Buitenplaats de Mechelerhof

Buitenplaats de Mechelerhof

4.6 reviewscore • 10 reviews
T

Fijne plek om van de mooie omgeving te genieten

Een fijne plek om van de mooie omgeving te genieten. De plek ziet er leuk uit, maar er is niet veel privacy. Gelukkig maken de aardige mensen die er werken het goed met hun vriendelijkheid. Alles is er netjes, wat het verblijf prettig maakt. Ook al is het niet heel privé, het is een gezellige plek waar je de natuur kunt ontdekken. Een verblijf met aardige mensen in een mooie omgeving.

Thijs 27 jun 2023
Reageer
M

Prachtig domein met fraaie verblijven

Een prachtig domein met fraaie verblijven. Ideaal voor ontspannen wandelingen, fietstochten en tal van activiteiten in de buurt. Een park dat er nog nooit zo prachtig en smetteloos heeft uitgezien. De medewerkers verdienen een welverdiende 10 voor de uitstekende service en toewijding aan de gasten en woningen. Absoluut de moeite waard om die bestemming te verkennen en weer terug te keren. Mijn vakantie was werkelijk geweldig.

Max 24 sep 2023
Reageer
H

Enorm genoten

We hebben enorm genoten van ons verblijf in accommodatie nummer 122! De accommodatie is hedendaags, knus gedecoreerd en beschikt over alle benodigde voorzieningen! In de vroege ochtend ontwaak je met een heerlijke kop koffie, terwijl je geniet van het panoramische uitzicht over de glooiende landschappen van Limburg. Een fantastisch gebied om te wandelen en fietsen! We gaan zeker nog een keer naar dit verblijf terugkeren!

Hannah 11 mei 2023
Reageer
N

Zorgvuldige inrichting

Prachtige verblijven met een zorgvuldige inrichting. In de keuken troffen we alles aan wat we nodig hadden. Er is voldoende serviesgoed en andere benodigdheden beschikbaar, niet zo zuinig als in sommige Nederlandse appartementen waar je soms exact het aantal borden vindt voor het aantal personen. Een schitterend terrein eromheen. Een aangename tennisplek. Een gastvrije ontvangst. We overwegen zeker om hier nogmaals te verblijven.

Noud 4 okt 2022
Reageer
E

Locatie is ongeevenaard!

Vanuit de stedelijke gebieden bezoeken we regelmatig deze regio en hebben al in verschillende verblijven verbleven. Deze locatie is ongeëvenaard! Een schitterend onderhouden park met zorg. Hier ontdek je serene rust en ruimtelijkheid. Uitstekende faciliteiten binnen en buiten het verblijf. We verbleven in een schitterende accommodatie voor zes personen. Naar onze mening is dit het meest excellente verblijf van alle accommodaties.

Elena 3 okt 2022
Reageer
E

Leuke midweek gehad!

Ik heb een hele leuke midweek gehad! Het huisje was mooi, en het park had veel ruimte. Wat hier echt verrassend is, is de fijne sfeer. Elke dag voelde als een nieuw avontuur, vol plezier en ontdekkingen. Vanuit het huisje kon ik genieten van een wereld vol wonderen, en het ruime park gaf me een gevoel van vrijheid. Hier, te midden van de natuur en de opwindende sfeer, heb ik mooie herinneringen gemaakt.

Emily 24 sep 2022
Reageer
S

Super ligging van het park

Een prachtig en vredig gelegen complex met uitstekende vakantieverblijven in de karakteristieke Limburgse vakwerkarchitectuur. Buitengewoon vriendelijk, hulpvaardig en constant beschikbaar personeel. Een verkenningstocht door het prachtige Geuldal begint direct vanaf het terrein met een gedetailleerde wandelroute die te vinden is op de website. Voor mij was het dus zeker gezellig, omdat ik fink heb kunnen bewegen en dit is waarnaar ik ook streefde.

Stijn 24 sep 2022
Reageer
Y

Buitengewoon genoegen om te verblijven

Een buitengewoon genoegen om te verblijven, deze accommodatie overstijgt de verwachtingen in prijs en kwaliteit. Elk detail is doordacht en perfect georganiseerd, wat mijn ervaring onvergetelijk maakte. Het personeel verdient een lof van 10+, hun toewijding en vriendelijkheid voegen een onschatbare waarde toe aan het verblijf. De A-kwaliteit fietsen maken het verkennen van de eindeloze wandel- en fietsroutes een waar avontuur. Een ware oase voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en plezierige vakantie-ervaring!

Yara 2 sep 2022
Reageer
M

Zeer compacte woningen

Zeer compacte woningen, absoluut ontoereikend qua ruimte voor het opgegeven aantal bewoners. Met een minuscule buitenruimte ervoor, slechts enkele straatstenen. De naburige woningen liggen direct naast de jouwe, gescheiden door een lage begroeiing. Het voelt als samen aan één tafel zitten. We hebben voorheen verbleven in zowel Landal Vijlen als Landal Vaals. Op die plek ervaar je aanzienlijk meer gemak en persoonlijke ruimte.

Mats 19 aug 2022
Reageer
P

Een charmant toevluchtsoord

Een charmant toevluchtsoord, huisje 315 is een kunstig vormgegeven en goed onderhouden schuilplaats op een betoverende locatie. Het huisje is als een verfijnde melodie, harmonieus ingericht en onderhouden. Gelegen op een magische plek, biedt het de perfecte balans tussen persoonlijke rust in de weelderige tuin en de mogelijkheid om gezelligheid te vinden bij de speeltuin, waar je andere avontuurlijke zielen kunt ontmoeten. Een betoverende plek waar ontspanning en sociale interactie naadloos samenkomen.

Puck 8 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Mechelen.

Over Buitenplaats de Mechelerhof

Buitenplaats De Mechelerhof, gelegen te Spetsesweide 5A in Mechelen, biedt een unieke vakantie-ervaring in de heuvels van Zuid-Limburg. Het park verwelkomt gasten met de typische gastvrijheid van Zuid-Limburg en is omgeven door prachtige landschappen. De vakantiehuizen zijn gebouwd in de stijl van typische Limburgse boerderijen en vakwerkhuizen, en bieden een fantastisch uitzicht, ruimte en een locatie dicht bij vele fiets- en wandelpaden. De Mechelerhof is een paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers, met uitdagende heuvels, prachtige bossen, idyllische dorpen en gezellige cafés. Er is een breed scala aan mooie en gevarieerde routes voor recreatieve fietsers, wielrenners, gravelbikers en mountainbikers. Als officieel startpunt van Nederland Fietsland en Trialhub van MOZL, biedt De Mechelerhof uitstekende fietsfaciliteiten. Daarnaast biedt het park een scala aan faciliteiten, waaronder een vuurwerkvrij vakantiepark, een binnen- en buitenzwembad, kindvriendelijke voorzieningen, een restaurant en/of snackbar, een indoor speeltuin, een oplaadpunt voor elektrische auto's, een bowlingbaan, vismogelijkheden, sportvelden, een gameroom, een tennisbaan en een golfbaan in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Mechelen, Limburg
  • https://www.mechelerhof.nl
  • info@mechelerhof.nl