.

Over CoinSmart

Coinsmart is een website met een breed scala aan cryptocurrency-producten. Coinsmart is van origine een Canadees bedrijf en één van de meest vertrouwde. Het bedrijf biedt een veelzijdige crypto-ervaring, inclusief het kopen, verkopen, ruilen en beheren van digitale valuta's. Staking is nog niet mogelijk, maar er wordt achter de schermen aan gewerkt. Coinsmart biedt een gebruiksvriendelijke interface, waarmee gebruikers gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot een verscheidenheid aan digitale activa. Met Coinsmart kunnen gebruikers de markt volgen, hun cryptocurrency-portefeuille beheren en hun investeringen beheren door gebruik te maken van een veelzijdig platform. Gebruikers kunnen ook profiteren van handelsstrategieën, waaronder kort verkopen, stop-loss-orders en meer.