Bospark Markelo

Bospark Markelo

4.1 reviewscore • 10 reviews
R

Rustige plek met volledige uitrusting maar..

De vakantiewoning bevond zich op een geweldige, rustige locatie en was goed uitgerust met autonome verwarming, veel gereedschap, en een grote diversiteit aan kwalitatief goede gerechten. Er was een parkeerplaats bij het huisje, een grote woonkamer en badkamer, en comfortabele meubels. De nadelen waren echter dat er slechts één rol toiletpapier was en dat ik extra moest kopen voor zaken zoals keukenhanddoeken, vaatwastabletten, handdoeken, spons en doek. Er waren geen essentiële benodigdheden zoals afwasmiddel, zeep of shampoo. Hoewel er een koffiezetapparaat was, waren er geen filters beschikbaar en de bedden waren niet opgemaakt. Het tinnen dak was nogal luidruchtig tijdens de regen.

Reinaard 7 nov 2023
Reageer
L

Goede locatie maar onaangename geur

De bungalow zag er mooi uit en was goed gelegen, maar mijn verblijf werd overschaduwd door een ondraaglijke zweetgeur die in alle kamers aanwezig was. Ondanks mijn pogingen om de geur te verdrijven met luchtverfrissers en het openzetten van ramen, bleef deze hardnekkig hangen. Dit was bijzonder onaangenaam, vooral omdat het openen van de ramen leidde tot een koude binnentemperatuur, wat mijn verblijf nog oncomfortabeler maakte.

Lindsay 21 okt 2023
Reageer
A

Fantastische locatie en behulpzaam personeel

Ik vond de plek prachtig, met een vredige sfeer in harmonie met de natuur. Het personeel, vooral de dame met wie ik telefonisch sprak, was zeer behulpzaam en gastvrij. Alles was efficiënt georganiseerd en ik kijk er zeker naar uit om weer te bezoeken. Er was niets dat ik niet leuk vond aan mijn verblijf en ik zou zeker deze plek aan anderen aanraden. Op deze plek kom je niet snel!

Alexander 5 sep 2023
Reageer
M

Een prettige plek met rustige ligging

Laat me mijn ervaring delen over een recent verblijf op deze locatie. De rustige ligging op het park was bijzonder aangenaam en droeg aanzienlijk bij aan de ontspannen sfeer. De omgeving is werkelijk prachtig en leent zich uitstekend voor verkenning per fiets. Het restaurant op het park wist me positief te verrassen met de kwaliteit van de maaltijden. Daarnaast waardeerde ik de geboden privacy, terwijl het gemak van een supermarkt op fietsafstand van het park een groot pluspunt was.

Martijn 19 aug 2023
Reageer
M

Rustige locatie en uitstekende faciliteiten, maar

Ik was erg te spreken over de rustige ligging van de bungalow, de top uitrusting, het vriendelijke personeel en de goede prijs kwaliteitverhouding. Het zwembad was ook een pluspunt, groot genoeg met voldoende ligbedden. Een minpunt waren de bedden, die wat groter en comfortabeler hadden kunnen zijn. Desondanks een hele goede beoordeling voor Bospark Markelo.

Martin 17 jul 2023
Reageer
N

Aangename accommodatie met verbeterpunten

De locatie van de bungalow was idyllisch in het bos, en het was geen typische vakantieparkomgeving, waardoor er een ontspannen sfeer heerste. Het huis was modern ingericht met gratis WiFi en Duitse tv-zenders. Het zwembad was een uitkomst bij hoge temperaturen. Echter, de schoonmaak liet te wensen over, vooral buiten. De kussens van de buitenmeubels waren vuil en de kleine tuinhut was bedekt met spinnenwebben. De slaapkamers waren erg klein en de parkeerfaciliteiten waren beperkt

Norbert ter Haag 12 jun 2023
Reageer
L

Een vliegende start

Mijn recente verblijf op deze locatie was een vliegende start voor mijn avontuur. De vriendelijke en geduldige ondersteuning die ik ontving via de chat bij het beantwoorden van al mijn vragen, maakte een positieve indruk. Toen ik een dag later belde om enkele kostenverwarringen op te helderen, werd ik opnieuw met vriendelijkheid en duidelijkheid behandeld. Hoewel het ontbijt niet beschikbaar was zoals verwacht, bleef de communicatie helder en geruststellend. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Belvilla als eerste keuze voor mijn volgende boeking versterkt.

Liza 18 mei 2023
Reageer
J

Beperkingen in het restaurant

Het ontbijt was niet beschikbaar tijdens ons verblijf. Toen we wilden dineren in het restaurant zonder reservering, werd ons verteld dat dit niet mogelijk was, ondanks dat er voldoende ruimte beschikbaar was. Ze wilden de plaatsen vrijhouden voor gasten die naar binnen of buiten wilden verplaatsen. Ook moesten we bijbetalen voor handdoeken, wat teleurstellend was.

Jan 18 mei 2023
Reageer
L

Gunstige locatie, maar problemen met bedden

Mijn ervaring op deze locatie had zowel positieve als negatieve aspecten. Positief was de gunstige locatie, de accommodatie was ruim genoeg voor twee personen, en de douche en buitenfaciliteiten waren acceptabel. Ik waardeerde ook de flexibiliteit van het late inchecken. Helaas was het personeel niet bijzonder vriendelijk, en de bedden waren oncomfortabel. Bovendien was er niet genoeg beddengoed aanwezig voor de vier personen zoals aangegeven. Het huisje leek niet grondig te zijn schoongemaakt, wat resulteerde in een onaangename muffe geur. Verder waren de gordijnen te kort, waardoor er overdreven veel zonlicht binnenkwam, en er ontbraken horren om de ramen open te kunnen laten. Ook was er geen stekkerdoos bij de tv, wat het opladen van apparaten bemoeilijkte.

Lars 14 nov 2022
Reageer
E

Een geweldige ervaring, voor herhaling vatbaar!

Mijn verblijf op deze locatie was niets minder dan geweldig, en ik overweeg zeker om hier weer terug te keren. Het ontbijt heb ik zelf verzorgd, en de accommodatie bood alles wat nodig was om dat op mijn eigen vertrouwde manier te doen. De kamer was ruim en licht, wat mijn algehele comfort verhoogde. De serene rust die het park bood, was werkelijk verkwikkend. Het enige kleine minpuntje was dat de stoelen en fauteuils in het huis een beetje te zacht waren geworden door veelvuldig gebruik, wat voor mensen met rugklachten een aandachtspunt zou kunnen zijn.

Eva 14 nov 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Markelo.

Over Bospark Markelo

Bospark Markelo is gelegen te Potdijk 8 in Markelo. Op Bospark Markelo vind je comfortabele vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. De huisjes zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen en bieden een gezellige en ontspannen sfeer. Je kunt genieten van een eigen terras of balkon, een goed uitgeruste keuken, comfortabele bedden en een eigen badkamer. Het park zelf heeft ook tal van faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. Zo is er een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin voor kinderen, sportvelden, fietsverhuur en een gezellig restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. De omgeving van Bospark Markelo biedt volop mogelijkheden voor activiteiten in de natuur. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken door de bossen en over de heidevelden. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende attracties en bezienswaardigheden, zoals kastelen, musea en gezellige steden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Markelo, Overijssel
  • https://www.bosparkmarkelo.nl
  • info@vakantieparkhessenheem.nl