Camping de Gronselenput

Camping de Gronselenput

4.1 reviewscore • 8 reviews
F

Rustige plek

Ik had gewoon zin om even alleen weg te gaan en daar heb ik zeker geen spijt van. Bij de Gronselenput is de sfeer gewoon goed en het si er zo fijn rustig. De mensen zijn erg aardig en voor kinderen is het ook een fijne camping. Elke dag lekkere verse broodjes.

Ik ben niet tekort gekomen, sanitair helemaal in orde, ik kan alleen maar zeggen als je rust wil dan is dit een aanrader. Ik zou zo weer terugkeren en ben al aan het kijken wanneer ik weer genoeg vrije dagen heb om te gaan genieten.

Fieke 6 jul 2023
Reageer
B

Geweldig

De camping is gewoon super geweldig, het sanitair is heel erg schoon. Maar als je dan naar de camping kijkt, zon mooie locatie, fijne ligging en de plaatsen die je krijgt zijn ook erg groot. Tweede keer nu dat we zijn gegaan en dat wordt zeker nog vaker. De mensen zijn heel erg aardig en we komen hier volop wandelen en fietsen en verkennen. Goed bereikbaar en genoeg te doen in de regio en dan vermaak je je zeker jong en oud trouwens.

Bianca et al 24 jun 2023
Reageer
F

aanrader

Ik ging met de camper naar de Gronselenput later kwamen vrienden ook nog die op doorreis waren.alleen maar fijn om ze weer eens te zien en dan is dit een prima plek om elkaar te ontmoeten. Campers hebben een eigen grasveld hier en dan ook nog een deel wat verhard is met grind. Dat is alleen maar fijn daar kunnen andere eigenaren ook een voorbeeld aannemen en ik kom hier dan ook graag. Volgend jaar ga ik ook weer een paar dagen, of misschien wel weken als het zo rustig is als dit jaar buiten hoogseizoen.

Fam Mol 21 mei 2023
Reageer
E

Genieten vd natuur

De plekken bij de Gronselenput zijn erg ruim en dat zien we dan ook als het eerste pluspunt. Alleen in de hoeken had je ook plaatsen alleen die waren minder ruim. Sanitair was allemaal in orde, alleen was het erg modderig overal. Mensen die er helpen zijn vriendelijk en helpen goed, we hebben genoten ondanks het weer. Volgende keer hopelijk beter en dan gewoon in een andere periode boeken kan ook nog.

Essie 25 aug 2022
Reageer
S

Groene camping

We willen eerst graag even alle pluspunten dingen van de Gronselenput. Dit mag namelijk echt wel bekend worden want veel mensen zullen het hier net als wij geweldig vinden. De sfeer is goed, vriendelijke mensen die de camping runnen.

Een winkeltje aanwezig voor brood e.a. dingen die je vaker moet hebben fijn om dat zo dichtbij te hebben sanitair was ook schoon. Veel te doen en veel wandelen en van de rust genieten daar houden we van en dat is hier gelukt. Jammer alleen dat de camping niet zo fijn is ingedeeld. We stonden ver van het sanitair en ook wat krap.

Sandra 11 jun 2022
Reageer
H

Super plek

Rondom pinksteren vakantie vieren dat is gewoon fin als het kan en dat hebben we dit jaar dan ook eens gedaan bij de Gronselenput. Het was echt heel erg leuk en we zullen het dan ook zo weer doen. Lekker wandelen, voor de kinderen genoeg te doen op de camping zelf. Maar toch ook de omgeving beetje gaan verkennen en elders gaan eten. We kunnen het volgend jaar weer doen en dan gaan vrienden ook mee en dan zal het nog leuker worden.

H. 6 jun 2022
Reageer
J

Dikke tegenvaller!!

Het was jammer, dit was voor ons een tegenvaller. We hebben een camper van 8.5 meter niks bijzonders zou je denken. nou heel smal toen we aan kwamen rijden, jammer ook nog eens regen en we kregen een plek waar we niet eens mochten en konden draaien. Het was allemaal zo klein. Nog tig keer steken draaien en proberen gelukt. Modder en nog eens modder. Het was echt niks. En wij hebben ook flink betaald voor een plek waar we maar weinig aan hebben gehad zo krap.

J kooi 2 sep 2021
Reageer
B

Heerlijk

Een goede vakantie krijg je bij de Gronselenput zeker want er staan zoveel lieve mensen voor je klaar. Het is er positief en we zijn ook heel fijn ontvangen. Rust kan je hier zeker vinden en daar houden we wel van. Mooie ligging, alles wat je nodig hebt is in de buurt en wat wil een mens nog meer. we kunnen alleen maar zeggen dat we het fijn hebben gehad en dat we het anderen zeker aanraden om hier ook eens naar toe te gaan.

Bas 24 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Wijlre.

Over Camping de Gronselenput

Camping De Gronselenput is gelegen te Haasstad 3 in Wijlre. De camping beschikt over 33 kampeerplaatsen voor caravans of tenten, bijna alle grenzend aan het riviertje de Geul. Er zijn ook ingerichte 4-persoons safaritenten met een ruim terras en volledig uitgeruste keukens. Deze autovrije en overzichtelijke camping is ideaal voor jonge gezinnen, met een animatieteam dat tijdens schoolvakanties extra vermaak biedt. Rustzoekers, wandelaars en fietsers zullen ook genieten van de serene omgeving en de mogelijkheid om te ontspannen op het terras met een Limburgs biertje. Uniek aan deze camping is dat deze volledig wordt beheerd door vrijwilligers, wat bijdraagt aan een gezellige en ongedwongen sfeer. De camping biedt diverse voorzieningen zoals natuurlijke speeltoestellen, sportfaciliteiten, een bar en terras, een mini-winkeltje met broodjesservice, en verwarmd sanitair met gratis warm water.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wijlre, Limburg
  • https://www.gronselenput.nl
  • gronselenput@nivon.nl