Bungalow.Net

Bungalow.Net

4.0 reviewscore • 10 reviews
M

Geweldige boeking ervaring

Het was een verademing om een bedrijf te vinden dat vrijwel onmiddellijk reageert en zo behulpzaam is. Natalie heeft onze reservering afgehandeld en heeft ons enorm geholpen met wijzigingen die we moesten aanbrengen vanwege een vergissing in de data. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen aan iedereen die een vakantie wil boeken. Het feit dat ze ook nog eens voordeliger waren dan andere bedrijven die ik ben tegengekomen, maakt het helemaal top.

Marcel 6 jun 2023
Reageer
T

Simpel en Efficient

Het boekingsproces verliep zonder enig gedoe, alles was duidelijk en correct. De accommodatie zelf was precies zoals het werd geadverteerd, wat onze verwachtingen inloste. Geen enkel iets te klagen en gewoon blij met het geheel. Zullen hier zeker nog vaker boeken, want we hadden een geweldige vakantie. Bungalow.Net is fijn om te gebruiken.

Tim 30 mei 2023
Reageer
S

Onvergetelijk verblijf bij La Sapiniere in Lux

Onze boeking via bungalow.net bij La Sapinière was een schot in de roos. Het park voldeed precies aan de beschrijving. Wat ook fijn was, is dat we kort voor vertrek nog een hartelijke groet van bungalow.net ontvingen. Alle informatie klopte als een bus. Als ik in de toekomst opnieuw een vakantie wil boeken, zal ik zeker overwegen om weer met bungalow.net in zee te gaan. Echter, het restaurant in La Sapinière viel enigszins tegen, het was aan de prijzige kant en bood weinig speciaals. Op de avond van aankomst bleken alleen hamburgers met friet op het menu te staan. De prijs die we hiervoor betaalden, €128 voor vijf personen, voelde niet helemaal in verhouding met wat we kregen. Gelukkig maakte het uitstekende 8-persoons huis waarin we verbleven veel goed.

Sophia 14 aug 2022
Reageer
J

Boeken gemakkelijk, wijzigen lastig

In eerste instantie verliep het boekingsproces soepel, maar toen ik een wijziging wilde aanbrengen, werd het ineens een stuk lastiger. Telefonisch contact opnemen bleek onmogelijk, aangezien het opgegeven nummer niet bleek te bestaan. Hierdoor moest ik veel e-mails sturen en wachten op een reactie. Ik ben ervan overtuigd dat een telefoongesprek de wijziging sneller had kunnen regelen dan de hele dag die ik er nu aan kwijt was.

Jeroen 12 mrt 2022
Reageer
L

Verrassend

Het was niet mijn bedoeling om via Bungalow.net te boeken, eigenlijk had ik voor FeWo Direkt gekozen. Toch begon ik ineens e-mails te ontvangen van Bungalow.net nadat ik via FeWo Direkt had geboekt. Deze onverwachte switch bracht wat verwarring met zich mee. Zo ontving ik een e-mail waarin werd vermeld dat de betaling nog moest worden voldaan, terwijl ik al had betaald tijdens het boeken. Ook ontbraken er foto's van het interieur van de accommodatie, wat voor een lichte teleurstelling zorgde. Mijn verwachting van een moderner huis in een levendig vakantiepark werd niet helemaal waargemaakt, aangezien het huis vrij afgelegen was en er weinig andere kinderen waren om mee te spelen.

Liza 28 feb 2022
Reageer
E

Flexibel

Bungalow.net toonde zich uiterst flexibel als het ging om het aanpassen van reserveringen vanwege de veranderende situatie rondom COVID-19. Het personeel was vriendelijk en proactief, wat zeker geruststelde in deze onzekere tijden. Zeker een aanrader als dit altijd het geval zo is. Wij hebben er in ieder geval met een gerust hart een fijne vakantie door gehad.

Eline 16 aug 2021
Reageer
T

Vriendelijk en hulpvaardig contact

Het contact met Bungalow.net was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ook kregen we verrassend snel antwoord, wat we niet gewend zijn! Geen enkel probleem ondervonden, het was allemaal eenvoudig te regelen. Het appartement dat we hebben geboekt voldeed volledig aan onze verwachtingen, en we kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw te boeken.

Thomas 21 jun 2021
Reageer
M

Perfecte start van de vakantie

Ons verblijf in het appartement was perfect. De locatie was rustig en vredig, maar tegelijkertijd dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Het appartement was net opnieuw geverfd en verkeerde in uitstekende staat. De prijs-kwaliteitverhouding was meer dan in orde en de dienstverlening van de agent was optimaal. Dit smaakt zeker naar meer, en de volgende keer zal ik opnieuw voor Bungalow.net kiezen.

Marloes 20 dec 2020
Reageer
P

Efficiente en vlotte service

We planden een reis naar Hongarije en hadden een ruime keuze aan vakantiehuizen. De website was gebruiksvriendelijk en de opvolgende communicatie via e-mail verliep buitengewoon goed. Ik kan Bungalow.net zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een soepele en vlotte boekingservaring. Ook was het fijn dat bij aankomst alles zo bleek als in de advertentie, want dat is soms nog wel eens anders.

Pieter 19 sep 2020
Reageer
M

Teleurstelling aan de Costa Brava

Het verblijf dat ik boekte aan de Costa Brava was een regelrechte teleurstelling. Hoewel ik een villa had geboekt in L'estartit, bleek bij aankomst dat het lokale bureau ons een andere villa had toegewezen, die niet dezelfde eigenschappen en locatie had. Dit zorgde voor een flinke domper op onze verwachtingen. Ik wacht nog altijd op een passende reactie van Bungalow.net, aangezien mijn verzoek om compensatie tot op heden onbeantwoord is gebleven. Het is te hopen dat ze snel reageren en deze vervelende ervaring rechtzetten.

Michelle 19 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023.

Over Bungalow.Net

Al vanaf 1996 kun je bij Bungalow.Net meer dan 30.000 vakantiewoningen in heel Europa boeken. Mensen gaan steeds minder naar reisbureaus om hun vakantie te boeken en gaan steeds meer zelf op het internet zoeken. Bungalow.Net is hier erg handig voor en een grote en belangrijke speler in dit segment. Met een toegewijd en meertalig team, staan ze gelijk voor je klaar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meerdere locaties
  • https://www.bungalow.net
  • info@bungalow.net