Camping Baalse Hei

Camping Baalse Hei

2.7 reviewscore • 12 reviews
A

Geen herhaling

Onze korte trip van drie dagen en twee nachten naar deze camping tijdens het naseizoen was een teleurstelling. De camping was rustig en leeg, maar het verouderde en onhygiënische sanitair was een domper. Het feit dat zowel de douches als het afwaswater betaald moesten worden, was vervelend. Bovendien ontbrak service bij het restaurant en afhaalgedeelte.

Anne 11 sep 2022
Reageer
P

Oude glans verdwenen

Een last-minute beslissing bracht ons naar deze camping voor één overnachting. Bij aankomst bleek de camping verouderd en niet goed onderhouden. De zwemvijver was kleiner dan gedacht en de eetgelegenheid had trage service. Het sanitair voldeed wel, maar de algemene indruk was teleurstellend. De mogelijkheid om te suppen bleek beperkt en de camping leek eerder een 2- tot 3-sterren locatie dan de aangegeven 4 sterren.

Pieter 24 aug 2021
Reageer
D

Onaangename ervaring

Onze ervaring op deze camping was een grote teleurstelling. De toegang was lastig, het sanitair was vuil en versleten, en warm water was een luxe die zelden beschikbaar was. De beloofde faciliteiten waren slecht onderhouden, zoals de steigers bij de roeivijver en het ontbreken van waterfietsen. Er was gebrek aan respons op klachten en het algemene gevoel was onveilig en onaangenaam.

Daan 10 aug 2021
Reageer
E

Geen herkansing

Het sanitair van deze camping was een nachtmerrie. Schimmel en veroudering waren zichtbaar, en het beperkte aantal douches zorgde voor lange wachtrijen. Zowel douches als afwaswater waren problematisch qua temperatuur en beschikbaarheid. De klantenservice reageerde zwak en excuses waren niet voldoende. De frituur was het enige lichtpuntje. Wij gaan hier geen herkansing aan geven.

Eline 4 aug 2021
Reageer
J

Groene camping met pluspunten

Onze kampeerervaring op de noordelijke kampeergronden was positief. Het goed onderhouden gras en de groene afscheidingen tussen kampeerplekken zorgden voor een prettige sfeer. Auto's waren niet toegestaan op de kampeerplekken, wat veiligheid en speelruimte voor kinderen bevorderde. Het sanitair was dichtbij en voldoende. De omgeving bood een zwemvijver en wandelmogelijkheden. Over het algemeen een aangenaam verblijf.

Joost 28 jul 2021
Reageer
J

Chalet goed, camping minder

We kozen voor een luxe stacaravan, die schoon en mooi was. Echter, een gebrek aan airco en parasols was opmerkelijk bij warm weer. De zwemvijver was klein en de beperkingen door corona resulteerden in een tekort aan zwembandjes en toegang. Het gemis aan animatie en avondprogramma was teleurstellend. De aanwezigheid van Oost-Europese werknemers veroorzaakte enige overlast. Het restaurant was goed maar traag.

Jeroen 15 aug 2020
Reageer
M

Ooit beter geweest

De camping viel tegen in vergelijking met eerdere bezoeken. Het verouderde sanitair en gebrek aan onderhoud waren duidelijk. De zwemvijver was kleiner dan verwacht en het gebied was troosteloos. Extra betalingen waren vereist voor warm water en douches, wat als negatief ervaren werd. Klachten werden genegeerd en de communicatie was slecht.

Mark 10 aug 2020
Reageer
L

Prijs niet waard

De camping bood mooie kampeerplekken en vriendelijk personeel. Het verouderde sanitair en extra betalingen voor water en douches zorgden echter voor ongemak doordat ze erg verouderd zijn. Kampeerders moesten hun tanden poetsen bij afwasbakken en de prijs-kwaliteitverhouding was niet optimaal. Klachten werden niet effectief aangepakt. Dit park is de prijs niet waard helaas.

Laura 28 jul 2019
Reageer
T

Niet aan te raden

De camping was vooral gericht op stacaravans en het sanitair was ondermaats. De politie was regelmatig aanwezig vanwege inbraken en overlast. Gasten met Oost-Europese nummerplaten veroorzaakten problemen. Het verlaten van de camping was de beste beslissing, ondanks de natuurlijke omgeving. Wij voelden ons hier niet veilig en hadden hier totaal geen fijne vakantie gehad als we gebleven waren.

Trijntje 4 mrt 2019
Reageer
S

Trieste ervaring, vooral seizoensplaatsen

De camping was gericht op stacaravans en seizoensplaatsen, maar de ervaring van de recensent was teleurstellend. De kampeerplekken waren omringd door lege plekken, wat te stil aanvoelde. De betaalde douches hadden vaak geen water en de temperatuur kon niet geregeld worden. De afstand tot faciliteiten was groot en de communicatie met de camping was niet effectief.

Saskia 27 jan 2019
Reageer
S

Geen herkansing

De camping bood voornamelijk stacaravans en was het hele jaar geopend voor kampeerders. De recensent raadde het echter niet aan. Het sanitair was vies en de douches werden beschadigd. De aanwezigheid van politie was opvallend en de sfeer was onprettig. De overlast van Oost-Europese werknemers was een probleem. De natuur en ligging waren niet voldoende om het ongemak te compenseren.

Sylvia 15 mei 2018
Reageer
D

Geweldige camping met prachtige camperplaatsen

De grote camping bood ruime plaatsen met goed sanitair. De natuurlijke inrichting en onderhoud werden gewaardeerd. De ligging aan het kanaal en nabijheid van fietsroutes waren positieve aspecten. Ondanks enkele seizoensgebonden beperkingen, was de algehele ervaring positief. De speciale camperplaatsen met uitzicht werden aanbevolen voor toekomstige bezoeken. Wij plannen hier zeker een vervolgbezoek.

Derek 20 feb 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Camping Baalse Hei

Camping Baalse Hei is gelegen te Roodhuisstraat 10 in Turnhout in België. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals comfortabele glampingplekken. De faciliteiten op de camping zijn uitstekend, met onder andere sanitaire voorzieningen, Green fitness, een speeltuin, een zwemvijver en een animatieteam. De omgeving van Camping Baalse Hei biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Je kunt wandelen of fietsen in de omliggende bossen, genieten van de rust en stilte van de natuur, of de nabijgelegen stad Turnhout verkennen, bekend om zijn historische centrum en gezellige winkelstraten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.baalsehei.be
  • info@baalsehei.be