Charme Camping Heidepark

Charme Camping Heidepark

3.6 reviewscore • 10 reviews
M

Onverwachte wendigen op de camping

Tijdens ons verblijf tijdens Hemelvaart, samen met onze jonge kinderen, werden we verrast door onverwachte wendingen op de camping die niet helemaal overeenkwamen met wat we hadden verwacht. Het kleine sanitairblok liet te wensen over, vooral de kinderdouche en afwasplekken hadden beperkte waterdruk. Ook het grote sanitairgebouw stelde teleur, aangezien het niet verwarmd was, ondanks beloftes op de website. De velden waren weliswaar goed opgezet, maar het zwembad en de speeltuinen toonden tekenen van veroudering.

Marloes 21 mei 2023
Reageer
L

Jaren van groei en genieten

Als vaste gasten gedurende meer dan twee decennia hebben wij de camping zien uitgroeien tot een autovrije omgeving met veel kindvriendelijke activiteiten. De vriendelijke eigenaren hebben altijd voor ons klaargestaan en het sanitair is altijd schoon. Het hoogseizoen brengt levendigheid en drukte, terwijl het voor- en naseizoen rust en ontspanning bieden te midden van de prachtige omgeving.

Luuk 2 okt 2022
Reageer
N

Decennialang plezier

Na meer dan drie decennia op deze camping te hebben gestaan, kan ik volmondig zeggen dat het een super leuke en rustige plek is. Dagelijks is er vermaak voor kinderen en hoewel er af en toe wat muziek is, draagt dit juist bij aan de charme van de plek. De eigenaren werken hard, ondanks beperkt personeel en de uitdagingen van de afgelopen jaren. Het is een tijd waarin we elkaar moeten helpen en ondersteunen, en de eigenaren hebben dit zeker gedaan door privé eenheden te bouwen voor gasten tijdens lockdowns.

Nina 26 aug 2022
Reageer
L

Geweldige familievakantie

Onze vakantie op deze kindvriendelijke camping was zeer aangenaam. Er was veel te doen op de camping en in de omgeving. Ruime plekken en goede sanitaire voorzieningen, waaronder gezinsdouches, maakten ons verblijf extra prettig. De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, met een scala aan activiteiten voor alle leeftijden.

Linda 16 aug 2022
Reageer
J

Geluidsniveau onaangenaam

Hoewel we de camping als geheel acceptabel vonden, was het geluidsniveau van de animatie, vooral op 13 augustus, niet wat we van een charmecamping hadden verwacht. De muziek was te luid en onaangenaam. We hebben eerder op een andere locatie gestaan die beter aan onze verwachtingen voldeed. Wij geven dit een dikke onvoldoende.

Jan 13 aug 2022
Reageer
D

Samenwerken en positiviteit

Als langdurige gast kan ik de inzet van de eigenaren om een positieve sfeer te creëren alleen maar bewonderen. Ondanks personeelstekort en uitdagingen met betrekking tot de pandemie, hebben ze hard gewerkt om de camping draaiende te houden. Ze hebben zelfs privé units gebouwd om gasten te accommoderen tijdens lockdowns. Het is een tijd waarin we als gemeenschap samen moeten werken en elkaar moeten steunen.

Daam 31 jul 2022
Reageer
J

Prima maar meer niet

Wat werd aangekondigd als een charmecamping met verwarmd zwembad, viel in werkelijkheid enigszins tegen. Het zwembad was koud en er waren problemen met onderhoud en geluidsoverlast van animatie. Hoewel sommige faciliteiten goed waren, was het sanitair matig schoon. De velden waren mooi groen, maar de paden waren modderig en slecht onderhouden.

Jessica 24 aug 2021
Reageer
T

Familieplezier in een groene omgeving

Heidepark is een mooie en goed georganiseerde camping met uitstekende faciliteiten voor kinderen. De omgeving is groen en ideaal om te verkennen, zowel te voet als met de fiets. De eigenaren zijn vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen. Het restaurant mag dan niet uitzonderlijk zijn, maar het voldoet voor een snelle hap. De camping is een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen.

Tim 24 aug 2021
Reageer
M

Negatief over prive sanitair

Onze ervaring met het privé sanitair was verre van positief. Het was te klein en onhandig, en de reactie van de eigenaren op onze klacht was onvriendelijk. De algehele klantenservice liet te wensen over en we hadden het gevoel dat onze zorgen niet serieus werden genomen. Het is duidelijk dat er verbeteringen nodig zijn in zowel faciliteiten als klantinteracties.

Martijn 10 aug 2021
Reageer
S

Ontspannen met de kinderen

Tijdens onze zomerse vakantie in 2020 hebben we volop genoten van de veilige en overzichtelijke camping. Met faciliteiten zoals een zwembad, speeltuin, en een meertje, was er voldoende vermaak voor onze kinderen. Hoewel we niet alles in de omgeving hebben kunnen verkennen vanwege de hitte, was het een ontspannen en plezierige vakantie. De vriendelijke eigenaren droegen bij aan de positieve sfeer en maken het overwegen van een herhaalbezoek de moeite waard.

Sanne 1 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Lemelerveld.

Over Charme Camping Heidepark

Charme Camping Heidepark is gelegen te Verbindingsweg 2a in Lemelerveld. Charme Camping Heidepark richt zich op een kleinschalige en sfeervolle campingervaring. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen, waar je kunt genieten van rust en privacy. Daarnaast zijn er ook comfortabele en volledig ingerichte chalets en glamping accommodaties beschikbaar voor wie op zoek is naar iets meer luxe. Op de camping zijn verschillende faciliteiten aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin, een gezellige recreatieruimte en een knusse bar waar je kunt genieten van een drankje. Daarnaast biedt Charme Camping Heidepark ook diverse activiteiten en animatie voor zowel jong als oud. De omgeving van Charme Camping Heidepark biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Je kunt prachtige natuurgebieden ontdekken, zoals de Lemelerberg en de Sallandse Heuvelrug. Daarnaast zijn er in de buurt ook diverse attracties en bezienswaardigheden te vinden, zoals historische stadjes, musea en pretparken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lemelerveld, Overijssel
  • https://www.heidepark.nl
  • info@heidepark.nl