Bungalow.Net

Bungalow.Net

5.0 reviewscore • 2 reviews
M

Geweldige boeking ervaring

Het was een verademing om een bedrijf te vinden dat vrijwel onmiddellijk reageert en zo behulpzaam is. Natalie heeft onze reservering afgehandeld en heeft ons enorm geholpen met wijzigingen die we moesten aanbrengen vanwege een vergissing in de data. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen aan iedereen die een vakantie wil boeken. Het feit dat ze ook nog eens voordeliger waren dan andere bedrijven die ik ben tegengekomen, maakt het helemaal top.

Marcel 6 jun 2023
Reageer
T

Simpel en Efficient

Het boekingsproces verliep zonder enig gedoe, alles was duidelijk en correct. De accommodatie zelf was precies zoals het werd geadverteerd, wat onze verwachtingen inloste. Geen enkel iets te klagen en gewoon blij met het geheel. Zullen hier zeker nog vaker boeken, want we hadden een geweldige vakantie. Bungalow.Net is fijn om te gebruiken.

Tim 30 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024.

Over Bungalow.Net

Al vanaf 1996 kun je bij Bungalow.Net meer dan 30.000 vakantiewoningen in heel Europa boeken. Mensen gaan steeds minder naar reisbureaus om hun vakantie te boeken en gaan steeds meer zelf op het internet zoeken. Bungalow.Net is hier erg handig voor en een grote en belangrijke speler in dit segment. Met een toegewijd en meertalig team, staan ze gelijk voor je klaar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerdere locaties
  • https://www.bungalow.net
  • info@bungalow.net