Carlton Oasis Hotel

Carlton Oasis Hotel

3.2 reviewscore • 10 reviews
D

Buitengewoon genoegen ervaren tijdens mijn verblij

Een buitengewoon genoegen ervaren tijdens mijn verblijf. Het hotel heeft een klassieke uitstraling, maar er is momenteel een ambitieus moderniseringsproject in volle gang. De voortreffelijke kwaliteit is zeker op niveau, er is een overvloedige variatie aan ontbijtopties en ik heb een plezierige avond beleefd in de opgefriste pub. We hebben de microfoon gegrepen voor een zangspektakel en elektronische pijlen geworpen in een buitengewoon aangename sfeer. Het team bij de receptie deelde op bevlogen wijze details over de renovatie met ons (wat overigens totaal geen invloed had op ons verblijf). We willen graag benadrukken dat het terras enige verbetering kan gebruiken, maar we werden gerustgesteld door de plannen die onthulden dat er ook veranderingen op komst zijn voor deze buitenruimte.

David 10 jul 2023
Reageer
M

NIet wat ik had verwacht

Middels een voucher voor een overnachting deze accommodatie gereserveerd. Het was een opluchting dat er nog beschikbaarheid was in het drukke seizoen, echter alleen voor een Deluxe kamer, wat betekende dat ik een extra bedrag van €35 moest bijbetalen. Aangezien de boeking verliep via "Dreamscape Journeys," had ik verzuimd om de beoordelingen te raadplegen. Bij het betreden van de kamer was het opvallend dat de inrichting al enige tijd niet was vernieuwd. Hoewel dit op zichzelf niet heel storend was, viel het echter wel op dat er diverse vlekken op de muren aanwezig waren en het behang begon los te raken. Op het moment dat ik gebruik wilde maken van het toilet, merkte ik tot mijn verbazing op dat er zelfs een uitgedroogde urinevlek op de rand zat. Dit bracht mijn man ertoe om naar de ontvangstbalie te gaan.

Millie 10 aug 2023
Reageer
H

Veel defecte en beschadigde koffiezetapparaten, en

We verbleven met vier families gedurende een tijd waarin het hotel aangaf dat er "speciale activiteiten" plaatsvonden, wat resulteerde in een aanzienlijke verhoging van de kamerprijs met meer dan 100 euro per nacht. Er vonden renovaties plaats en bovendien liet het ontbijt te wensen over (veel defecte en beschadigde koffiezetapparaten, en een gebrek aan voldoening). De voorzieningen binnen de verblijfsruimten vertoonden eveneens tekortkomingen (weinig stevige matrassen, storende ventilatiesystemen en verouderde sanitaire voorzieningen). Over het geheel genomen was het geen aangename beleving. Als gevolg van de ongunstige omstandigheden hebben we een verzoek ingediend voor enige vorm van vergoeding (zelfs als het slechts betrekking heeft op de kosten van het verblijf), maar het Carlton Oasis gaf aan dat hier geen optie voor was.

Hendrik 6 jul 2023
Reageer
R

Verwaarloosd

De duur van het verblijf betrof precies een tijdsbestek van 10 minuten. De gereserveerde accommodatie stond als bevestigd, maar bij aankomst bleek de betreffende kamer niet voorhanden te zijn. Vanwege de weinig behulpzame en amateuristische ontvangstmedewerker, hebben wij besloten om een alternatieve accommodatie te reserveren. De interieuruitstraling van het hotel oogt werkelijk verwaarloosd. Het tapijt verspreidt een onaangename geur van vochtigheid. Dit is absoluut een teleurstelling. Een herhaling van een bezoek aan deze plek is uitgesloten!

Rafa 26 mrt 2022
Reageer
M

Accommodaties zijn royaal en keurig

We hebben onze tijd doorgebracht in een kamer van hoge kwaliteit. Het hotel heeft een sterk "vintage" karakter. Een subtiele vernieuwing zou hier welkom zijn. De accommodaties zijn royaal en keurig, met zowel een douchecabine als een badkuip in de badkamerruimte. De ruimte heeft duidelijk behoefte aan verjonging, aangezien er tekenen van gebruik en een verouderde uitstraling merkbaar zijn. In de verblijfsruimte bestaat de gelegenheid om zelf koffie of thee te bereiden, en er is tevens een kleine koelvoorziening aanwezig. Bovendien zijn er luxueuze gewaden en comfortabele voetbedekking beschikbaar. Zowel het ochtendmaal als het avondmaal overtroffen de verwachtingen. De dienstverlening en warme benadering van het team waren van uitstekend niveau, vooral op het gebied van gastvrijheid.

Maxwell 26 aug 2021
Reageer
A

Overvloed aan verfijnde weelde

De accommodatie was doordrenkt van een betoverende decoratie, inclusief een aangename buitenruimte, en het personeel zette aanzienlijke inspanningen in om het comfort van alle gasten te verzekeren. Zelfs binnen de verblijfsruimte was er een overvloed aan verfijnde weelde die verder reikte dan wat je normaal gesproken voor de kosten zou vermoeden: kosteloos beschikbare koffie, thee, mineraalwater en bevroren waterblokjes. Een kleine ijskast was aanwezig. Er waren gewaadjes en voetbedekking gereed voor de wellnessruimte, die helaas op dit moment niet toegankelijk was. De verblijfsruimten boden voldoende ruimte en waren op een ordelijke wijze ingericht, inclusief zowel een douche als een bad in de badkamer, en het bed was uiterst comfortabel.

Angelica 6 aug 2020
Reageer
M

Ziekelijkmakend

Zeer teleurstellende accommodatie. De verblijfsruimte verspreidde een onaangename geur en naar onze inschatting was de airconditioning aanzienlijk vervuild. Hebben onze reis voortijdig beëindigd doordat mijn echtgenote in toenemende mate onwel werd en ikzelf werd getroffen door een aanzienlijke verkoudheid. Opmerkelijk genoeg verdween mijn verkoudheid enkele uren na thuiskomst. Gedurende de gehele maandag bracht mijn echtgenote haar tijd door in horizontale rust en had ze te maken met braken en een gevoel van duizeligheid. Vanochtend hebben we een bezoek gebracht aan de arts, en beiden zijn we tot de conclusie gekomen dat de mogelijkheid bestaat dat de vochtige omgeving van kamer 237 erbij betrokken was. Er waren verschillende duidelijke aanwijzingen, zoals een beschadigde vensterbank en vochtige plekken langs de muren, om nog maar niet te spreken van andere vastgestelde tekortkomingen.

Marvin 4 feb 2020
Reageer
R

Horror verhaal

De airconditioning bleek defect. Een bescheiden ventilator bood minimale verlichting en we zagen ons genoodzaakt het raam te openen, wat resulteerde in een overvloedige hoeveelheid muggenbeten. Van slaap was geen sprake, wat betekent dat we de hele nacht hebben doorgebracht zonder te rusten. Bovendien was ons doel om onze dochter te introduceren in de wereld van de sauna, en om die reden hebben we besloten te investeren in deze meer kostbare accommodatie. Op het moment dat ze van plan was om binnen te stappen, hoorden we een enorme explosie, gevolgd door het versplinteren van de glazen deur in ontelbare fragmenten die zich over de hele zone verspreidden. Als gevolg daarvan zijn we onmiddellijk uit het zwembad gegaan om het risico op snijwonden door het glas aan onze voeten te voorkomen.

Rone 24 jun 2019
Reageer
G

Blijvende indruk

Dit hotel heeft mijn verwachtingen overtroffen! De esthetiek is werkelijk prachtig, met oog voor detail in elk hoekje. Maar wat me echt betoverde, was het ontbijtbuffet. Een uitgebreide verscheidenheid aan smakelijke lekkernijen, van versgebakken brood tot een assortiment van exotisch fruit. De culinaire ervaring alleen al rechtvaardigt een volgende bezoek. De service was ook opmerkelijk; het personeel straalde vriendelijkheid uit en stond altijd paraat om te helpen. Ik heb werkelijk genoten van mijn verblijf hier en kan niet wachten om terug te keren voor nog meer onvergetelijke momenten. Dit hotel heeft een blijvende indruk achtergelaten!

Guicherit 17 nov 2018
Reageer
A

Hier en daar wat verouderd

Bij onze aankomst werden we vriendelijk en vlot begroet en geholpen. De accommodatie heeft een verouderde uitstraling, en deze indruk komt voornamelijk tot uiting in de staat van de verblijfsruimten. Het meubilair vertoont sporen van beschadiging en er hangt een muffe geur in de lucht, voornamelijk afkomstig van de tapijten. Onze toegewezen verblijfsruimte bevond zich aan de straatkant, en de geur van tabaksrook van gasten die buiten het hotel rookten, drong zelfs door tot binnen wanneer we de ramen gesloten hielden. Aangezien we aanzienlijke hinder ondervonden, hebben we verzocht om een alternatieve kamer aan de achterzijde van het gebouw. Gelukkig was dit haalbaar. De nieuwe accommodatie vertoonde echter ook een duidelijke veroudering, en een groot deel van het meubilair was in een versleten en beschadigde staat.

Andre 13 okt 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Spijkenisse.

Over Carlton Oasis Hotel

Het Carlton Oasis Hotel gelegen te Curieweg 1 in Spijkenisse is een hotel met fijne wellnesselementen. De kamers van het Carlton Oasis Hotel zijn ruim en elegant ingericht, en voorzien van moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, gratis wifi, een bureau, een minibar en een eigen badkamer met luxe toiletartikelen. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in het restaurant van het hotel, waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd. Er is ook een gezellige bar waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje. Daarnaast is er buiten een heerlijk terras waar je van de zon kunt genieten. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een binnenzwembad en een sauna, zodat gasten kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf. Daarnaast biedt het hotel ook vergader- en evenementenfaciliteiten, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en speciale gelegenheden. De ligging van het hotel is gunstig, met goede verbindingen naar Rotterdam en andere nabijgelegen steden. Gasten kunnen gemakkelijk de bezienswaardigheden en attracties in de regio verkennen, zoals de Euromast, de Erasmusbrug en de historische haven van Rotterdam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Spijkenisse, Zuid-Holland
  • https://www.carlton.nl/hotel-oasis-spijkenisse
  • info@oasis.carlton.nl