Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse

3.3 reviewscore • 3 reviews
L

Een geweldige tijd met de kleintjes

Ik wil graag delen hoe fantastisch onze week op Petite Suisse met de kleinkinderen was. Laat je niet misleiden door de negatieve verhalen hieronder. Hoewel het weer niet helemaal meewerkte, maakten de animatie en het goed onderhouden sanitair onze dagen compleet. Het animatieteam verdient echt lof voor hun inzet en creativiteit. Onze kleintjes waren dagelijks bezig met leuke activiteiten en genoten ervan. Ook het personeel was behulpzaam en vriendelijk. We hadden echter wel wat vraagtekens bij de prijzen in het restaurant, die we ietwat aan de hoge kant vonden. Over het algemeen was het echter een heerlijke week, ondanks het sombere weer.

Lucas 1 aug 2023
Reageer
M

Een prettige tijd beleefd

Mijn gezin en ik hebben een heerlijke vakantie gehad op Petite Suisse. Het ontvangst door het vriendelijke receptiepersoneel was warm en gastvrij. We waren vooral onder de indruk van het animatieteam, dat onze kinderen echt vermaakte. Onze accommodatie was eenvoudig maar comfortabel, en we hoefden geen luxe te verwachten. Het enige minpuntje was de broodservice, waarbij de ene dag het brood te hard was en de volgende dag te zacht. Dat was jammer. Desondanks kijken we met positieve gevoelens terug op onze tijd hier en overwegen we volgend jaar weer terug te keren, hopelijk met verbeterde broodjes.

Mariska 20 jul 2023
Reageer
M

Gemengde ervaring in de zomer

Ons verblijf op Petite Suisse was een mengeling van positieve en negatieve indrukken. Avonden werden verstoord door geluiden en de staat van faciliteiten liet te wensen over. De beschikbaarheid van stopcontacten was karig en het internet was niet betrouwbaar. Het zwembad opende pas in juli, wat ongemakkelijk was gezien het hete weer. Het verblijf was niet zoals verwacht, en we hadden meer gehoopt.

Max 24 jun 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse is gelegen te Al Bounire 27 in Manhay, België. Op Camping Petite Suisse kun je kamperen kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, glampen in luxere tenten of comfortabele chalets en stacaravans huren voor wie nog wat meer luxe en comfort zoekt. De camping beschikt over moderne voorzieningen, zoals sanitairgebouwen, een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin en een restaurant. De omgeving van Camping Petite Suisse biedt tal van mogelijkheden voor outdoor-activiteiten. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken door de natuurrijke omgeving. Daarnaast zijn er in de buurt ook mogelijkheden voor kajakken, klimmen, abseilen en andere avontuurlijke activiteiten. Voor de cultuurliefhebbers zijn er ook diverse historische bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes te ontdekken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.petitesuisse.be
  • info.petitesuisse@corsendonkcampings.com