Buitengoed Ruysbos

Buitengoed Ruysbos

4.7 reviewscore • 10 reviews
A

Hartelijk ontvangst en comfortabele accommodatie

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet en kregen we een informatieve rondleiding. De accommodatie was vlekkeloos en voorzien van moderne gemakken. De enige lichte teleurstelling was de tennisbaan, waar de bal soms onvoorspelbaar stuiterde. Niettemin genoten we volop van ons verblijf en waardeerden we de gastvrije sfeer. We raden iedereen aan om hier eens te verblijven.

Arthur 1 aug 2023
Reageer
T

Onvergetelijk

Ons verblijf in een glamhuis was een unieke en onvergetelijke ervaring. Ondanks de enigszins beperkte ruimte voor zes volwassenen, werden we betoverd door de algehele ambiance. Voor wie houdt van een vleugje kamperen gecombineerd met glamour, verdient deze plek zeker een vijfsterrenwaardering! Het was een onvergetelijke ervaring met luxe, waar ze zeker het drievoudige voor mogen vragen.

Tim 28 jul 2023
Reageer
M

Betoverend berblijf in wellness Glamptent

Een onvergetelijk weekend beleefd met mijn vriendinnen in de Wellness Glamptent. Onze aankomst was meteen een warm welkom. De tent was vlekkeloos schoon en verrassend goed uitgerust, van een elektrische vliegenmepper tot kaarsen en kruikjes. Het comfortniveau overtrof onze verwachtingen - de douche was verfrissend en de bedden waren heerlijk. Het organiseren van de hottub en sauna was kinderspel, zelfs voor nieuwkomers. Hout was overvloedig beschikbaar en een buitendouche maakte de sauna-ervaring compleet. Een ontbrekende kussensloop werd snel opgelost en het ontbijt was een culinair hoogtepunt. De serene omgeving bood ons de gewenste privacy, en het gebruik van kano's was een verrassend pluspunt. Een aanrader voor wie op zoek is naar ontspanning en comfort.

Mariska 15 jul 2023
Reageer
V

Glamptent gehuurd met wellness

Met enkele vriendinnen hadden we hier een glamptent met wellness geboekt, ik hou normaal niet van kamperen en sommige vriendinnen van me ook niet maar ik kan je zeggen dat het uiteindelijk een top weekend is geworden. Waar ik sceptisch over was (leven in de natuur) viel dit reuze mee, met name omdat de tent heel schoon was toen we aan kwamen. Verder was alles aanwezig (zelfs een elektrische vliegenmepper) om dit avontuur te overleven :-). Er was ook een sauna en hottub aanwezig, moesten we wel zelf warm maken maar dat ging al met al nog vrij goed (is maar goed dat we met zoveel waren). Heb me nog een keer mogen wagen aan een koeldouche na de sauna, nooit gedaan maar dit moet ieder mens ervaren. Wat een energie krijg je hiervan! Verder zorgden de medewerkers van Ruysbos ervoor dat alles naar wens was, ze kwamen zelfs een kussensloop brengen toen we aangaven dat we dit nog nodig hadden, dus dat contact was heel goed. Ontbijt was ook goed geregeld en elke dag hebben we ons wel vermaakt door soms de natuur in te gaan, te gaan kanoën, leuke uitjes gehad naar Tiel en Nijmegen dus 100% een aanrader om heen te gaan. Kan weinig verzinnen wat niet goed was.

Vriendinnengroep 3 jul 2023
Reageer
S

idyllisch huisje

Een betoverend huisje omringd door weelderig bosgebied, dat is waar we van hebben genoten. Het huisje was van alle moderne gemakken voorzien en bood alles wat we nodig hadden. De gezamenlijke buitenkeuken voegde een extra dimensie toe, terwijl de hottub onze ervaring naar een hoger niveau tilde. De hartelijke ontvangst en aangename sfeer maakten ons verblijf compleet. Een absolute aanbeveling voor wie op zoek is naar een unieke en ontspannende vakantie.

Sanne 17 mrt 2023
Reageer
I

Terug naar de natuur met een vleugje luxe

Verscholen in een prachtig bosrijk gebied, biedt deze plek huisjes met een vleugje luxe en een houtgestookte hottub. Hoewel de huisjes nog nieuw zijn, hebben we genoten van ons weekendverblijf. De vriendelijke eigenaren maakten het extra speciaal. Een knusse en rustieke ervaring met moderne voorzieningen zoals douche en toilet. Deze accommodatie is een aanrader voor wie op zoek is naar een terug-naar-de-basiservaring zonder in te leveren op comfort.

Ilse 20 dec 2022
Reageer
P

Back to basic gevoel

Zeer tevreden over het weekje in een tinyhouse te hebben gekampeerd. Eigenaren van dit park zijn heel vriendelijk en ondanks dat het park pas kort af is, kan je hier echt een geweldige tijd hebben. Dit is wel eens anders bij campings waar je niks kan doen omdat ze het nog moeten leren, dat is bij Ruysbos.nl zeker niet het geval. Een week was eigenlijk te kort en was zo om omdat het zo leuk was. We konden zelfs peren plukken in de oude boomgaard. Soms is het wel even goed om back to basic te gaan en dit gevoel te ervaren. Doet de oermens in ons zeer goed!

Pieter 16 dec 2022
Reageer
I

Betoverende natuurexpeditie

Een verkwikkend verblijf midden in de natuur was precies wat we nodig hadden. Ons verblijf in het middelste huisje bood de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse drukte. De houtgestookte hottub was een hoogtepunt en de dagelijkse verse broodjes voegden een vleugje luxe toe. De persoonlijke ontvangst door de eigenaresse maakte ons verblijf extra speciaal. Een aanrader voor wie op zoek is naar rust en vernieuwing.

Ina 5 nov 2022
Reageer
K

Echt tot rust komen

Een prachtige plek om even tot rust te komen, omringd door weelderige natuur. Ons verblijf in het middenste (blauwe) huisje bood een heerlijke ervaring, vooral dankzij de houtgestookte hottub. Dagelijks verse broodjes en een gezellige plek om te koken voegden comfort toe. De vriendelijke eigenaresse zorgde voor een warm welkom en maakte ons verblijf extra bijzonder. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Koen 1 nov 2022
Reageer
P

Gastvrije oase in het bos

Een hartverwarmende ervaring beleefd in deze sfeervolle campingpods. We kozen voor Buitengoed Ruysbos en werden verleid door de rustgevende naam en omgeving. Het huisje was met aandacht ingericht en bood alle comfort, inclusief een eigen hottub en vuurschaal. We werden verwelkomd met een flesje Cava en genoten van het comfort van het huisje. De betrokkenheid van de eigenaren was duidelijk voelbaar, en zelfs dagelijks verse broodjes werden aangeboden. Een perfecte plek om even weg te zijn van de dagelijkse drukte en te genieten van de natuur.

Petra 18 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Altforst.

Over Buitengoed Ruysbos

Buitengoed Ruysbos is gelegen te Zegeweg 1 in Altforst te midden van de weelderige natuur van de Veluwe. De faciliteiten van Buitengoed Ruysbos zijn zorgvuldig ontworpen om het maximale comfort te bieden. De accommodaties zijn ruim en goed uitgerust, waardoor gasten kunnen genieten van een echt huiselijk gevoel. Het park biedt ook diverse recreatieve activiteiten, waaronder wandel- en fietspaden, een speeltuin voor kinderen en sportfaciliteiten, waardoor het ideaal is voor gezinnen en actieve vakantiegangers. Het eigen karakter van Buitengoed Ruysbos komt tot uiting in de gastvrije sfeer en de persoonzlijke service die hier geboden wordt. De medewerkers staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat je verblijf zo aangenaam mogelijk is, en ze hebben oog voor elk detail om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De omgeving van Buitengoed Ruysbos is werkelijk betoverend. Met uitgestrekte bossen, charmante dorpjes en talloze bezienswaardigheden in de buurt, is er altijd wel iets te ontdekken. Of je nu wilt ontspannen in de natuur, culturele uitstapjes wilt maken of gewoon wilt genieten van de rust, dit gebied heeft voor elk wat wils.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Altforst, Gelderland
  • https://www.ruysbos.nl
  • info@ruysbos.nl