Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Rustig klein park

Iedere avond heerlijk bij een kampvuurtje zitten waarbij je de dag hebt gewandeld of een stuk hebt gefietst. De ultieme rust. Wel gezegd hebbende dat wij vonden dat er voor de rest niet heel veel te doen was. Je komt er heerlijk tot rust maar daar is het dan ook wel mee gezegd. En het huisje was ook wel goed geregeld, schoon en alles was goed geregeld. Dus positief over het verblijf, had alleen iets meer activiteit verwacht.

Maartens 28 aug 2021
Reageer
L

Mooi park met leuke wandelroutes en fietsroutes

Lodgetent Xl gehuurd met voldoende ruimte. Het is echt een luxe als je in een tent mag kamperen die opgemaakte bedden heeft, elektra en een kachel met zelfs een fijne douche en veranda. We zaten gelijk aan veld 1 waar onze kinderen gelijk naar het speeltuin konden. Ondanks dat het park vrij vol was op het moment dat wij er ook waren, was er voldoende rust. Dit komt omdat de locatie gewoon geweldig waar je helemaal zen van wordt. Mooie wandelroutes, fietsroutes waren er ook waar we meermaals gebruik van hebben gemaakt. Nooit geweten dat Velp zo leuk is.

Lizette 20 jun 2020
Reageer
B

Erg leuk verblijf op een toplocatie

Wij waren aangenaam verrast door dit park en dan heb ik het over de mooie locatie en het leuke verblijf. We hadden voor 2 personen een luxe POD gehuurd samen met onze hond, heerlijk. Zo'n POD is letterlijk van alle gemakken voorzien. Omdat het al vroeg donker is in januari en koud kan zijn, kregen we een zaklamp mee van de parkeigenaren die we gratis mochten gebruiken. Als je wilt eten kan je in de nabije omgeving meerdere leuke restaurantjes en tentjes vinden. Ook de hottub op het terrein is heerlijk, je kan je wel inbeelden dat met ongeveer 5 graden een hete hottub precies is wat je wenst. Voor ons zeker een park waar we vaker gaan komen.

Broekies 6 jan 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Velp.

Over Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen is een kleinschalig vakantiepark aan Bovenallee 1 te Velp. Het gehele jaar hebben gasten hier de mogelijkheid om prettig te overnachten in een lodgetent, pod of Forest Cabin, allen met prive sanitair en de nodige luxe. Je kan het vergelijken met een luxe hotelkamer maar dan midden in de natuur, hierdoor wordt er een unieke beleving gecreëerd op een unieke locatie in Nationaal Park Veluwezoom. Diirdat het park kleinschalig is opgezet, is er veel persoonlijke aandacht voor de klant. Op en rondom het park zijn er ook tal van activiteiten als wandel, fiets en ATB-routes, verschillende sport en wellness opties en meer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Velp, Gelderland
  • https://www.buitenplaatsbeekhuizen.nl
  • info@buitenplaatsbeekhuizen.nl