Carlton Oasis Hotel

Carlton Oasis Hotel

3.0 reviewscore • 3 reviews
D

Buitengewoon genoegen ervaren tijdens mijn verblij

Een buitengewoon genoegen ervaren tijdens mijn verblijf. Het hotel heeft een klassieke uitstraling, maar er is momenteel een ambitieus moderniseringsproject in volle gang. De voortreffelijke kwaliteit is zeker op niveau, er is een overvloedige variatie aan ontbijtopties en ik heb een plezierige avond beleefd in de opgefriste pub. We hebben de microfoon gegrepen voor een zangspektakel en elektronische pijlen geworpen in een buitengewoon aangename sfeer. Het team bij de receptie deelde op bevlogen wijze details over de renovatie met ons (wat overigens totaal geen invloed had op ons verblijf). We willen graag benadrukken dat het terras enige verbetering kan gebruiken, maar we werden gerustgesteld door de plannen die onthulden dat er ook veranderingen op komst zijn voor deze buitenruimte.

David 10 jul 2023
Reageer
M

NIet wat ik had verwacht

Middels een voucher voor een overnachting deze accommodatie gereserveerd. Het was een opluchting dat er nog beschikbaarheid was in het drukke seizoen, echter alleen voor een Deluxe kamer, wat betekende dat ik een extra bedrag van €35 moest bijbetalen. Aangezien de boeking verliep via "Dreamscape Journeys," had ik verzuimd om de beoordelingen te raadplegen. Bij het betreden van de kamer was het opvallend dat de inrichting al enige tijd niet was vernieuwd. Hoewel dit op zichzelf niet heel storend was, viel het echter wel op dat er diverse vlekken op de muren aanwezig waren en het behang begon los te raken. Op het moment dat ik gebruik wilde maken van het toilet, merkte ik tot mijn verbazing op dat er zelfs een uitgedroogde urinevlek op de rand zat. Dit bracht mijn man ertoe om naar de ontvangstbalie te gaan.

Millie 10 aug 2023
Reageer
H

Veel defecte en beschadigde koffiezetapparaten, en

We verbleven met vier families gedurende een tijd waarin het hotel aangaf dat er "speciale activiteiten" plaatsvonden, wat resulteerde in een aanzienlijke verhoging van de kamerprijs met meer dan 100 euro per nacht. Er vonden renovaties plaats en bovendien liet het ontbijt te wensen over (veel defecte en beschadigde koffiezetapparaten, en een gebrek aan voldoening). De voorzieningen binnen de verblijfsruimten vertoonden eveneens tekortkomingen (weinig stevige matrassen, storende ventilatiesystemen en verouderde sanitaire voorzieningen). Over het geheel genomen was het geen aangename beleving. Als gevolg van de ongunstige omstandigheden hebben we een verzoek ingediend voor enige vorm van vergoeding (zelfs als het slechts betrekking heeft op de kosten van het verblijf), maar het Carlton Oasis gaf aan dat hier geen optie voor was.

Hendrik 6 jul 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Spijkenisse.

Over Carlton Oasis Hotel

Er zijn 3 reviews geschreven over Carlton Oasis Hotel op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Spijkenisse, Zuid-Holland
  • https://www.carlton.nl/hotel-oasis-spijkenisse
  • info@oasis.carlton.nl