Camping de Oude Rijn

Camping de Oude Rijn

4.0 reviewscore • 5 reviews
L

Voorzieningen moeten beter, toch leuk

De sanitaire voorzieningen hier laten iets te wensen over, met chemische toilethokjes en een toeslag voor warm water. De prijs voor de eenvoudige trekkershut lijkt wat aan de hoge kant. Desondanks is de locatie aangenaam en rustig, omgeven door een mooie omgeving. De beheerders zijn vriendelijk en sympathiek, wat de algehele ervaring enigszins compenseert. Voor wie bereid is wat extra uit te geven, biedt deze plek een ontspannen en charmante sfeer te midden van een mooie omgeving.

Luca 22 jul 2023
Reageer
M

Een redelijke plek

Bij de receptie, waar je eerste indrukken krijgt, leek het alsof de plek een beetje was vergeten.. Gelukkig was het huisje zelf gezellig en schoon, waardoor het een fijne plek was om te verblijven. Het beddengoed voelde warm aan. En gelukkig hoefde je niet ver te lopen voor de douche; het toilet- en douchegebouw was vlakbij. Kortom, het was een rommelig begin, maar gaandeweg kwam alles op zijn plaats.

Mateo 25 aug 2023
Reageer
N

Konden ons hier vermaken

De plek zag er rommelig uit en had een eenvoudige uitstraling. Kippen liepen vrij rond, in en uit, als de deuren openstonden. Ons hutje, dat we hadden geboekt, was precies wat we verwachtten en maakte ons blij. Het personeel was aardig en hielp ons goed, waardoor ons verblijf fijn was. Het toilet en de douche waren wat ouder, maar verrassend schoon. Kortom, de plek gaf ons een simpele, vriendelijke ervaring met heel veel plezier.

Noah 11 aug 2023
Reageer
K

Ontspannen sfeer

Een zeer ontspannen sfeer domineert deze plek. De huisjes, hoewel simpel, zijn goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Er is geen tekort aan toiletten en douches, waardoor je nooit hoeft te wachten. Voor kampeerliefhebbers zijn er ruime tentplekken beschikbaar. Al met al biedt deze locatie een comfortabele en ongecompliceerde ervaring, ideaal voor wie op zoek is naar rust en eenvoud te midden van een vriendelijke sfeer.

Kai 4 aug 2023
Reageer
A

Niet helemaal tevreden

De matrassen lieten te wensen over, ze waren vies en er waren geen extra hoezen voor matras en kussen. Het was teleurstellend dat je extra moest betalen voor de douche. Het ontbreken van gewone kopjes voor thee viel op, aangezien alleen plastic beschikbaar was. Gelukkig was het personeel vriendelijk en waren de douches en toiletten schoon. Een pluspunt was dat de bedden al waren opgemaakt, wat het verblijf iets comfortabeler maakte.

Alejandro 26 jun 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Ter Aar.

Over Camping de Oude Rijn

Camping De Oude Rijn is gelegen te Westkanaalweg 123 in Ter Aar. Het combineert de charme van de natuur met de nabijheid van grote steden. Met Amsterdam, Den Haag en Rotterdam op respectievelijk 43, 37 en 42 km afstand, biedt het de perfecte mix van natuurlijke schoonheid en stedelijk vermaak, inclusief shoppen, cultuur en culinaire uitstapjes. De camping is een ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan lokale attracties zoals Vogelpark Avifauna, Archeon, Keukenhof, Zegerplas en diverse stranden zoals Zandvoort, Noordwijk en Katwijk. De camping is jaarlijks gesloten van 1 oktober tot 1 maart. Camping De Oude Rijn biedt een rustige en sfeervolle vakantie-ervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ter Aar, Zuid-Holland
  • https://www.campingdeouderijn.nl
  • campingdeouderijn@gmail.com