Camping De Berghoeve

Camping De Berghoeve

4.5 reviewscore • 8 reviews
P

Top!

Helaas waren we maar kort bij de Berghoeve geweest allen het was wel de moeite waard. De mensen die ons kwamen helpen toen we er net kwamen waren super vriendelijk en hebben alles netjes uitgelegd hoe het hier werkt. De bedden liggen heerlijk, vol energie rustig wakker worden en dan de omgeving verkennen. Lekker genieten en tot rust komen en dat is iets wat we gaan doen. We komen ook snel weer terug en reken er maar op dat het snel gaat zijn want het is hier echt fijn en thuiskomen.

Patricia 10 jul 2023
Reageer
i

Vol lof

De camping was wel de moeite waard, we zijn dan ook graag hier gekomen en kijken er ook weer naar uit wanneer we weer terug mogen keren. De plekken zijn erg ruim en er is ook veel te doen. Ik kan alleen maar vol lof spreken over alles hier bij de Berghoeve lieve mensen en zo schoon. Dit is gewoon een droom als je de camping gaat bezoeken maar het is hier wel een droom die uitkomt want het is gewoon geweldig hier.

ingrid 18 aug 2023
Reageer
I

herhalen maar

Vooraf hadden we volop keuze qua verblivjen en dat komt omdat we heelvroeg de vakantie hebben geboekt. Dit doen we graag zodat we ook zekerheid hebbendat we iets hebben wat we leuk vinden. Het is zo dat we ons hier vrijwel direct thuisvoelen, al als we aan komen rijden. We zijn nu een dag of tien geweest en komend jaar gaan we langer en met meer mensen. Dat is gewoon heel erg geniten en we hebben er zin in om weer samen te zijn met onze lieve vrienden en fam.

Irene 12 jul 2023
Reageer
a

Thuiskomen

We kunnen zoveel zeggen alleen het kan ook gewoon heel kort, het is hier namelijk gewoon allemaal super goed geregeld. De eigenaren zijn erg aardig en hebben het gewoon goed voor elkaar. Op onze plek voelen we ons elke keer weer thuis en we hebben ook weer direct geboekt voor over een paar maanden.

Fietsen en wandelne doen we graag dus dat hebben we hier ook veel gedaan en ook de theetuin is wel echt iets wat je moet zien als je hier bent

a en b 6 jul 2023
Reageer
D

Thuisvoelen hier

Het is zo fijn als je hier aankomt, ik kom er dan ook al veel vaker en dit is nu denk ik de zesde keer, maar de mensen zijn zo aardig en helpen je graag. Je volet je gewoon thuis als ze naar je toe komen en dat stralen ze ook uit. Alles is hier gewoon helemaal in orde en ook zo netjes schoon. Als je graag tot rust wil komen dan is het ook zeker een aanrader om hier te komen want je kunt hier echt genieten.

Dorus 22 mei 2023
Reageer
M

Niks gemist

Conny en Wilfried waren erg aardig toen we hier weer aankwamen. De plaats die we nu kregen was ook weer heel ruim en we zien gewoon dat het praktisch en goed is ingericht hier op het terrein.
Sanitair is gewoon schoon en dat gewoon echt de hele dag door niks op aan te merken. Er is overal aan gedacht, in de omgeving kan je veel wandelen en fietsen en ook de kinderen kunnen hier lekker spelen.
Een reden dat wij ook tegen elkaar hebben gezegd dat we hier dit jaar of misschien zeker volgend jaar weer terug willen keren.

Miep D 4 mei 2023
Reageer
H

klein en knus

Als je hier aan komt rijden dan word je gewoon al rustig ervan. Het is een fijnecamping. Sfeervol en gewoon knus., de omgeving is heel erg mooi en daar genieten we ook zo van elke keer weer. De eigenaren zijn altijd heel vriendelijk. Kindjes kwamen een dagje op bezoek bj ons en mochten hier helpen om dieren te voeren dat vonden ze erg leuk. Sanitair erg schoon en gewoon een goede manier om vakantie te vieren en tot rust te komen. We zijn er snel weer en dan mogen de kleinkinderen een vol weekend met ons mee.

Hermien 23 aug 2022
Reageer
A

Super fijn

We weren heel gastvrij ontvangen, het zag er super mooi uit en wij worden er gewoon heelblij van als we op een camping als deze aankomen. We hebben extra afscherming gehad voor onze 2 honden, dat was gewoon heel fijn, en we konden ver weg kijken met het mooie weer. De bedden waren ook heerlijk, we konden uitslapen maar genoten ook van mooie wandeling in de buurt met onze honden op de vroege ochtend. Zoveel te doen, niks tekort gekomen en in de regio lekker uiteten, wij weten wel waar we terug moeten komen.

A van de Berg 27 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Ruinen.

Over Camping De Berghoeve

Camping De Berghoeve is gelegen te  Achterma 15 in Ruinen. Deze minicamping, geopend van 30 maart tot 30 september, verwelkomt kampeerliefhebbers in een gezellige en kleinschalige omgeving. Met ruime kampeerplekken van 100 vierkante meter kunnen gasten genieten van de rust en de schoonheid van de omliggende natuurgebieden en pittoreske Drentse brinkdorpjes. Voor wie op zoek is naar iets anders, biedt de camping ingerichte safaritenten, luxe caravans en ruime appartementen. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen vanwege de overzichtelijke en veilige speelomgeving. Drenthe, met zijn rijke historie, natuurlijke schoonheid en lokale evenementen zoals fairs, festivals en braderieën, biedt volop mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ruinen, Drenthe
  • https://www.campingdeberghoeve.nl
  • info@campingdeberghoeve.nl