Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven

2.5 reviewscore • 10 reviews
W

Huur Tinyhouse

Zeer slechte ervaring met het deze camping!
Had het Tinyhouse gehuurd voor langere tijd vanaf oktober. Dus ook tijdens de winter. Het Tiny House bleek ijskoud, tochtig en uiteindelijk bevroor de waterleiding tot twee keer toe. Ik ben noodgedwongen eerder vertrokken om te voorkomen dat ik ziek zou worden. De mevrouw van de receptie liet mij bij mijn vertrek weten dat de verhuur van het Tinyhouse in de winter eigenlijk een experiment was maar dat ze dat na mijn ervaring niet meer zouden doen. Het Tinyhouse had dus nooit verhuurd mogen worden! Bospark geeft dit helaas niet toe en neemt geen enkele verantwoordelijkheid. En de mevrouw van de receptie ontkent achteraf alles wat ze heeft gezegd. Ga hier niet huren want het gaat Bospark Bilthoven niet om het welzijn van hun huurders maar alleen om hun gigantische omzet!

Wija Oberman 6 feb 2024
Reageer
R

Basis camping

Ons verblijf betrof een Coco sweet tent aan het water. Hoewel de tent zelf charmant was, waren de hoofdkussens zeer ongemakkelijk. Dit leidde tot een slechte nachtrust. Onze klacht bij de receptie leverde weinig begrip op. De camping bood enkele faciliteiten, zoals een zwembad, maar de sanitaire voorzieningen waren beperkt en de douchecabines waren schaars. Over het algemeen was het een eenvoudige campingervaring, maar we zullen hier niet opnieuw verblijven.

Renate 24 aug 2023
Reageer
R

Teleurstellend bezoek

De ligging van de camping in het bos was aangenaam en de nabijheid van Utrecht en winkels was gunstig. Op het terrein waren een zwembad en een speeltuin aanwezig. Helaas waren de kampeerplekken klein en bedekt met zand. Het oudere sanitair was slecht onderhouden en niet goed schoongemaakt. Na 17:00 uur was er geen receptie beschikbaar en ontbrak het aan nachtverlichting. Gezien de hoge kosten en het onvriendelijke personeel, raden we deze camping niet aan.

Rick 2 jul 2023
Reageer
H

Verwachtingen niet waargemaakt

Hoewel de camping een mooie groene omgeving bood, lag deze ver van het dorp zonder supermarkt of broodservice. De kampeerplekken waren zanderig en krap. Het zwembad bood verfrissing na wandelingen, maar de sanitaire faciliteiten waren matig schoongemaakt. Het meest teleurstellende was de prijs, waarbij extra kosten in rekening werden gebracht voor warm water in de douche.

Hugo 10 jun 2023
Reageer
T

Prachtige camping in het bos

Deze camping, gelegen in de bossen dicht bij huis, bood de ideale omgeving voor natuurliefhebbers. De kampeerplekken waren ruim en goed voorzien, en de sanitaire voorzieningen waren goed onderhouden. Het park bood directe toegang tot het bos voor prachtige wandelingen. Voor wie van de natuur houdt, is deze camping een aanrader.

Ton 4 okt 2022
Reageer
A

Ondermaatse ervaring

Hoewel het park met zijn groene omgeving en mooi zwembad positief leek, was het sanitair teleurstellend. Het was onvoldoende schoon en vertoonde veroudering. Dit stak schril af bij andere aantrekkelijke aspecten. De hoge campingprijs en het onvriendelijke personeel versterkten de teleurstelling. Kortom, de ervaring op dit park werd getekend door het gebrek aan sanitaironderhoud, prijs-kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid, wat de aanvankelijke positieve indruk aantastte.

Alia 31 aug 2022
Reageer
M

Niet alles in goede staat

Deze camping bood een prachtige omgeving en ruime staplaatsen met alle voorzieningen. Er waren zowel vaste gasten als tijdelijke bezoekers, en het zwembad was aantrekkelijk. Desondanks was het sanitairgebouw in slechte staat, wat afbreuk deed aan de totale ervaring. We hebben ons vermaakt, maar dat kwam meer door onszelf dan door de camping. Hopelijk wordt er nog wat gerenoveerd in de toekomst.

Marco 26 aug 2022
Reageer
S

Kindvriendelijk, maar niet rustig

We huurden een chalet op deze camping. Hoewel het chalet zelf in orde was, waren er geluidsproblemen door de nabijgelegen speeltuin en avondfeesten. Het zwembad was niet goed onderhouden en het onverwarmde water was niet uitnodigend. Over het algemeen was het niet de rustige ervaring waar we op hoopten en dat maakte het zeker niet de beste vakantietijd.

Saskia 13 aug 2022
Reageer
L

Wantrouwend en zeer klantonvriendelijk

Rust, ruimte, natuur? Alles staat hutje bij mutje, je ziet geen natuur tussen alle blauwe containers/chalets en tenten heen, misschien dat de mensen ad rand vh immense park een boompje kunnen zien. Een blik hier op laat zien dat op deze camping geld verdienen belangrijker is dan hun klanten vd natuur te laten genieten.

Wij logeerden met twee tenten en hebben een nacht in hel meegemaakt met de plaatselijke jeugd die hun vrijdag - en zaterdagavond kwamen vieren tot half zes in de ochtend bij wat adresjes op de camping (helaas was 1 adresje bij onze overburen) De volgende dag kregen wij een zeer klantonvriendelijke en wantrouwende douche van het receptiepersoneel over ons heen.

Een kopje koffie voor de schrik en bij het horen dat ik bedreigd werd door de jeugd toen ik om half twee de politie belde (ja er is een melding!) had ik op zn minst verwacht dat de camping haar verantwoordelijkheid zou nemen met een financiële tegemoetkoming. De rust tussen 22:00 en 7:00 uur zeggen ze te waarborgen, dan lijkt me dat een heel normale zaak.

Maar nee, ik werd niet geloofd, want de andere buren hadden niet geklaagd (vrijdagnacht bleken deze buren wel geklaagd te hebben). En hoe kon ik nou zo dom zijn om de politie te bellen! Nee dat had hun eigen onvindbare noodnummer moeten zijn!

Moet u luisteren, ik wil met deze review andere mensen waarschuwen voor het uitgeven van hun centjes aan zoveel onbeschoftheid. Verder heb ik een rechtsbijstandverzekering, ben lid van de consumentenbond en er zijn nog zoveel (social) mefia kanalen waar ik mijn waarschuwing kan plaatsen voor Bos Park Bilthoven en ik zal geen gelegenheid laten liggen.

Leon 11 mei 2021
B

Hoi Leon, ik heb hier zelf 16 jaar op een vaste plek gestaan. En ben hier weg gegaan om de regels die elk jaar erger werden incl de kosten. Werdt zelfs verboden om een emmer met water te hebben staan om je voeten te koelen of iets dergelijks. Vind het raar dat u deze klachten heeft want alles werd echt verwijderd of er afgegooid na zo iets.. Ben vanaf 2020 niet meer op de camp geweest. Kan wel zeggen dat de nieuwe beheerder (zoon van oude beheerder) nog veel erger is dan zijn vader. De leiding van uit het kantoor is na dat ik weg was veel veel beter dan dat het was, maar zijn ook veel vertrokken omdat men te veel vreemde druk kreeg vanuit het beheer.. hoop iig dat u inmiddels een beter verblijf heeft gevonden.

Betsie 21 jun 2023
R

Waardeloos personeel

Bij bos park Bilthoven staan de exploitant en het personeel centraal. Klanten zijn bijzaak, worden slecht behandeld, belachelijk gemaakt en lastig gevonden.

De hoogste prioriteit van de exploitant is zoveel mogelijk geld verdienen. Dit mag ten koste gaan van het dienstverleningsniveau voor vaste gasten. Zo heeft exploitant tonnen geinvesteerd in lelijke verhuurchalets die veel te dichtbij elkaar geplaatst zijn, maar zodra de buitentemperatuur onder nul graden gaat wordt de hoofdwaterleiding van het park afgesloten en zonder stromend water heb je als chalet- eigenaar of huurder niets aan de chalet. Maar er moet wel doorbetaald worden uiteraard! In het vorstvrij houden van de waterleiding is niet geinvesteerd. Dit is een keuze en pure nalatigheid van de exploitant en valt hem aan te rekenen. Huurders en eigenaren kunnen een financiele compensatie eisen indien de waterleiding wordt afgesloten.

De blauwe verhuurchalets die vreselijk dicht op elkaar zijn geplaatst en doen denken aan een wijk in oost-Berlijn, hebben ook voor een waardedaling gezorgd voor omliggende chalets. De uitstraling van dit nieuwe gebied bij het zwembad, dat aan de doorgaande weg van het park ligt, is alles behalve rust, ruimte, natuur.

Van rust is sowieso weinig sprake op het park. Personeel rijdt vanaf vroeg in de ochtend al rond op ronkende tractoren met houtversnipperaars. Het is onbegrijpelijk waarom dit niet tijdens de wintersluiting is gedaan. Maar zoals eerder aangegeven, de klant staat niet centraal op bos park Bilthoven.

De gemeente De Bilt zou de exploitatie aan Green Spirit moeten heroverwegen en andere partijen de kans geven deze aan te winnen. Na een onophoudelijke stroom aan klachten over de exploitant gedurende een periode van enkele jaren, bewezen intimidatie en wegpesten van vaste klanten/bewoners, herhaaldelijk overtreden van wetten en afspraken door de exploitant, enz enz, is de tijd nu rijp voor een nieuwe exploitatiemaatschappij. Het is mooi geweest met Green Spirit.

Ron 23 feb 2021
B

Totaal gelijk , deze eigenaar, en nu zijn zoon zijn terror gasten, alles na hun idee en steeds meer geld en geld... probleem is. Zijn vrienden met het bestuur van bilthoven... en misschien niet leuk , maar deze camping was bedoeld voor de minder bedelen, normaal inkomen, sinds dat hun hier kwamen. Prijzen verdubbeld. Dus gemeente interesseert het niks... is ooit een geschenk geweest van een bewoner van bilthoven met de eis dat het voor de lagere inkomens was voor... jaar. Maar daar hebben ze schijt aan.

Betsie 21 jun 2023
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Bilthoven.

Over Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven is gelegen te Burgemeester van der Borchlaan 7 in Bilthoven. Het bospark biedt kampeerplaatsen aan als ook chalets voor jong en oud. Elk chalet is voorzien van alle gemakken. Gasten kunnen genieten van een eigen buitenruimte, compleet met terras en tuinmeubilair, waar ze kunnen ontspannen en genieten van de rustige omgeving. De kampeerplekken zijn ruim en rustig en geven je een mooie plek in de natuur. Bos Park Bilthoven beschikt ook over verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, een speeltuin, een animatieteam en een wasserette. Daarnaast zijn er tal van wandel- en fietsroutes in de buurt, zodat gasten optimaal kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bilthoven, Utrecht
  • https://www.greenspiritparken.nl/onze-natuurlijke-parken/bos-park-bilthoven/welkom
  • info@greenspiritparken.nl