Camping Wedderbergen

Camping Wedderbergen

3.6 reviewscore • 5 reviews
C

Gastvrije camping en lieve mensen

Op deze camping zie ik mezelf elk jaar wel terugkeren om vakantie te mogen vieren. Het is er erg gastvrij en daar houd ik wel van. Alles kan geregeld worden en de mensen doen graag moeite om het je naar je zin te maken. Het zijn ruime plaatsen, groot en je hebt ook privacy, ook wel fijn in je vakantie,

Alles wordt goed onderhouden ,sanitair is ook schoon en wordt een paar keer per dag schoongemaakt. Ook is het er mooi groen en dat is wel rustgevend. Ik merk dat ik hier veel beter slaap dan thuis en daarom wil ik hier weer snel terugkeren. De autosnelweg is even wennen, maar dat hoor ik niet meer

Chrissie 11 sep 2023
Reageer
L

Jammer zoveel geluidsoverlast

De camping zelf is en wordt druk bezocht en er is dan ook veel te doen. De plaatsen zijn ook zeer ruim en alles is schoon, de kids waren blij met de speelplaats en het zwembad. Jammer dat alleen de muziek zo had stond en daardoor hebben we gewoon niet kunnen slapen. We hebben het wel doorgegeven alleen werd er niets aan gedaan. De kinderen hebben het leuk gehad en willen weer terug, maar dan willen we wel zeker weten dat de overlast van het geluid er dan niet meer is en dan komen we zeker terug.

Lin 30 sep 2023
Reageer
P

Goed verblijf

Ik kan eigenlijk heel kort zijn over mijn mening over camping Wedderbergen. Het is hier fantastisch en een erg leuk verblijf. Ruim, lekker schoon, lieve mensen, behulpzaam en gastvrij. Een fijne sfeer. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, de omgeving leent zich er ook voor om hier genoeg te kunnen doen en fietsen en wandelen is de moeite waard. Of ergens een dagje shoppen, ik kom weer snel terug.

Patries 16 sep 2023
Reageer
H

Wel okee..

Ik kan heel positief zijn als het over de kinderen gaat want zij hebben hier volop genoten van het zwembad, speelhal binnen en alle animatie. Ze willen dan ook snel terug want hebben echt een top tijd gehad hier. Alleen jammer dat je voor de kinderen dagen vooraf aan moest geven dat ze wilden komen omdat er te weinig plaatsen waren, dus soms teleur moeten stellen en dat is jammer in je vakantie.

Er is wel iets wat beter kan want het sanitair is veel te weinig voor zoveel mensen en dat in een drukke periode.. Het was ook erg lawaaiierig en niet autovrij, dit kunnen ze dan ook maar beter aanpassen en dan hopen we nog eens te komen genieten.

Henri 30 aug 2023
Reageer
T

Te prijzig

Een tijdje terug rondom Pasen geweest en ik stond er van te kijken hoe prijzig het is. Ik had beloofd dat we weg zouden gaan dus ik had gewoon geboekt, nou dan kom je daar aan en dan betaal je 75 euro voor een nacht, dan verwacht je wel veel luxe nou nee. De idiote hoge tarieven vind ik al niet kunnen en dan een plek van 10x10? Nou ja ik zou zeggen ik ben niet tevreden en mijn weekendje was verpest ik zoek verder en voortaan op tijd voor normale prijzen.

Thomas 1 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Wedde.

Over Camping Wedderbergen

Camping Wedderbergen is gelegen te Moelnweg 2 in Wedde. Het is een 5-sterren ANWB topcamping gerund door de familie Fluttert. Dit familiebedrijf, dat al meer dan 50 jaar bestaat, staat bekend om zijn servicegerichte aanpak en diverse faciliteiten. Het park heeft onder meer een overdekt zwembad, een grote waterspeeltuin, diverse speeltuinen, een indoor speelparadijs en professionele animatie voor alle leeftijden. Het team bij Camping Wedderbergen bestaat uit een mix van ervaren en jonge medewerkers, waaronder stagiaires, die samen zorgen voor een gastvrije en levendige sfeer. De camping biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder kampeerplaatsen met privé sanitair en een breed scala aan verhuuraccommodaties zoals chalets. Er is een nieuw self-service restaurant met een grote glazen serre, moderne inrichting en een speeltuin. De camping richt zich op het aanbieden van luxe, korte kampeervakanties en blijft investeren in nieuwe faciliteiten en het verbeteren van de kwaliteit van de bestaande voorzieningen. In de omgeving van de camping zijn diverse attracties en bezienswaardigheden te vinden. Zo kunnen gasten genieten van natuurlijke schoonheid door een bezoek te brengen aan nabijgelegen natuurgebieden of culturele uitstapjes maken naar plaatsen zoals Burcht Wedde en Vestingstad Bourtange. Voor gezinnen zijn er ook diverse opties zoals Dinopark Tenaxx, zeehondencrèche Pieterburen en Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wedde, Groningen
  • https://www.wedderbergen.nl
  • info@wedderbergen.nl