Camping de Rammelbeek

Camping de Rammelbeek

4.2 reviewscore • 10 reviews
G

overdekte speelruimte

Terwijl we op zoek waren naar een kampeerplek met voorzieningen voor onze jonge familielid en wandelpaden die direct vanaf de verblijfplaats beginnen, trok deze camping onze aandacht. De doorslaggevende factor was dat zowel de overdekte speelruimte als het zwembad open bleven tot het einde van september. We ervoeren ook geen teleurstelling in wat men doorgaans van een "familiebedrijf" mag verwachten: een persoonlijke en hartelijke aanpak met een uniek karakter, ver verwijderd van de uniformiteit die vaak gepaard gaat met campings die worden overgenomen door (buitenlandse) investeerders.

Gerrit 4 okt 2023
Reageer
T

Prachtige locaties

Voor de allereerste keer dit jaar de Rammelbeek bezocht... prachtige locaties met voldoende ruimte en een schitterend panorama over de hengelvijver. Voor het komende jaar hebben we opnieuw gereserveerd, aangezien het ons bijzonder goed beviel, vooral de plekken... heerlijk vredig met z'n tweetjes. Eveneens zijn er vanzelfsprekend ruimtes beschikbaar voor nieuwe families, met of zonder kroost en huisdieren. Er is voldoende variatie om uit te kiezen.

Teunis 14 okt 2023
Reageer
C

Prachtige vakantie

In de zomer die voorbijging, genoten we van een prachtige vakantie op het terrein van Rammelbeek. Het team zet zich vol toewijding in om de camping in optimale staat te presenteren en te onderhouden! De medewerkers waren zeer hulpvaardig! Het zwembad heeft een prachtige make-over ondergaan! Het zwemmeer is werkelijk schitterend! Eveneens goed verzorgd!! We kijken er zeker naar uit om opnieuw langs te komen! Tot het volgende jaar!

Cornelia 8 okt 2023
Reageer
A

Ronduit teleurstellend.

We verbleven hier gedurende twee weken in augustus. Het water in het zwembad was opvallend fris, zelfs onze jongste, die dol is op zwemmen, vond het echt te koud. De animatie was ronduit teleurstellend, met onvriendelijke mensen. 's Avonds hadden we een stroomstoring en toen we contact opnamen, kwam er iemand die onmiddellijk zei: als het nog een keer gebeurt, moet je maar wachten tot morgen.

Aafje 22 sep 2023
Reageer
L

Betoverende kampeerervaring

Een betoverende kampeerervaring wachtte ons op deze geweldige locatie, waar ruime staanplaatsen en vlekkeloos privé sanitair ons comfortabel omarmden. De vriendelijke en behulpzame medewerkers voegden een warme toets toe aan de sfeer. Onder de sterrenhemel groeide onze genegenheid voor deze plek. De belofte om terug te keren is als een onuitgesproken verbond, en we verheugen ons al op de volgende keer dat we de camping betreden, waar herinneringen bloeien als wilde bloemen.

Leendert 10 sep 2023
Reageer
T

Vermaak voor gezinnen met jonge kinderen.

Prachtige kampeerlocatie in de nabijheid van de Duitse grens. Beschikt over een fraai zwemmeer en een overdekt zwemgedeelte. Bovendien bevindt zich bij de toegang een eetgelegenheid, handig voor momenten waarop je geen zin hebt om zelf te koken. In de omgeving en op het kampeerterrein is er voldoende vermaak voor gezinnen met jonge kinderen. Vel meer heb ik niet zegge, je moet het maar zelf evaren!

Trijntje 2 sep 2023
Reageer
J

Aangename en plezierige kampeerervaring

Een aangename en plezierige kampeerervaring, maar onze (zeer) hoge verwachtingen, gevormd door lovende beoordelingen, werden niet volledig vervuld. Het zwembad is echter helemaal in orde, vooral voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Het zwemmeer is werkelijk fantastisch!
- Uitstekende maaltijd bij de mobiele frituur
- Perfect geprijsde broodjes!
- Sanitaire voorzieningen zijn brandschoon
- Genieten van een heerlijk ruime kampeerplek

Jacob 18 aug 2023
Reageer
G

11 prachtige dagen

Ik deel graag mijn ervaring met jullie over mijn verblijf bij Rammelbeek. Ondanks overvloedige regen hebben we genoten van 11 prachtige dagen in safaritent nummer 139. De accommodatie is uitgerust met alle benodigde voorzieningen. De verwarming functioneerde niet zoals het hoort, maar er werd direct een vervangend exemplaar gebracht. Uitstekende service! Er werden tal van plezierige activiteiten gepland. In het kleine winkeltje waren verrukkelijke broodjes verkrijgbaar.

Geesje 15 aug 2023
Reageer
W

Lachende gezichten

Een betoverende wereld voor de kleintjes! Dagelijks staat er een enthousiast animatieteam paraat, en bij minder weer bieden het overdekte zwembad en de binnenspeeltuin eindeloos vertier. Jong en oud vinden hier hun plek in een harmonie van plezier. Een camping waar lachende gezichten deel uitmaken van de atmosfeer, waardoor elke dag een nieuwe ontdekkingsreis wordt. Een waar genoegen voor de jeugd én de jong van hart! 😁😁😁😁

Willem 2 aug 2023
Reageer
M

Behulpzaamheid en vriendelijkheid

Een avontuur begint wanneer ze stuiten op een betoverende camping, compleet met idyllische plekken, voortreffelijk sanitair, en medewerkers die klaarstaan met behulpzaamheid en vriendelijkheid. Het zwembad biedt plezier in overvloed, terwijl de camping op milieuvriendelijke wijze schittert. Een sprookjesachtige reis wordt bekroond met uitstekende horeca. Dit vakantieparadijs roept om herhaling, een plek waar de essentie van een geslaagde vakantie tot leven komt.

Machteld 21 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Lattrop.

Over Camping de Rammelbeek

Camping De Rammelbeek is gelegen aan Breemorsweg 12 in Lattrop, Nederland. Deze viersterrencamping, al meer dan 50 jaar een rustige en gezellige plek in Twente, is verdeeld in twee zones: een voor gezinnen met kinderen en een voor rustzoekers. De camping biedt faciliteiten zoals een visvijver, een restaurant, een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin. De kampeerplaatsen zijn ruim en sommige hebben privé sanitair. Voor een unieke kampeerervaring biedt de camping ook volledig ingerichte safaritenten, ideaal voor gezinnen, dicht bij speeltoestellen of speelvelden. Gelegen aan een rustig beekje en omringd door een bosrijk landschap, is Camping De Rammelbeek de perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, met nabijgelegen attracties zoals het kasteel in Duitsland, het stadje Ootmarsum en diverse activiteiten voor kinderen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lattrop, Overijssel
  • https://rammelbeek.nl
  • info@rammelbeek.nl