R

Goede webshop met leuke acties

Bij Buymi hadden ze een leuke actie, namelijk een LG OLED televisie plus muurbeugel ter waarde van € 1.999 voor € 1.799. Van deze actie heb ik ook gebruik gemaakt. Wij zijn heel tevreden met de televisie en deze is ook netjes aan de muur bevestigd door middel van de bijgeleverde muurbeugel.

Met de webshop van Buymi heb ik een goede ervaring. Alles verliep voorspoedig en ik heb er niks op aan te merken. De betaling ging ook gelijk goed en de verzending ging snel. Ook vind ik dat er genoeg specificaties per model op staan en als je vragen hebt kun je de klantenservice bellen of met ze chatten. Zo'n chatfunctie vind ik echt ideaal, want dan heb je gelijk antwoord op je vraag.

Nu ik een mooie televisie aan de muur heb hangen, zit ik te denken om ook nog een soundbar bij Buymi te bestellen. Ik denk dat ik nog even wacht op een mooie actie.

Ron 27 apr 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van november 2022.

Over Buymi.nl

Buymi.nl heeft productspecialisten in dienst die jou alles kunnen vertellen over consumentenelektronica. Buymi.nl voorziet haar klanten van relevante informatie zodat ze uiteindelijk de juiste en dus meest passende keuze weten te maken. Hiervoor gebruiken ze verschillende methodes, bijvoorbeeld door het geven van uitgebreide informatie, handige video's, stappenplannen voor het maken van productkeuzes, reviews van klanten en medewerkers met specialistische informatie.

  • Nog niet geverifieerd