Bungalows.nl

Bungalows.nl

2.8 reviewscore • 4 reviews
J

Eenvoudig en handig boeken

Mijn ervaring met Bungalows.nl was overwegend positief. De boeking verliep soepel en de website was duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het enige minpuntje was de herhaaldelijke verschijning van pop-up aanbiedingen tijdens het boekingsproces, wat enigszins hinderlijk was. Gelukkig werd alles na het indienen van de boeking netjes bevestigd, zoals ik had verwacht.

Jacob 9 jul 2023
Reageer
R

Vertrouwde keuze

Al meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van Bungalows.nl voor mijn boekingen en tot nu toe geen enkel probleem ervaren. Alle informatie die ik nodig had, inclusief prijsdetails, was helder aangegeven op de website, wat het boeken eenvoudig maakte. Dit is voor mij een vertrouwde, goede keuze en dat kan het voor anderen ook makkelijk zijn.

Robert 29 mei 2023
Reageer
S

Uitdagende cadeaukaarten inwisselen

Het inwisselen van VVV Lekkerweg cadeaukaarten via Bungalows.nl bleek complex tijdens het boekingsproces. Hoewel we het volledige bedrag hebben betaald, hoop ik dat het cadeaukaartbedrag snel wordt teruggestort. Op zich wel snelle service, maar jammer dat we alsnog geen fijne vakantie hebben kunnen boeken. Gewoon pech misschien voor ons?

Sven 13 mei 2023
Reageer
A

Gebrek aan variatie, niet voor mij

Na meerdere boekingen van mysterie CenterParcs en consequent toegewezen te worden aan dezelfde locatie, heb ik geprobeerd dit te veranderen via Bungalows.nl. Ondanks eerdere bevestiging, werd later gemeld dat de boeking niet kon worden aangepast. Een teleurstellende ervaring die me heeft doen besluiten elders te boeken. Jammer en voor ons geen leuke vakantie.

Anna 13 apr 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024.

Over Bungalows.nl

Er zijn 4 reviews geschreven over Bungalows.nl op Reviews.nl. Met een 2.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerdere locaties
  • https://www.bungalows.nl
  • info@bungalows.nl