Bungalows.nl

Bungalows.nl

4.0 reviewscore • 10 reviews
R

Vertrouwde keuze

Al meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van Bungalows.nl voor mijn boekingen en tot nu toe geen enkel probleem ervaren. Alle informatie die ik nodig had, inclusief prijsdetails, was helder aangegeven op de website, wat het boeken eenvoudig maakte. Dit is voor mij een vertrouwde, goede keuze en dat kan het voor anderen ook makkelijk zijn.

Robert 29 mei 2023
Reageer
J

Eenvoudig en handig boeken

Mijn ervaring met Bungalows.nl was overwegend positief. De boeking verliep soepel en de website was duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het enige minpuntje was de herhaaldelijke verschijning van pop-up aanbiedingen tijdens het boekingsproces, wat enigszins hinderlijk was. Gelukkig werd alles na het indienen van de boeking netjes bevestigd, zoals ik had verwacht.

Jacob 9 jul 2023
Reageer
S

Uitdagende cadeaukaarten inwisselen

Het inwisselen van VVV Lekkerweg cadeaukaarten via Bungalows.nl bleek complex tijdens het boekingsproces. Hoewel we het volledige bedrag hebben betaald, hoop ik dat het cadeaukaartbedrag snel wordt teruggestort. Op zich wel snelle service, maar jammer dat we alsnog geen fijne vakantie hebben kunnen boeken. Gewoon pech misschien voor ons?

Sven 13 mei 2023
Reageer
A

Gebrek aan variatie, niet voor mij

Na meerdere boekingen van mysterie CenterParcs en consequent toegewezen te worden aan dezelfde locatie, heb ik geprobeerd dit te veranderen via Bungalows.nl. Ondanks eerdere bevestiging, werd later gemeld dat de boeking niet kon worden aangepast. Een teleurstellende ervaring die me heeft doen besluiten elders te boeken. Jammer en voor ons geen leuke vakantie.

Anna 13 apr 2023
Reageer
S

Snelle boeking met enige verwarring

Ik heb snel een boeking kunnen maken via Bungalows.nl tegen een redelijke prijs. Echter, er ontstond enige verwarring over de boeking zelf: was het nu bij Bungalows.nl of bij het vakantiepark? Ook had ik graag eerder informatie gehad over annuleringsmogelijkheden. Uiteindelijk was de vakantie prima en de boeking ook, maar het had wat duidelijker gemogen voor minder stress.

Sandra 12 sep 2022
Reageer
T

Betrouwbare boekingen met een suggestie

Ik ben al vele jaren tevreden klant bij Bungalows.nl voor mijn vakanties. Echter, ik heb een kleine suggestie met betrekking tot de VVV Lekkerweg cadeaukaarten, waarbij de letters en cijfers erg klein zijn en het krassen soms lastig gaat. Dit was super lastig en maakte het moeilijk om in te wisselen.. Misschien hier iets mee doen.

Theo 3 sep 2022
Reageer
M

Betrouwbare boekingen met duidelijke website

Ik heb al meerdere malen zonder problemen geboekt via Bungalows.nl. De klantenservice is vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ik wil ook graag reageren op de negatieve beoordelingen die ik hier heb gezien. Het feit dat Bungalows.nl de beschikbaarheid van het park controleert voordat je boekt, is een teken van goede service en ik waardeer hun zorgvuldigheid.

Mirjam 4 mrt 2022
Reageer
P

Eerste keer naar de Waddeneilanden

Mijn eerste ervaring met het boeken via Bungalows.nl verliep vlot. Het selecteren van de juiste opties, prijzen en locatie was eenvoudig en het invullen van gegevens verliep duidelijk. We hadden alle informatie bij de hand en ook de klantenservice was bij wat vragen goed bereikbaar. Ik hoop dat onze vakantie net zo geweldig zal zijn als het boekingsproces.

Pieter 13 feb 2022
Reageer
M

Jarenlange tevredenheid

Al geruime tijd maak ik gebruik van Bungalows.nl voor mijn boekingen en ik ben altijd tevreden geweest. De website is gebruiksvriendelijk en biedt goede prijzen. Vooral de verrassingsparken van CenterParcs zijn een aanrader. Ook onze recente verblijven in Roompot 't Wolfsven en Weerterberg waren fantastisch, waardoor ik opnieuw via Bungalows.nl heb geboekt.

Marieke 10 jan 2022
Reageer
A

Snel bevestiging van bungalowkeuze

Nadat we onze bungalow hadden geselecteerd, ontvingen we snel een bevestiging, inclusief informatie over de waardebon. De snelle afhandeling en de ruime keuze op de website hebben ons tevredengesteld. We hebben dus niks te klagen over Bungalows.nl en zouden hier zeker nog een keertje mee boeken. Echt een aanradertje!

Anne 27 dec 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023.

Over Bungalows.nl

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als CenterParcs, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerdere locaties
  • https://www.bungalows.nl
  • info@bungalows.nl