Buitenplaats Gerner

Buitenplaats Gerner

4.2 reviewscore • 6 reviews
C

Fantastisch

We verbleven in boschalet 209, wat een mooi verblijf is het hier zeg,heerlijk vertoeven. Ik had het online gevonden en ben met mijn gezin hier vakantie gaan vieren, Ik ben er heel erg blij mee dat we hier terecht zijn gekomen. Het was heel mooi schoon en het is fijn dat de horren voor de ramen zijn. In de zomer wel zo fijn met al die muggen. Het is een fijn en mooi kleinschalig park.

Wij zijn echt tot rust gekomen hier en er zijn mooie plaatsen om te genieten. Mooie omgeving en veel te doen en fietsen kan hier ook goed.

Corien 14 aug 2023
Reageer
Y

Voor mij niet meer helaas

Dit jaar waren we hier geweest met de honden vanwege oud en nieuw. Er is bij ons thuis veel vuurwerk en hier zou he rustiger zijn. Een van onze honden is erg bang en nu blijkt dat er hier dus ook ergveel wordt afgestoken en nu is de hond nog banger.Het was dan ook geen pretje om hier te zijn omdat het ook erg gehorig is voor de honden. Het is een vuurwerkvrij park zeggen ze nu dan wij weten uit ervaring dat het niet zo is. Er was ook nauwelijks kastruimte dus spullen moesten in onze eigen koffer en tas blijven jammer maar wij komen niet meer.

Yvette 3 jan 2024
Reageer
J

Relaxen en top locatie

Ik kan alleen maar zeggen dat het hier echt relaxen is. De locatie is gewoon helemaal top en wij hebben volop genoten van de grote glampingtent. De bedden zijn ook echt van top kwaliteit en noem ik echt heerlijk. De regendouche is ook een luxe want dat kom je niet overal tegen. Er was ook een hele fijne mooie veranda met loungebank aanwezig en een grote tv en een pelletkachel. De mensen zijn erg vriendelijk en ik kom snel weer genieten.

Johnny 20 sep 2023
Reageer
R

Super geregeld

We hebben echt intens genoten in onze lodgetent. Zo mooi ingericht nog veel mooier dan je op de fotos op de site kan zien. Het is ook heel mooi groen en heeft gewoon een super mooie ligging. De geluiden van de vogels zijn zo mooi om mee wakker te worden en dan zie je nog veel eekhoorns en hazen. We willen hier graag weer snel terugkeren dat doen we dan ook we hebben alweer geboekt voor volgend jaar en dan zijn we weer van de partij.

Reintje 30 aug 2023
Reageer
F

Genieten geblazen

Een smaakvol ingerichte tent en erg ruim. Het was ook super gezellig en een heerlijke douche lekker ruim en het terras buiten is mooi overdekt. Rondom de tuin was het ook erg fijn en ruim en we hebben gewoon een heerlijk weekend gehad. Dit is voor herhaling vatbaar en iemand had lekker voor ons gekookt die in opleiding was dat was helemaal intens genieten. Drie gerechten en dat was lekker. Goede prijs en kwaliteit en wij raden het iedereen aan. Fijn verblijf en snel weer om terug te keren.

Familie B. 9 mei 2023
Reageer
P

Mooie ruimte en privacy

Het is nu de tweede keer dat ik hier kom en ik zou nog veel vaker willen gaan. De prijzen zijn prima de kwaliteit is dik in orde en het zijn dan ook erg verzorgde logde tenten. Het is allemaal lekker ruim en je hebt ook veel privacy. Ik waardeer dat heel erg en dan kom je ook goed tot rust.

Na een hectisch jaar was dat ook wel nodig en ik kan er nu weer even tegenaan. Lekker uit kunnen rusten bij Buitenplaats Gerner en dat kom ik snel weer doen.

Peter G 6 mei 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Dalfsen.

Over Buitenplaats Gerner

Er zijn 6 reviews geschreven over Buitenplaats Gerner op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dalfsen, Overijssel
  • https://www.gerner.nl
  • receptie@gerner.nl