Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen

3.8 reviewscore • 10 reviews
J

Midden in de natuur

Mijn recente uitstapje naar Beekhuizen was een ware natuurbeleving. Ondanks de compacte ruimte van onze 4-persoons pod, was het een aangename ervaring. Het park bevindt zich te midden van prachtige natuur, waardoor je echt één wordt met de omgeving. Woodz, het restaurant op het terrein, bood smakelijke maaltijden, maar was soms overvol. Hoewel het park enkele uitdagingen kende, heb ik genoten van de ontspannen sfeer en de mogelijkheid om in de natuur op te gaan.

Jeroen 7 jun 2023
Reageer
E

Tegenvallende ervaring

Mijn recente verblijf in Beekhuizen was een teleurstelling. Het lijkt erop dat het management zijn focus heeft verlegd van gastvrijheid naar financiële winst. Dit heeft geleid tot verwaarlozing van onderhoud en hygiëne. De accommodaties vertoonden tekenen van slijtage en ik merkte zelfs muizen in mijn verblijf. Het sanitair liet te wensen over en de aanwezigheid van de scouting zorgde voor onrust. Helaas kan ik Beekhuizen niet langer aanbevelen, ondanks eerdere positieve ervaringen.

Elise 6 aug 2023
Reageer
M

Rustig klein park

Iedere avond heerlijk bij een kampvuurtje zitten waarbij je de dag hebt gewandeld of een stuk hebt gefietst. De ultieme rust. Wel gezegd hebbende dat wij vonden dat er voor de rest niet heel veel te doen was. Je komt er heerlijk tot rust maar daar is het dan ook wel mee gezegd. En het huisje was ook wel goed geregeld, schoon en alles was goed geregeld. Dus positief over het verblijf, had alleen iets meer activiteit verwacht.

Maartens 28 aug 2021
Reageer
M

Comfort

Onze recente overnachting in een Bushpod op Beekhuizen was een comfortabele onderdompeling in de natuur. De buitendouche en opgemaakte bedden waren aangename extra's. De rust en schoonheid van de omgeving waren precies wat we nodig hadden. Beekhuizen bood ons de mogelijkheid om te genieten van luxe te midden van natuurlijke pracht.

Maarten 15 apr 2021
Reageer
L

Mooi park met leuke wandelroutes en fietsroutes

Lodgetent Xl gehuurd met voldoende ruimte. Het is echt een luxe als je in een tent mag kamperen die opgemaakte bedden heeft, elektra en een kachel met zelfs een fijne douche en veranda. We zaten gelijk aan veld 1 waar onze kinderen gelijk naar het speeltuin konden. Ondanks dat het park vrij vol was op het moment dat wij er ook waren, was er voldoende rust. Dit komt omdat de locatie gewoon geweldig waar je helemaal zen van wordt. Mooie wandelroutes, fietsroutes waren er ook waar we meermaals gebruik van hebben gemaakt. Nooit geweten dat Velp zo leuk is.

Lizette 20 jun 2020
Reageer
F

Aangenaam maar niet nog eens

Mijn recente bezoek aan Beekhuizen was een wisselende ervaring. Hoewel ons kleine huisje met vloerverwarming en comfortabel bed aantrekkelijk was, ontbraken behoorlijke stoelen en was de receptie slecht bemand. Het restaurant was niet dagelijks geopend, wat onze plannen in de war bracht. Ondanks enkele tekortkomingen, bood Beekhuizen nog steeds mogelijkheden voor een aangenaam verblijf.

Fleur 23 dec 2019
Reageer
C

Natuurlijk toevluchtsoord

Mijn recente reis naar Beekhuizen was een verkwikkende ontsnapping naar de natuur. Mijn Superior Pod bood comfort en warmte, met een heerlijk bed en vloerverwarming. Het vriendelijke personeel deelde nuttige tips en de omgeving bood de perfecte balans tussen rust en avontuur. Beekhuizen was de ideale plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Cynthia 22 nov 2019
Reageer
L

Luxe natuurervaring

Ons recente verblijf in een Luxe Pod op Beekhuizen was een heerlijke samensmelting van luxe en natuur. Het park, gelegen in een betoverende vallei, bood een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. De vriendelijke medewerkers stonden klaar met tips en aanbevelingen voor het verkennen van de omgeving. Beekhuizen bood alle rust en ruimte die we nodig hadden om te ontspannen en te genieten.

Lydia 16 nov 2019
Reageer
A

Paradijselijk

Mijn recente ervaring op Beekhuizen was als een reis naar een natuurlijk paradijs. Mijn verblijf in een Luxe Pod bood ultiem comfort, terwijl ik omringd was door weelderige natuur. Het vriendelijke personeel voorzag me van waardevolle inzichten en aanbevelingen om de omgeving te verkennen. Beekhuizen was een heerlijke bestemming voor liefhebbers van natuur, rust en sereniteit.

Annelotte 15 nov 2019
Reageer
B

Erg leuk verblijf op een toplocatie

Wij waren aangenaam verrast door dit park en dan heb ik het over de mooie locatie en het leuke verblijf. We hadden voor 2 personen een luxe POD gehuurd samen met onze hond, heerlijk. Zo'n POD is letterlijk van alle gemakken voorzien. Omdat het al vroeg donker is in januari en koud kan zijn, kregen we een zaklamp mee van de parkeigenaren die we gratis mochten gebruiken. Als je wilt eten kan je in de nabije omgeving meerdere leuke restaurantjes en tentjes vinden. Ook de hottub op het terrein is heerlijk, je kan je wel inbeelden dat met ongeveer 5 graden een hete hottub precies is wat je wenst. Voor ons zeker een park waar we vaker gaan komen.

Broekies 6 jan 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Velp.

Over Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen is een kleinschalig vakantiepark aan Bovenallee 1 te Velp. Het gehele jaar hebben gasten hier de mogelijkheid om prettig te overnachten in een lodgetent, pod of Forest Cabin, allen met prive sanitair en de nodige luxe. Je kan het vergelijken met een luxe hotelkamer maar dan midden in de natuur, hierdoor wordt er een unieke beleving gecreëerd op een unieke locatie in Nationaal Park Veluwezoom. Diirdat het park kleinschalig is opgezet, is er veel persoonlijke aandacht voor de klant. Op en rondom het park zijn er ook tal van activiteiten als wandel, fiets en ATB-routes, verschillende sport en wellness opties en meer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Velp, Gelderland
  • https://www.buitenplaatsbeekhuizen.nl
  • info@buitenplaatsbeekhuizen.nl