Bospark Dennenrhode

Bospark Dennenrhode

3.7 reviewscore • 3 reviews
A

Waarschuwing incidenteel schietoefeningen

Meestal een fijne plek, maar soms verstoord door onverwachte schietoefeningen van defensie. De luide knallen schudden zelfs ons gehuurde chalet. Gedurende bepaalde periodes is de doorgaande weg tussen 't Harde en Epe tijdelijk afgesloten. Spijtig genoeg is er geen horeca meer op het park en een toilet bij het zwembad zou handig zijn. Er zijn te weinig hondenpoepbakken en het reservoir met zakjes wordt niet regelmatig bijgevuld.

Anja 10 aug 2021
Reageer
M

Zeker de moeite waard om terug te komen!

Door vrienden aangeraden om chalet D9 op Bospark Dennenrhode uit te proberen en onze ervaring was geweldig. Zowel wij als onze hond hebben er enorm van genoten. Hoewel honden officieel niet los mogen in het bos, lijkt bijna niemand zich daaraan te houden. De zandvlakte dichtbij het huisje is perfect voor honden om te rennen. De ruime veranda met haard was een hoogtepunt en de kinderen hadden veel plezier met de trampoline en fietsen. Het park heeft een rustige atmosfeer zonder veel entertainment, en hoewel het huisje compact is, was het comfortabel.

Mark 9 mrt 2021
Reageer
J

Prachtig gelegen, maar met enkele nadelen

De locatie is schitterend, maar er zijn enkele beperkingen. Honden mogen enkel los op het zandverstuivingsgebied, niet in de omliggende bossen. Het park schiet tekort op het gebied van hondenpoep, met niet opgeruimde uitwerpselen langs de paden. Het nabijgelegen militaire oefenterrein zorgt voor overlast door harde knallen. Verschillende aanbieders van chalets en stacaravans zorgen voor variatie in plaatsing, prijzen en grootte.

Janneke 9 okt 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Doornspijk.

Over Bospark Dennenrhode

Bospark Dennenrhode is gelegen te Verlengde Haerderweg 5 in Doornspijk in een groene oase aan de rand van de Veluwe, precies zoals je je een verblijf in dit gebied voorstelt. De faciliteiten van het park zijn uitgebreid en goed onderhouden. Van comfortabele accommodaties tot diverse recreatieve activiteiten, er is voor ieder wat wils. De ruime bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden een gezellig toevluchtsoord te midden van de natuur. Wat het park echt onderscheidt, is de serene ambiance. Het is een ideale bestemming voor families die op zoek zijn naar quality time in de natuur, maar biedt ook voldoende ruimte voor stelletjes en vriendengroepen die willen genieten van de rust en stilte. De omgeving van Bospark Dennenrhode is werkelijk betoverend. Met uitgestrekte bossen, wandel- en fietspaden en pittoreske dorpjes om te verkennen, is er altijd iets te doen. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de natuur, culturele bezienswaardigheden of gewoon ontspanning, dit gebied heeft het allemaal.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Doornspijk, Gelderland
  • https://bosparkdennenrhode.nl
  • info@bosparkdennenrhode.nl