Camping de Watertoren

Camping de Watertoren

3.8 reviewscore • 6 reviews
E

Mooi en vriendelijke mensen

Camping de Watertoren is een fijne camping, heel goed schoongehouden en de mensen zijn er ook erg vriendelijk. Het is kleinschalig maar dat is fijn en daar heb ik het ook op uitgekozen. Het zwembad zou wel wat groter mogen, maar is wel schoon en de temperatuur is heerlijk.

Voor de kinderen is er op de camping zelf erg veel te doen en dat is voor hen zeker leuk. De speeltuin is ook erg leuk voor ze en daar hebben onze kinderen dan ook veel tijd doorgebracht, Ook als het regent vermaken we ons hier prima.

Elien 24 aug 2023
Reageer
R

Prima locatie en goede organisatie

Een mooie en kleine camping. Er was helaas in de periode dat wij er waren heel veel regen en het was dan ook wel te merken dat de grond wat verzadigd was. We kregen snel natte voeten en de camping mensen hebben voor ons vlonders geregeld en dan was het kamperen toch droog mogelijk, heel fijn dat ze zo meedenken en voor je klaarstaan. Verder was alles erg schoon en goed te overzien. Animatie voor de kinderen is prima, we hebben er van mogen genieten en komen snel terug.

Rich 17 aug 2023
Reageer
F

Prima maar wat verbeterpunten

De camping zelf is eigenlijk best wel leuk. Maar als je in het hoogseizoen gaan vinden wij dat er wel te weinig sanitair is voor alle mensen, er is maar 1 toiletgebouw en dat is veel te weinig. We moeten vaak wachten als we vanuit het zwembad ff naar de wc willen gaan en dat is niet ideaal als je kleine kinderen hebt die naar de wc moeten die kunnen vaak niet zo lang wachten. Verder wel een fijne speeltuin, sportveld en andere voorzieningen voor ouders en kinderen. Animatieteam is voor de kinderen erg leuk en wordt veel aangeboden.

Familie J. 17 aug 2023
Reageer
J

Om terug te keren

Allemaal moderne voorzieningen te vinden op een kleine camping, wel top geregeld allemaal. Ook een fijne locatie en veel te doen op de camping maar ook in de regio. Jammer dat het zo nat is en daar kunnen ze misschien nog wat beter op inspelen als het flink heeft geregend. Verder was het modern, overdekt, schoon en het sanitair was ook iedere keer netjes. De mensen zijn erg vriendelijk die er werken en heb er niets op aan te merken verder.

Joshua 3 aug 2023
Reageer
G

Voor ons helaas niet meer

We komen hier niet meer terug. We vinden het echt niets als je wil zwemmen is het niet eens verwarmd en gewoon ijskoud, dat kan toch niet? Als je wil douchen dan moet je daarvoor betalen en ineens werken de douches niet. als je dan gaat bellen dan duurt het heel lang voordat ze eens de telefoon opnemen en dan een skomen. Kinderen stonden kou te lijden en dat was geen pretje, dus daarom komen wij niet meer terug jammer

Gezin F. 11 sep 2022
Reageer
C

Mooie camping netjes ontvangen

We gingen zomaar naar deze camping we dachten eens proberen of we hier kunnen verblijven. Zonder te reserveren dus en dat was toch fijn dat we er heen mochten, er was nog een plekje voor ons. De hele dag zon dat was wel lekker en we hadden achter onze tent wat schaduw dus ook daar konden we van genieten. In de nacht was het alleen wel heel fel qua lichten van het sanitair dat was wel jammer. We hebben dat zelf opgelost door een handdoek op onze waslijn te hangen.
Er was veel groen en daar hebben we veel van genoten, een aanrader ook voor de rust.

Claire en familie 7 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Landgraaf.

Over Camping de Watertoren

Camping De Watertoren is gelegen te Kerkveldweg 1 in Landgraaf. Het ligt vlakbij de Duitse grens in de regio Parkstad Limburg, bekend om de fijne mix van natuur, cultuur en Limburgse gezelligheid. Het park biedt ruime kampeerplaatsen en diverse accommodaties zoals boslodges, verandalodges en chalets voor 2 tot 6 personen. Faciliteiten omvatten een zwembad, een restaurant "Bei Os op de Camping", een bibliotheek en opties voor fiets- en skelterverhuur. Kinderen kunnen genieten van een speeltuin en er is een breed scala aan activiteiten en excursies in de omgeving, waaronder het verkennen van het groene lintdorpje Rimburg, Waubach en de nabijgelegen steden Landgraaf en Kerkrade. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten, en er zijn verschillende attracties zoals Snowworld en Gaia Zoo in de buurt. Camping De Watertoren is een ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen kampeervakantie in een bosrijke omgeving, gecombineerd met de mogelijkheid om de Limburgse cultuur en natuur te ervaren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Landgraaf, Limburg
  • https://www.dewatertoren.nl
  • info@dewatertoren.nl