Canon

Canon

2.4 reviewscore • 5 reviews
D

Lange wachttijd voor terugbetaling

Vorig jaar kocht ik zonder problemen een A4-printer, inkt en papier. Dit jaar wilde ik upgraden naar een A3-printer, maar dat verliep niet vlot. Canon is overgestapt op UPS voor de leveringen, wat niet goed uitpakte. Na het retourneren van mijn bestelling, wacht ik nu al meer dan 40 dagen op een terugbetaling. Hoewel de helpdesk behulpzaam was, lijkt er een vertraging te zijn bij een afdeling van Canon die retouren en terugbetalingen verwerkt. Door deze ervaring en de hogere prijzen bij Canon ben ik geneigd mijn volgende aankoop elders te doen.

David 1 sep 2023
Reageer
E

Canons gebrek aan ondersteuning voor duurzaamheid

Ik heb een Canon MX870 printer die technisch nog uitstekend functioneert. Echter, na mijn recente overstap naar Windows 11 kwam ik erachter dat Canon geen drivers meer beschikbaar stelt voor dit model. Dit is voor mij een grote teleurstelling en voelt tegenstrijdig met de duurzaamheidsclaims van Canon. Bovendien zit ik nu met een flinke voorraad inkt die ik niet meer kan gebruiken, wat extra frustrerend is. Ik had meer ondersteuning van Canon verwacht.

Erik 23 jul 2023
Reageer
K

Canon klantenservice is half half

Canon's producten zijn kwalitatief goed, maar de klantenservice laat te wensen over. Het was een uitdaging om simpele vragen beantwoord te krijgen, vaak werd ik doorverbonden tussen verschillende afdelingen. Gelukkig kon ik via de website een terugbelverzoek indienen en werd ik snel en adequaat geholpen door een medewerkster genaamd Anja. Weet dus niet goed hoe ik meer dan 3 sterren moet geven.

Kevin 6 jun 2023
Reageer
A

Uiteindelijke oplossing met canon pixma

Ik heb lang problemen gehad met mijn Canon Pixma MG4250, vooral met het invoeren van papier. Ook ondervond ik problemen met niet-originele cartridges. Na contact met de helpdesk werd er een voucher aangeboden omdat er geen onderdelen meer beschikbaar zijn. Ondanks de frustraties ben ik tevreden dat er een oplossing geboden werd. Misschien wordt het tijd dat we een nieuwe printer aanschaffen.. wel jammer.

Anna 24 apr 2023
Reageer
S

Problemen met autofocus op Canon R6 mark 2

Sinds kort heb ik de Canon R6MarkII, die geweldig is op één groot probleem na: de autofocus werkt niet altijd goed, vooral in combinatie met mijn Canon 100-400mm lens. Dit is erg storend en naar mijn mening onacceptabel voor een product van Canon. Ik hoop op een snelle oplossing via een firmware-update.

Simon 11 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Canon

Er zijn 5 reviews geschreven over Canon op Reviews.nl. Met een 2.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://canon.nl
  • info@canon.nl