Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem

3.3 reviewscore • 15 reviews
N

Kan passeren

Oude kamer met een heel klein televisietoestel en twee afstandsbedieningen. Je moet zelf uitvinden hoe de tv werkt en welke je moet gebruiken. Een oude telefoon, zoals die vroeger was. De kamer is gemaakt van witte kalkzandsteen en heeft een douche en wc. Een klein terras van 1 vierkante meter met twee plastic tuinstoelen erop. De kamer is donker en kijkt uit op dicht struikgewas.

Niek 11 jun 2023
Reageer
S

Teleurstelling

Onze ervaring met het arrangement was teleurstellend. Bij aankomst voelden we ons wat weggekeken en moesten zelf om het welkomstplankje vragen. Tijdens het ontbijt om 9.00 uur was bijna alles op en werd het niet aangevuld. De receptioniste leek onvriendelijk en luisterde niet goed naar wat we zeiden. Ondanks deze strubbelingen hebben we geprobeerd er het beste van te maken, maar het gebrek aan gastvrijheid maakte de ervaring minder prettig dan gehoopt.

Saar 25 jul 2023
Reageer
L

Badkamer kon wat beter zijn

Het personeel was heel aardig en het eten was netjes gemaakt. Onze kamer was schoon, maar de badkamer kon wat beter zijn. Op de computer staat dat de kamers een plekje buiten hebben, maar wij hadden een klein raampje dat open kon in een heel warme kamer. Dachten we: laten we in een hotel verblijven, dan kunnen we 's avonds gezellig blijven zitten. Maar nee, het restaurant sluit al om 10 uur.

Lieve 10 sep 2022
Reageer
T

Onvergetelijk tintje aan ons verblijf

Een verblijf hier is prima voor de prijs, maar let op met snacks, vooral de rundvleesbitterballen. Na wat avontuurlijk speurwerk blijken er in het gele goedje inderdaad stukjes "rundvlees" te zitten. Niet echt wat je zou verwachten van de klassieke bitterbal. Desondanks heeft deze verrassende ervaring ons wel doen lachen en gaf het een onvergetelijk tintje aan ons verblijf. We delen nu dit verhaal als een grappige anekdote met vrienden.

Timo 13 aug 2022
Reageer
C

Mindere ervaring

Een kopje koffie hier halen? Absoluut niet aan te raden. Het kopje is karig, zonder koekje of iets extra's, en dan vragen ze ook nog eens 3 euro. Belachelijk duur. Het is jammer, want de locatie is werkelijk prachtig, maar we zullen hier niet meer stoppen tijdens onze fietstochtjes. Het voelt als een gemiste kans om van de mooie omgeving te genieten zonder dat het je meteen een rib uit het lijf kost.

Cas 16 mei 2022
Reageer
J

Geen goede indruk

Toen we aankwamen, zagen we dat de kamer er ouderwets uitzag. Het rook ook een beetje vies en er waren spinnenwebben aan de muur. Ik heb dit verteld bij de balie, en toen hebben ze de kamer schoongemaakt. Maar toch rook de kamer nog steeds een beetje vies. Het water in de douche ging niet goed weg, waardoor de douche helemaal nat werd.

Jara 9 aug 2021
Reageer
P

Modern ingericht

Het is modern ingericht. De badkamer en wc zien er niet schoon uit door een rare geur en oude tegels. De afwasmachine en oven zijn handig. De matrassen moeten echt vervangen worden. In de folder stond dat er een wasserij en BBQ waren, maar die zijn er niet. Het restaurant is erg duur voor wat je krijgt. Ik had als voorgerecht champignons in bierbeslag, maar er waren maar 3 champignons op mijn bord.

Pepe 9 aug 2021
Reageer
J

Diep teleurgesteld

Op 11 juli hadden we met onze kinderen en kleinkinderen een erg vervelende ervaring bij Fredeshiem. Het was een speciale middag voor ons. We waren voor de eerste keer weer samen sinds moeder/oma is overleden. Voor die dag zijn we speciaal naar Fredeshiem gegaan om belangrijke dingen te bespreken. De persoon bij de balie zei dat ze alles had opgeschreven. Op de middag zelf kwamen we erachter dat er niets was doorgegeven.

Job 6 aug 2021
Reageer
B

Kamer was echt heel vies

De kamer was echt heel vies, met veel stof, nare geur en haren. Het eten was niet goed gaar, behalve volgens de "kok". En dat bij kipsaté, trouwens met kaneel, wie bedenkt zoiets. Gravad lax had een smaak, maar wat was het? De bedden waren helemaal doorgezakt. Ze waren niet comfortabel, heel simpel en echt heel slecht. We hebben niet gewacht tot de nacht voorbij was, ook al hadden we al betaald. We zijn naar een ander hotel gegaan.

Boaz 9 jul 2021
Reageer
P

Niet aan te raden

We hadden voor 2 nachten geboekt en alles van tevoren betaald. Na één nacht waren we er klaar mee. We hebben aan de balie gevraagd waarom ze de bedden op die manier verhuren en om compensatie gevraagd. Helaas kon dat niet, dus we voelen ons bedrogen. Niet aan te raden. Het personeel dat bediende glimlachte bijna niet.

Pleun 9 jun 2021
Reageer
M

Allergische reactie.

De plek is mooi en we keken er echt naar uit. Maar toen we binnenkwamen, rook de kamer naar vocht, stof en oude dingen. De vloer was vies en er zaten kale plekken. De gordijnen waren bedekt met veel stof en er lagen een hoop dode vliegen op de vensterbank. Binnen een paar minuten kreeg ik een allergische reactie.

Mirthe 10 mei 2021
Reageer
J

Voelen ons bedrogen

We voelen ons echt bedrogen. We dachten dat we een hotelkamer hadden geboekt, maar in plaats daarvan zetten ze ons in een kamertje op zolder met een dakraam, zonder tv en een ouderwetse douche. Of dit nu komt door degene die het aanbiedt of het hotel, laat ik in het midden. De opmerking van de manager over de verhouding tussen prijs en kwaliteit klopt niet. Eerder hebben we voor hetzelfde geld bij Van der Valk geboekt. We hebben niks dan lof, maar het ontvangst vonden we niet zo gastvrij. Na een flinke regenbui kwamen we kletsnat aan om half 3, maar mochten we nog niet naar onze kamer omdat we de sleutel pas om drie uur konden ophalen.

Jens 26 jul 2020
Reageer
L

Heel slecht

Het huisje was erg vies en zag er heel slecht uit. Alles is plakkerig: de vloer, bovenop met zand en beneden plakkerig, het meubilair en het servies. Is het wel schoongemaakt? Er zit een gat in het plafond van de badkamer, de kraan is scheef ingemetseld, de bestekbak is kapot, het aanrechtblad is beschadigd, de stoelen van het tuinmeubilair zijn versleten, en overal rond het huisje liggen sigarettenpeuken.

Liv 13 jul 2020
Reageer
J

Fijn voor een groep mensen

Grote ruimte, fijn voor een groep mensen. De mensen die het eten en drinken brachten, deden het niet zo goed. Op de tweede dag was er zelfs geen koekje bij de thee. 's Avonds na 9 uur kon je nergens in het gebouw nog thee en koffie krijgen, zelfs niet op de eigen kamers of iets dergelijks. Het brandalarm ging af, maar er was niemand om het uit te zetten.

Julian 27 dec 2019
Reageer
A

Teleurstellende ervaring.

Een avontuur in de bossen beloofde meer dan het waarmaakte. Het leek wel of de medewerkers een geheime missie hadden om gasten te ontmoedigen. Klachten werden genegeerd en het restaurant voelde aan als een verboden terrein. Ondanks de onverzorgde staat en onvriendelijke sfeer, kon je niet ontkennen dat de locatie mooi in de bossen lag. Helaas konden we niet volop van de natuur genieten door de teleurstellende ervaring.

Anne 29 sep 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van De Bult.

Over Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem is gelegen te Eiderberg 2 in De Bult in Steenwijk, op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe. Dit gastvrije landgoed van 14 hectare biedt een divers aanbod van accommodaties, waaronder een hotel met 35 kamers, 7 zalen, een restaurant met terras, 7 comfortabele vakantiehuizen, en exclusieve groepsverblijven. Het landgoed heeft overnachtings- en zaalcapaciteit voor 3 tot 200 personen en ligt in een afwisselende omgeving met water, bos, heide, eeuwenoude stadjes en verstilde dorpjes. Het is gelegen nabij bezienswaardigheden zoals Giethoorn, Dwingeloo, De Weerribben, Steenwijk en Blokzijl. Buitengoed Fredeshiem biedt een geweldige luxe ervaring en een natuurlijk verblijf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • De Bult, Overijssel
  • https://fredeshiem.nl
  • info@fredeshiem.nl