Bungalowpark Carpe Diem

Bungalowpark Carpe Diem

4.7 reviewscore • 10 reviews
L

Geweldige ervaring!

We hebben een fantastisch verblijf gehad op dit prachtige en rustige park, omgeven door fluitende vogels en natuurlijke schoonheid. De cottage waar we verbleven was goed uitgerust en bood een ruime tuin met veel privacy en een schilderachtig uitzicht op de groene weilanden. De eigenaren waren bijzonder vriendelijk en stonden altijd klaar om te helpen. De kinderen vermaakten zich prima in de leuke speeltuin, terwijl wij ouders genoten van een potje tafeltennis. Dit park is zeker een aanrader voor iedereen die van de natuur houdt en graag met het gezin op vakantie gaat!

Lisa 2 aug 2023
Reageer
T

Geweldige locatie voor groepen!

Onze groep had een geweldige tijd in Huize Carpe Diem, de ruime groepsaccommodatie op dit park. Het was een prachtig pand, van alle gemakken voorzien, met comfortabele bedden in de tweepersoons kamers. De eigenaren waren ontzettend gastvrij en de communicatie vooraf verliep vlot. De ligging was ideaal, dichtbij het strand en het schitterende duingebied. Dit park heeft zeker een goede prijs-kwaliteit verhouding en we kunnen het iedereen aanbevelen voor een groepsverblijf!

Tim 25 jan 2022
Reageer
S

Genieten van rust en groen!

Onze vakantie in huisje David was puur genieten van rust en natuur op dit prachtige vakantiepark. We werden omringd door weelderig groen en hadden alle privacy in de ruime tuin, inclusief een geweldig houten dek. We hebben hier al twee keer verbleven en het park blijft ons bekoren. Een ideale bestemming voor mensen die houden van groen en rust, en we kijken al uit naar ons volgende bezoek!

Sanne 19 okt 2021
Reageer
M

Prachtige, rustige locatie om terug te keren!

Onze midweek in huisje Megan was een heerlijke ervaring. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het park was omgeven door groen en rust. We genoten van de mooie omgeving en maakten gebruik van de ideale ligging om te fietsen naar verschillende nabijgelegen plaatsen. We komen hier zeker nog eens terug voor een ontspannen vakantie in deze groene oase!

Michel 20 sep 2021
Reageer
L

Tot volgend jaar Carpe Diem.

Carpe Diem is onze vaste vakantiebestemming geworden, en het verveelt nooit. We worden altijd warm ontvangen door de vriendelijke eigenaren, en de huisjes zijn compleet en comfortabel. De omgeving met bos en strand is prachtig en biedt volop mogelijkheden voor ontspanning. Een geweldige plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Lotte 24 aug 2021
Reageer
I

Groen paradijs nabij duinen en strand

Dit park is een waar paradijs, omringd door groen en gelegen tussen duinen en polders. Een ideale locatie dichtbij de zee, waar je binnen enkele minuten de duinen in loopt. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de leuke speeltuin en maakten gemakkelijk vriendjes. De huisjes boden veel privacy dankzij het groen eromheen. Ook de wekelijkse ponyritjes zorgden voor een bijzondere ervaring. Voor natuurliefhebbers en gezinnen is dit park een absolute aanrader!

Ingrid 24 aug 2021
Reageer
A

Heerlijk tot rust komen

Dit park biedt een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de prachtige duinen en het strand. Onze bungalow was schoon en compleet, en de kinderen werden verwend met speelgoed bij aankomst en leuke activiteiten zoals pony rijden. De eigenaren waren betrokken en vriendelijk. Een echte aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar rust, ruimte en ontspanning!

Anne 18 aug 2021
Reageer
N

Heerlijk ontspannen!

Carpe Diem is een prachtig en rustig bungalowpark met een vriendelijke en ontspannen sfeer. De omgeving met strand, duinen en bos is geweldig. Voor onze zoon was de speeltuin een waar paradijs, en in de zomer werden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. We hebben hier al meerdere keren verbleven, en het contact met de eigenaren is altijd prettig geweest. De huisjes zijn mooi en schoon en voorzien van alle gemakken. Een echte aanrader voor een ontspannen vakantie!

Niels 18 aug 2021
Reageer
L

Rustige groene omgeving

Dit autovrije park is ideaal voor wie van rust en natuur houdt. De omgeving is prachtig en leent zich uitstekend voor fietstochten en wandelingen. Ons huisje had een fijn terras en een eigen tuintje met voldoende privacy. Bij warm weer kon het binnen behoorlijk warm worden, maar dat werd eenvoudig opgelost door de gordijnen dicht te houden en 's avonds alles tegen elkaar open te zetten. Al met al een heerlijke plek om te verblijven!

Lars 10 aug 2021
Reageer
R

Schitterende plek, natuur en rust!

Dit park heeft alles wat we zochten: een schitterende locatie omgeven door groen, dichtbij de duinen, zee en bossen. Het vakantiehuisje was comfortabel en goed onderhouden. De eigenaren waren gastvrij en vriendelijk. We hebben hier genoten van lange wandelingen in het uitgestrekte duingebied en langs de zee. De rust en ruimte op het park hebben ons goed gedaan. Dit is echt een perfecte plek voor natuurliefhebbers!

Romy 28 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Groet.

Over Bungalowpark Carpe Diem

Bungalowpark Carpe Diem is gelegen te Heereweg 210 in Groet. Op het park vind je comfortabele en goed uitgeruste bungalows, die tot wel 22 personen kunnen huisvesten. Elke bungalow heeft een eigen terras waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving en kunt ontspannen in alle privacy. Het park biedt diverse faciliteiten voor jong en oud. Er is een verwarmd buitenzwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen op warme dagen. Voor de kinderen is er een speeltuin en een recreatieruimte waar ze zich kunnen vermaken. Daarnaast zijn er sportvelden en fietsverhuur beschikbaar voor de actievere gasten. In de omgeving van Bungalowpark Carpe Diem kun je prachtige wandel- en fietstochten maken door de natuurrijke omgeving. Ontdek de nabijgelegen bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes. Ook zijn er diverse attracties en bezienswaardigheden in de buurt, zoals dagtripjes, sportevenementen en musea.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Groet, Noord-Holland
  • https://bungalowparkcarpediem.nl
  • info@bungalowparkcarpediem.nl