Camping de Noorde

Camping de Noorde

4.7 reviewscore • 3 reviews
Z

Was fantastisch

Vind het altijd belangrijk als het badkamergebouw goed is onderhouden en dat was hier zeker het geval, kwam om de paar uur een schoonmaakster langs. We zijn hier totaal een weekje geweest en hebben een super fijne tijd gehad. Het weer zat ook mee ondanks dat we eind Augustus hadden geboekt. En willen nog graag een pluim geven aan het entertainmentteam die super leuk waren naar onze kinderen!

Absoluut een aanbeveling om deze plek te bezoeken.

Zachary 26 aug 2023
Reageer
A

Fijn zwembad en speeltuin voor de kinderen

Mooi camping die vlakbij het strand staat en omringd met mooie natuur. Is een leuke speeltuin aanwezig op het park met een zwembad dus de kinderen kunnen hier wel wat dagen vertoeven zonder dat ze zich gaan vervelen. Gaan hier zeker vaker terug komen naar Camping de Noorde!

Aaron 10 sep 2023
Reageer
K

Uitstekend vermaakt

Met 3 kleine pubers hebben we hier onze meivakantie doorgebracht en het was super. Onze kinderen hadden gelijk een klik met andere kinderen op het park dus die hebben we eigenlijk de hele vakantie niet terug gezien haha! Zwembad was aan de kleine kant maar voor afkoeling was het prima.

Kyle 28 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Zwartsluis.

Over Camping de Noorde

Er zijn 3 reviews geschreven over Camping de Noorde op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zwartsluis, Overijssel
  • https://www.campingdenoorde.nl
  • info@vodatent.com