Bungalowpark Campanula

Bungalowpark Campanula

3.9 reviewscore • 10 reviews
E

Anders dan verwacht

Het was een lange reis om bij het park aan te komen, en we keken er enorm naar uit om te genieten van de natuurlijke schoonheid en de beloofde faciliteiten. Helaas werden we bij aankomst teleurgesteld door de omgeving. In plaats van de weelderige groene bossen en pittoreske uitzichten die we op de website hadden gezien, werden we begroet door een nogal saaie en onverzorgde omgeving. Het voelde alsof we een andere plek waren binnengestapt dan degene die we hadden verwacht.

Els 24 aug 2022
Reageer
P

Verouderd verblijf

Ons huisje, type B, was behoorlijk oud en vertoonde flink wat gebreken, zoals gaten in de deuren en gescheurde tegels op de muur. De bedden waren niet comfortabel. Ondanks dat het schoon was, voldeed het niet meer aan onze verwachtingen. Wij raden het niet aan, maar hebben met ons eigen ons wel vermaakt.

Piet 9 sep 2021
Reageer
L

Geweldige ervaring!

We hebben een heerlijke tijd gehad op het kleinschalige park. Ons bungalow C was ruim en had een fijne tuin met privacy. Alles was perfect: schoon, ruim, goede bedden, een goed uitgeruste keuken en comfortabel tuinmeubilair. Het vriendelijke personeel was altijd behulpzaam. De prachtige omgeving en het nabijgelegen strand maakten het plaatje compleet.

Laura 2 sep 2021
Reageer
J

Comfortabel en rustig

Onze type D4 bungalow was prima en zeer schoon. Er was zelfs gedacht aan kleine extra's, zoals bedlampjes en een stofzuiger. Het park was rustig en had handige faciliteiten, zoals een supermarkt en restaurant in de buurt. Wifi werkte soms niet goed, maar dit werd snel verholpen door het vriendelijke personeel. We komen graag terug.

Jeroen 1 sep 2021
Reageer
M

Fijne familievakantie!

Ons verblijf op het park was geweldig. Het huisje met open haard was knus en brandschoon. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, en we mochten zelfs een senseo lenen. De omgeving was prachtig, en de nabijheid van het strand gaf ons een echt vakantiegevoel. Sprookjeswonderland in Enkhuizen was een aanrader voor een dagje uit.

Mark 25 jan 2021
Reageer
B

Taalbarriere voor kinderen

In augustus waren er voornamelijk Duitse gasten op het park, waardoor onze zoon moeite had om vriendjes te maken vanwege de taalbarrière. Het park bood weinig vermaak, maar gelukkig maakte het prachtige strandbezoek veel goed. We waren teleurgesteld over het gebrek aan Nederlandse aanwezigheid, maar dat mocht de pret op grote schaal niet drukken.

Bram 13 sep 2020
Reageer
E

Leuk park met internationale gasten

Het park was leuk met een speeltuin voor de kinderen, maar het merendeel van de gasten was Duits, waardoor het lastig was voor onze zoon om vriendjes te maken. De faciliteiten waren handig, zoals gratis wasmachines en droger. Gelukkig compenseerde het prachtige strandbezoek veel van de teleurstelling. We komen vast nog wel een keer!

Emma 10 aug 2020
Reageer
R

Rustzoekers opgelet!

Het park bleek inderdaad een uitstekende keuze te zijn voor rustzoekers en mensen die graag willen genieten van een vredige en ontspannen omgeving. De serene sfeer en de prachtige natuur boden een perfect toevluchtsoord voor degenen die even weg wilden zijn van de drukte van het dagelijks leven. Er waren verschillende rustige plekken waar je kon genieten van de stilte en de schoonheid van de natuur.

Rianne 28 okt 2019
Reageer
J

Sfeervol en vriendelijk

We hebben een week lang genoten van een ruim en goed ingericht huisje, dat heerlijk schoon was. Het zwembad was eenvoudig maar netjes, en de zon op ons terras maakte het extra fijn. De omgeving was prachtig om te fietsen, en het personeel van zowel het park als Campanula was vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!

Jesse 28 sep 2018
Reageer
I

Genieten met het gezin

We zijn samen met onze twee dochters een geweldige tijd gehad op Park Campanula. Het huisje was gezellig en voorzien van alle gemakken, en bovendien schoon bij aankomst. Het zwembad was rustig en schoon. De omgeving bood volop fietsmogelijkheden. De mensen in de streek en het personeel waren vriendelijk en behulpzaam. Een geslaagde vakantie!

Ingrid 5 sep 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Sint Maartenszee.

Over Bungalowpark Campanula

Bungalowpark Campanula is gelegen te Belkmerweg 62 in Sint Maartenszee. Op het bungalowpark zijn diverse types bungalows beschikbaar, variërend in grootte en faciliteiten. De bungalows zijn a llen comfortabel ingericht en bieden alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Elke bungalow heeft een eigen terras of tuin waar je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. Bungalowpark Campanula biedt ook verschillende voorzieningen en faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. Er is een speeltuin voor de kinderen, een tennisbaan, een jeu-de-boulesbaan en een fietsverhuur om de prachtige omgeving te verkennen. Daarnaast is er een gezellig restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Met de nabijheid van de Veluwe biedt Bungalowpark Campanula ook volop mogelijkheden voor outdoor-activiteiten zoals wandelen, fietsen en het verkennen van de omliggende bossen en natuurgebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sint Maartenszee, Noord-Holland
  • https://www.bungalowparkcampanula.nl
  • info@parkcampanula.nl