Chaletpark Holiday

Chaletpark Holiday

4.0 reviewscore • 5 reviews
L

Een jaar op een park wonen

Ik heb een heel jaar met mijn jonge gezin op een vakantiepark gewoond, als tijdelijke oplossing tijdens de bouw van ons nieuwe huis. We hadden het geluk in een van de nieuwere, grotere huisjes te verblijven, die veel licht binnenliet en goed geïsoleerd was. Het uitzicht op het voetbalveld gaf een gezellige sfeer. Het park beschikte ook over een leuk meertje, wat zorgde voor extra vermaak. Een unieke ervaring die ons altijd zal bijblijven!

Lucas 7 nov 2023
Reageer
W

Vernieuwd en verfrissend

Mijn vrienden en ik ontdekten dat het park onlangs een flinke opknapbeurt had gekregen. Met veel nieuwe, aantrekkelijke woningen voelde alles fris en nieuw aan. We verbleven in een groepsaccommodatie, compleet met hottub en sauna, wat een luxe! De directe toegang tot het meer was ideaal voor wandelingen. Onze vriendengroep, inclusief kinderen en huisdieren, heeft volop genoten van dit heerlijke weekendje weg.

Wesley2 25 apr 2023
Reageer
P

Gloednieuw en rustgevend

Mijn partner en ik hadden het genoegen te verblijven in een splinternieuw huisje, uitgerust met een groot bad en twee mooie slaapkamers. Ondanks de werkzaamheden bij de receptie, die het park een beetje rommelig maakten, was onze plek op het park rustig en mooi. Het huisje bood alles wat we nodig hadden, en het personeel was uitermate vriendelijk. We zijn van plan terug te keren om nog meer te genieten van de prachtige omgeving.

PvR 7 nov 2021
Reageer
A

Een teleurstellende ervaring

Ons verblijf in de safaritenten was acceptabel, maar de rest van de accommodatie liet veel te wensen over. De faciliteiten waren verouderd, vervallen en niet schoon. Het gebrek aan voorzieningen zoals een ijsje kopen of een bemande receptie droeg bij aan een teleurstellende ervaring. Ondanks dat de omgeving voldoende vertier bood, was het geen vakantiegevoel om naar het park terug te keren.

A Ees 13 aug 2018
Reageer
J

Verwachtingen niet waargemaakt

Na een week in een safaritent op het chaletpark te hebben doorgebracht, kan ik alleen maar zeggen dat het park niet aan mijn verwachtingen voldeed. Hoewel de tent zelf en de bedden prima waren, was de rest van het park teleurstellend met veel vervallen accommodaties en een gebrek aan nette faciliteiten. Het park was rustig, maar voor enige vorm van vermaak moest je echt ergens anders zijn. Een plek die ik niet snel opnieuw zou bezoeken.

Jaris 31 jul 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Hensbroek.

Over Chaletpark Holiday

Chaletpark Holiday, gelegen aan de Kerkweg 9a in Hensbroek, Noord-Holland, is meer dan drie decennia een toonaangevend vakantiepark. Dit park, genesteld in het serene Noord-Hollandse landschap, is een toevluchtsoord voor gasten die op zoek zijn naar een rustige vakantie. Het park is perfect voor lange wandelingen of fietstochten langs de pittoreske routes van de regio. Chaletpark Holiday biedt een unieke mix van vaste gasten en toeristische verhuuraccommodaties. De bezoekers kunnen kiezen uit een scala aan verblijfsmogelijkheden terwijl het park wordt vernieuwd met de toevoeging van nieuwe accommodaties. Een centrale ligging in Noord-Holland maakt het park een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de regio in elk seizoen. De directe ligging aan het meer De Leijen is een bijzonder pluspunt, waardoor gasten kunnen genieten van zwemmen, vissen of ontspannen aan de waterkant. Het park is ook geschikt voor gezinnen, met faciliteiten zoals een speeltuin en een pannaveldje voor de kinderen. Honden zijn welkom, maar er zijn beperkingen voor gebieden zoals het strand.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hensbroek, Noord-Holland
  • https://www.chaletparkholiday.nl
  • info@chaletparkholiday.nl