Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel

3.9 reviewscore • 9 reviews
E

Kerst 2023

Fijn vakantiepark. Wij verbleven in huisje Grutto speciaal huisdieren. Het huisje was super schoon. Zo schoon hebben wij het nog niet eerder mee gemaakt. De accommodatie helemaal goed. Ruim genoeg en sfeervol. Technisch onderhoud liet wel wat te wensen over. Hebben wij doorgegeven bij de receptie. Wij waren met zijn tweetjes dus er niet echt een probleem door onder vonden maar vinden het wel een beetje jammer dat je bepaalde apparaten en de eetkamerstoelen maar half kon gebruiken.

Elly 28 dec 2023
Reageer
H

Voor ons geen aanrader

Toen we aankwamen was direct te merken dat het huis niet goed schoon was, het rook gewoon naar urine en het was overal en plakkerig en ook erg stoffig. Het was erg gehorig op de slaapkamer. Jammer dat het zo al was bij aankomst. Later werd het niet veel beter want we kregen flinke jeuk na het zwemmen en uitslag. Het was dan geen fijn verblijf voor ons en wij keren hier niet terug. Vooraf dachten we echt te gaan genieten ,maar helaas, zo jammer van ons geld.

H 15 sep 2023
Reageer
J

Mooie omgeving park was matig

Al snel was duidelijk dat de vijver voorzien was van flink wat blauwalg. Heel vreemd was het dat er geen waarschuwing is gegeven en dat er geen bordjes staan. Veel mensen hadden veel jeuk. Later gaan eten en moesten erg lang wachten op ons eten. De omgeving is hier wel mooi, alleen het huisje was ook niet zo schoon als we van een park gewend zijn. Veel was plakkerig.

Het zal dan nog veel moeten veranderen om dan nog terug te willen keren hier.

J ten W 9 sep 2023
Reageer
K

Fijne vakantie met kids

We hebben intens genoten van ons vakantiemoment hier in de Hoge Hexel. We weten dan ook zeker dat we als we de kans krijgen hier ook snel weer terug willen keren. Het was gewoon een mooi park, maar ook vooral rustig. Het huisje waar we verbleven was ook ruim en alles was aanwezig. Ze houden overal rekenign mee en als je hulp wil dan staan ze voor je klaar. Veel kunne doen en zien in de omgeving en de moeite waard voor jong en oud.

Kim S 28 jul 2022
Reageer
C

Fijne vakantie

Heel fijn verblijf gehad tijdens een weekje bij Hoge Hexel. We kunnen over het huisje dan ook alleen maar goede dingen zeggen want het was hier gewoon echt de moeite waard. Het leek wel of dat alles nog nieuw was, de keuken was ook ruim en alles wat ik nodig had om te koken was er gewoon. De woonkamer zelf was ook fijn ruim. Het is wel even wennen dat de bedden zo hoog zijn daar kunnen ze misschien nog wat aan doen want is niet voor iedereen fijn. Het was onze 2e keer en zeker niet de laatste keer want we komen snel weer terug zodra we onze vakanties weer kunnen plannen.

C 30 mei 2022
Reageer
A

Super verblijf Hoge Hexel

Na een tijdje zoeken kwamen we erachter dat je bij hoge hexel ook particulier kan huren en dan hebben we gedaan en dat was geloof ik nummer 57. De keuken was heel mooi vernieuwd en was van alle gemakken voorzien, alleen jammer dat de hoekbank wat ouder ws. Het park zelf wat lekker rustig, voor kinderen genoeg speeltuinen om lekker los te gaan. Onze kids hebben zich goed vermaakt en het zwembad is ook zeker een aanrader met glijbaan. Nette prijzen en goede prijs en kwaliteit verhoudign vinden wij.

AV 22 apr 2022
Reageer
J

Mooi huisje

Het huisje was al bij aankomst heel mooi om te zien, eenmaal binnen was toch wel duidelijk dat er wat verbeterpunten zijn want er zijn heel wat gaten in de muren te zien.Het park zelf is wel fijn, mooie ligging en het zwembad is ook fijn. De bedden zijn voor verbetering vatbaar en de hygiene kan vele malen beter. Het zou fijn zijn asl het de volgende keer wat schoner is want je kan zo zien dat het allemaal maar heel snel is gepoetst. Maar goed park en omgeving prima.

J 3 feb 2022
Reageer
M

Rustige huisjes mooi gelegen park

Bij aankomst was direct te zien dat het park netjes is onderhouden. Het hele park was netjes en de huisjes hadden ook veel ruimte, stonden los van elkaar en we hadden dus wel fijn privacy tijdens ons verblijf. Op zondag was het niet mogelijk om broodjes te halen, puur vanwege de zondagrust? Jammer, want het is wel lekker op juist dan even warme broodjes te kunnen halen, tip voor het park, want veel mensen willen dit doen. Maar goed verder was het er oke, omgeving was wat minder dan verwacht, maar op het park was het oke voor ons.

M Han. 10 aug 2021
Reageer
A

Prima aanrader

Het was voor ons echt aftellen om weer weg te mogen. Sinds corona is het zo lastig en zo’n gedoe en eindelijk was er dan groen licht dat we naar hoge hexel konden om even te genieten. Het was er erg schoon en het eten was ook super lekker en goed verzorgd. Nette bediening en personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Reken er maar op dat wij de komende jaren weten waar we vakantie gaan vieren. top geregeld hier en daar genieten we graag nog vaker van en dan een paar weken achter elkaar als het kan.

Ad v V 10 aug 2021
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Hoge Hexel.

Over Bungalowpark Hoge Hexel

Er zijn 9 reviews geschreven over Bungalowpark Hoge Hexel op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoge Hexel, Overijssel
  • https://www.bungalowparkhogehexel.nl
  • info@bungalowparkhogehexel.nl