Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Bungalowpark Het Verscholen Dorp

4.2 reviewscore • 10 reviews
M

Geweldig verblijf!

Wat een fantastische tijd hebben we gehad! Onze bungalow was mooi, rustig en brandschoon. Het park bood volop vermaak voor kinderen, met een leuke speeltuin en een verfrissend zwembad om van te genieten tijdens de zomermaanden. Wat ons helemaal blij maakte, was dat ons trouwe viervoeter ook welkom was op het park, en we kregen geweldige tips voor prachtige hondenwandelingen in de omgeving!

Maarten 18 feb 2022
Reageer
E

Top verblijf gehad!

Onze vakantie in het gezellige tiny chalet was een absolute topper! Het huisje was sfeervol ingericht, kraakhelder en voorzien van uitstekende wifi. We genoten van de fijne tuin rondom het chalet. Het park zelf was prachtig onderhouden en het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Dankzij de tip van de receptie bezochten we het Strandeiland, waar onze dochter heerlijk in het water kon spelen terwijl wij ontspanden bij strandtent Walhalla. De omgeving was ideaal om te fietsen. We komen zeker terug naar dit bungalowpark, we hebben een geweldige tijd gehad!

Evelien 3 sep 2021
Reageer
M

Heerlijke vakantie op gastvrij park

We hebben een geweldige vakantie gehad in een ruim en goed verzorgd huisje, omringd door prachtige bossen. De ligging was perfect, dicht bij de Veluwe en het schilderachtige Harderwijk. Het huisje bood alle comfort met een goed uitgeruste keuken en badkamer, inclusief wasmachine en droger. De wifi werkte uitstekend, en het receptiepersoneel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, altijd klaar om te adviseren over de omgeving. We voelden ons echt welkom en hebben genoten van ons verblijf!

Marco 29 mei 2021
Reageer
S

Ontspannen vakantie

Onze vakantie in het ruime huisje met 2 slaapkamers was zeer ontspannen. De keuken en badkamer waren goed uitgerust, en de aanwezigheid van een wasmachine en droger was fantastisch. We hadden geen gebrek aan entertainment, met een tv met veel zenders en een stabiele wifi-verbinding. De receptiemedewerkers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam, waardoor ons verblijf nog aangenamer werd.

Saskia 30 okt 2020
Reageer
P

Rustgevende vakantie

We hebben genoten van een heerlijk ontspannen verblijf, mede dankzij het vriendelijke personeel bij de receptie. Het park bood een oase van rust, en de ligbedden bij het zwembad waren perfect om te relaxen. De omgeving rondom de Veluwe en Harderwijk was prachtig om te verkennen. Een aanrader voor wie op zoek is naar ontspanning in een mooie natuurlijke omgeving.

Peter 11 jun 2020
Reageer
L

Gezellig huisje op mooie locatie

Ons gezellige huisje met open haard en ligbad was een fijne plek om te verblijven. Bij aankomst werden we aangenaam verrast met een feestelijk dienblad vol lekkernijen. Hoewel het huisje wat aan de kleine kant was voor ons gezelschap van 5 personen, waren alle voorzieningen compleet. Het vrijstaande huisje gaf ons wat privacy, en het zwembad op het park was heerlijk. Het vriendelijke personeel bij de receptie zorgde ervoor dat we ons welkom voelden. We hebben genoten van uitstapjes naar het sfeervolle Harderwijk en het maken van een ontspannen vaartochtje.

Laura 19 mrt 2019
Reageer
W

Rustig park in bosrijke omgeving

Het park bood een rustige omgeving in het midden van de bossen, dichtbij de prachtige Veluwe en schilderachtig Harderwijk. Hoewel de bungalows niet nieuw waren, waren ze voorzien van alles wat we nodig hadden voor een aangenaam verblijf. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer gunstig. Het vriendelijke personeel was behulpzaam en gastvrij. We hebben genoten van een ontspannen vakantie in een mooie natuurlijke omgeving.

Willem 26 nov 2018
Reageer
M

Teleurstellend verblijf

Ons verblijf in de budgetbungalow voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. De verouderde badkamer met spinnen en versleten keuken waren een tegenvaller. Ook de matrassen waren niet comfortabel. Na twee nachten kregen we een andere bungalow, maar ook deze had gebreken. Een teleurstellende ervaring waar we niet snel aan zullen terugdenken.

Michiel 18 okt 2018
Reageer
M

Gemiddeld verblijf met comfortabel bed

Het park bood een gunstige locatie en het vriendelijke personeel bij de receptie zorgde voor een aangenaam welkom. De bungalow was voorzien van basisfaciliteiten, maar het bed was comfortabel genoeg om en paar nachten in te verblijven. Het douchen in bad was niet ideaal, maar we hebben ons al met al redelijk vermaakt.

Marjolein 24 sep 2018
Reageer
J

Geweldige vakantie in Elburg

Wat hebben we genoten tijdens de botterdagen in Elburg! Het park bood een heerlijk toevluchtsoord van rust, met een verkwikkend zwembad om in te ontspannen. Een dagje naar het nabijgelegen Harderwijk was de moeite waard, met lekker eten en lokale specialiteiten om van te genieten. We kijken uit naar een volgende vakantie in dit aangename park.

Jeroen 19 sep 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Harderwijk.

Over Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Bungalowpark Het Verscholen Dorp gelegen te Boslaan 2 in Harderwijk. Het park is vernoemd naar het historische 'Verscholen Dorp', een onderduikerskamp uit de Tweede Wereldoorlog. Het park biedt een bijzondere en rustige omgeving om te genieten van een ontspannen vakantie te midden van de natuur. Op het park vind je comfortabele en sfeervol ingerichte bungalows, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden een gezellige thuisbasis tijdens je verblijf. Daarnaast beschikt het park over diverse faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad, tennisbanen, een speeltuin en een restaurant. Het Verscholen Dorp is omgeven door prachtige natuur, zoals uitgestrekte bossen, heidevelden en het Veluwemeer. Dit maakt het park de ideale uitvalsbasis voor het maken van wandel- en fietstochten. Daarnaast bevindt het park zich nabij attracties zoals het Dolfinarium, Walibi Holland en het historische centrum van Harderwijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Harderwijk, Gelderland
  • https://www.verscholendorp.com
  • info@verscholendorp.com