Restaurant

Burger King

Meerdere locaties

4 reviews
75% positief
25% neutraal

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (4)

 • Sander

  Burger king eten

  Tijdens mijn studie ging ik altijd regelmatig met wat vrienden naar de burger king om wat te eten.
  Dus elke keer als ik nu in de burger king ben of dit logo zie, dan denk ik mee aan deze leuke tijd in mijn jonge jaren.
  Mijn favoriet blijft toch altijd wel de Whopper burger, die valt nooit tegen en gaat er bij mij altijd wel in.

  Sander 27 apr 2020

 • Jordy

  Burger King goedkoop

  Burger King doet de laatste tijd heel veel aan reclame maken en dan krijg je bijvoorbeeld coupons in de brievenbus dat je bepaalde dingen voor een actie prijs kunt halen.
  Dit kan voor mij zeker wel uit want dan betaal je er echt maar weinig voor!
  Daarbij is de burger king überhaupt een stuk goedkoper dan de macdonalds en ook nog eens een stuk lekkerder als je het mijn vraagt.
  Als ik moet kiezen naar welke van deze twee fastfoodketens ik wil om te eten dan is dit geen moeilijke beslissing voor mij.

  Jordy 17 nov 2019

 • Leon

  Burger King klacht

  Ik eet best vaak bij de Burger King aangezien ik hier vlak bij woon en ik het eten niet duur vind en wel erg lekker van smaak.
  Met natuurlijk altijd een dikke vette king size milkshake er bij dat is mijn favoriet en heb ik er ook standaard bij.
  Maar ik heb wel een soort klacht over de burger king en dat vind ik de structuur, of eigenlijk chaos die er heerst nadat je besteld hebt.
  Je besteld en dan moet je maar een beetje aan de zijkant gaan staan wachten totdat je bestelling klaar is en wordt omgeroepen, dan moet je maar de hoop hebben dat je dit hoort want je staat daar naast een drukke rij die wil bestellen en een groep andere mensen die ook staat te wachten.
  De macdonalds heeft dit veel beter geregeld vind ik met de bordjes die je meeneem en dat ze het komen brengen, of doe desnoods met nummers en breng dit nummer ergens in beeld als je bestelling klaar staat zodat je het kunt ophalen.
  Dit blijft iedere keer een irritatiepunt bij mij als ik bestel of besteld heb.

  Leon 24 aug 2019

 • Bas

  Lekkerder dan de macdonalds

  De Burger King is echt een guilty pleasure van mij! Ik vind het zo lekker wat ze hier allemaal hebben, als ik er aan denk krijg ik al trek in een Whopper of een andere burger. Dit heb ik totaal niet bij de Mac Donald's, daar heb je allemaal van die vieze en vette plakkerige burgers die al hoe lang klaar liggen en dus helemaal niet meer warm zijn. Bij de Burger King moet je wel vaak even wachten tot je bestelling klaar is, maar dan weet je in ieder geval wel dat alles nog warm is en dat de broodjes niet slap zijn geworden van alle damp die er in het broodje is getrokken. Nee als ik moet kiezen tussen de Mac Donald's en de Burger King dan is deze keuze voor mij heel erg makkelijk! Daarbij is de Burger King ook nog eens veel goedkoper, je hebt zelfs een aanbieding dat je voor 5 euro een volledige maaltijd kunt krijgen en dat krijg je bij de Mac Donald's lang niet dat weet ik zeker. Zelf kies ik deze aanbieding nooit omdat ik liever voor een burger ga die iets duurder is, maar die is zo lekker dat ik dat niet erg vind. Ik denk dat ik er morgen maar weer een keertje langs ga als ik hier over nadenk.

  Bas 11 aug 2019