Brownies and downies

Reviews (3)

 • Lianne

  Brownies and Downies High Tea

  Bij brownies and downies kun je niet alleen heel erg lekker lunchen of dineren, je kunt er ook een High Tea doen. Toen ik net met zwangerschapsverlof was, hebben mijn moeder en mijn zus mij hier op getrakteerd en dit was heel erg lekker en goed klaar gemaakt allemaal. Het is geen standaard high tea zoals je die van de thee huisjes kent maar ze hebben allerlei kleine hapjes en ze smaken allemaal heerlijk. Ze hielden er ook heel goed rekening mee dat ik zwanger was, dus met wat ik wel en niet mocht hebben etc

  Lianne 8 jan 2020

 • Simon

  Beoordeling brownies en downies

  Deze eetgelegenheid is iets waar mijn vrouw en ik regelmatig naartoe gaan.
  Ze hebben hier ontzettend lekker en goed verzorgd eten en de bediening is altijd beleefd en bovendien erg enthousiast.
  Wij gaan hier altijd met een goed gevulde buik en een lach op ons gezicht de deur uit wanneer we hier gegeten hebben.
  Een hele dikke voldoende krijgt het van ons!

  Simon 24 okt 2019

 • Marsha

  Brownies and downies beoordeling

  Het broertje van iemand die ik ken werkt bij brownies & downies en hij vind het daar helemaal geweldig!
  Zelf werk ik in de zorg dus ik krijg regelmatig met mensen met down of een andere afwijking te maken en ik weet wat voor geweldige mensen dit kunnen zijn, maar het is zo verdrietig dat lang niet iedereen dit ziet.

  Daarom vind ik Brownies & Downies een heel mooi en goed idee en ik heb echt respect voor de mensen die hier dag in en dag uit hun hart en ziel voor geven.
  Want ja, het zal best eens zwaar zijn, maar je krijgt er ook zo ontzettend veel voor terug want de emoties van deze mensen zijn zo oprecht en zij geven zich zo volledig voor jou dat er volgens mij niet veel is waar je blijer van wordt dan dit.

  Dus ik zou (bijna) alle mensen aanraden om hier een keer te gaan lunchen of dineren, je kunt er ook een high tea doen en het is allemaal even lekker.
  De bediening hier is helemaal top en ik vind het er altijd zo gezellig, maar ik zei BIJNA alle mensen omdat wanneer je hier helemaal niets mee hebt je hier geen leuke maaltijd zult krijgen.
  En dat vind ik ook niet eerlijk tegenover de mensen die hier werken, want dat verdienen zij niet.

  Marsha 25 aug 2019