Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse

2.8 reviewscore • 10 reviews
L

Een geweldige tijd met de kleintjes

Ik wil graag delen hoe fantastisch onze week op Petite Suisse met de kleinkinderen was. Laat je niet misleiden door de negatieve verhalen hieronder. Hoewel het weer niet helemaal meewerkte, maakten de animatie en het goed onderhouden sanitair onze dagen compleet. Het animatieteam verdient echt lof voor hun inzet en creativiteit. Onze kleintjes waren dagelijks bezig met leuke activiteiten en genoten ervan. Ook het personeel was behulpzaam en vriendelijk. We hadden echter wel wat vraagtekens bij de prijzen in het restaurant, die we ietwat aan de hoge kant vonden. Over het algemeen was het echter een heerlijke week, ondanks het sombere weer.

Lucas 1 aug 2023
Reageer
M

Een prettige tijd beleefd

Mijn gezin en ik hebben een heerlijke vakantie gehad op Petite Suisse. Het ontvangst door het vriendelijke receptiepersoneel was warm en gastvrij. We waren vooral onder de indruk van het animatieteam, dat onze kinderen echt vermaakte. Onze accommodatie was eenvoudig maar comfortabel, en we hoefden geen luxe te verwachten. Het enige minpuntje was de broodservice, waarbij de ene dag het brood te hard was en de volgende dag te zacht. Dat was jammer. Desondanks kijken we met positieve gevoelens terug op onze tijd hier en overwegen we volgend jaar weer terug te keren, hopelijk met verbeterde broodjes.

Mariska 20 jul 2023
Reageer
M

Gemengde ervaring in de zomer

Ons verblijf op Petite Suisse was een mengeling van positieve en negatieve indrukken. Avonden werden verstoord door geluiden en de staat van faciliteiten liet te wensen over. De beschikbaarheid van stopcontacten was karig en het internet was niet betrouwbaar. Het zwembad opende pas in juli, wat ongemakkelijk was gezien het hete weer. Het verblijf was niet zoals verwacht, en we hadden meer gehoopt.

Max 24 jun 2023
Reageer
R

Positieve momenten

We hebben genoten van een aangename tijd op Petite Suisse. Het zwembad en het restaurant waren hoogtepunten, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Onze accommodatie, hoewel wat kleiner dan gedacht, was comfortabel genoeg. Het ontbreken van WiFi in de chalet was wel een teleurstelling. Desondanks hebben we ons goed vermaakt in de omgeving en gebruik gemaakt van de faciliteiten.

Roel 19 sep 2022
Reageer
J

Een teleurstellende ervaring

Onze tijd op Petite Suisse was helaas niet zo prettig als we hadden gehoopt. Er waren enkele problemen met de stacaravans en de algemene hygiëne liet te wensen over. Geluidsoverlast en beperkte bewegingsvrijheid voor kinderen waren andere minpunten. Het restaurantpersoneel was niet bepaald vriendelijk en de broodservice was ver beneden verwachting. Het is onwaarschijnlijk dat we deze camping opnieuw zouden overwegen.

Jeroen 29 aug 2022
Reageer
M

Enkele valkuilen

Hoewel de locatie adembenemend was, kwamen we enkele struikelblokken tegen. De terrasvormige opzet en drukte resulteerden in geluidsoverlast en soms onvoldoende privacy. Gelukkig zorgden het zwembad en de kinderanimatie voor positieve afleiding, hoewel de kleintjes meer ruimte nodig hadden. De camping leek niet helemaal aan ons familiecampingbeeld te voldoen. Daarom zal het vast een leuke camping zijn voor anderen, maar niet helemaal voor ons.

Marleen 28 aug 2022
Reageer
M

Een ontevreden verblijf

Onze ervaring op Petite Suisse was helaas minder dan bevredigend. De algehele staat van de camping was teleurstellend met gebrekkig onderhoud en een gebrek aan reparaties. Geluidsoverlast was een grote bron van ergernis, en het winkeltje bood weinig keuze en was prijzig. Het drinkwaterprobleem was onaangenaam en werd pas laat aangepakt. We hebben echter wel positieve indrukken van het vriendelijke ontvangstpersoneel en de mogelijkheid om vooraf brood te bestellen.

Merel 19 aug 2022
Reageer
F

Wisselende gevoelens

Onze tijd was een mengeling van positieve en negatieve ervaringen. De animatie voor kinderen was leuk, maar er waren problemen met water, het restaurant, de broodservice en de internetverbinding. Het verblijf voldeed niet helemaal aan onze verwachtingen en liet enigszins te wensen over. Op zich dus een prima camping en de kinderen hebben het leuk gehad, dat was voor ons wel het belangrijkste.

Femke 16 aug 2022
Reageer
T

Een minder aangename ervaring

Onze tijd op Petite Suisse was niet helemaal zoals gehoopt. De chalet caravans waren niet schoon en praktisch, en er waren diverse voorzieningsproblemen. Hierdoor hebben we de dagen niet echt kunnen genieten en waren we meer bezig met schoonmaken dan genieten. Het restaurantpersoneel was niet erg gastvrij. Over het algemeen was het niet de ervaring waar we op hadden gehoopt.

Thomas 20 jul 2022
Reageer
S

Uitdagingen

De dagen brachten gemengde emoties met zich mee. Hoewel de chalet caravans er aantrekkelijk uitzagen, hadden ze last van vuil en onhandige indelingen. Problemen waren er met stopcontacten en toiletrolhouders. Het restaurantpersoneel sprak voornamelijk Frans en de vriendelijkheid was ver te zoeken. De broodjes, die je vooraf moest bestellen, waren bij het ophalen al oud en uitgedroogd. De vakantie was niet helemaal wat we hadden verwacht.

Sanne 18 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse is gelegen te Al Bounire 27 in Manhay, België. Op Camping Petite Suisse kun je kamperen kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, glampen in luxere tenten of comfortabele chalets en stacaravans huren voor wie nog wat meer luxe en comfort zoekt. De camping beschikt over moderne voorzieningen, zoals sanitairgebouwen, een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin en een restaurant. De omgeving van Camping Petite Suisse biedt tal van mogelijkheden voor outdoor-activiteiten. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken door de natuurrijke omgeving. Daarnaast zijn er in de buurt ook mogelijkheden voor kajakken, klimmen, abseilen en andere avontuurlijke activiteiten. Voor de cultuurliefhebbers zijn er ook diverse historische bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes te ontdekken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.petitesuisse.be
  • info.petitesuisse@corsendonkcampings.com