Bos Park Bilthoven

Bos Park Bilthoven

1.0 reviewscore • 2 reviews
L

Wantrouwend en zeer klantonvriendelijk

Rust, ruimte, natuur? Alles staat hutje bij mutje, je ziet geen natuur tussen alle blauwe containers/chalets en tenten heen, misschien dat de mensen ad rand vh immense park een boompje kunnen zien. Een blik hier op laat zien dat op deze camping geld verdienen belangrijker is dan hun klanten vd natuur te laten genieten.

Wij logeerden met twee tenten en hebben een nacht in hel meegemaakt met de plaatselijke jeugd die hun vrijdag - en zaterdagavond kwamen vieren tot half zes in de ochtend bij wat adresjes op de camping (helaas was 1 adresje bij onze overburen) De volgende dag kregen wij een zeer klantonvriendelijke en wantrouwende douche van het receptiepersoneel over ons heen.

Een kopje koffie voor de schrik en bij het horen dat ik bedreigd werd door de jeugd toen ik om half twee de politie belde (ja er is een melding!) had ik op zn minst verwacht dat de camping haar verantwoordelijkheid zou nemen met een financiële tegemoetkoming. De rust tussen 22:00 en 7:00 uur zeggen ze te waarborgen, dan lijkt me dat een heel normale zaak.

Maar nee, ik werd niet geloofd, want de andere buren hadden niet geklaagd (vrijdagnacht bleken deze buren wel geklaagd te hebben). En hoe kon ik nou zo dom zijn om de politie te bellen! Nee dat had hun eigen onvindbare noodnummer moeten zijn!

Moet u luisteren, ik wil met deze review andere mensen waarschuwen voor het uitgeven van hun centjes aan zoveel onbeschoftheid. Verder heb ik een rechtsbijstandverzekering, ben lid van de consumentenbond en er zijn nog zoveel (social) mefia kanalen waar ik mijn waarschuwing kan plaatsen voor Bos Park Bilthoven en ik zal geen gelegenheid laten liggen.

Leon 11 mei 2021
Reageer
R

Waardeloos personeel

Bij bos park Bilthoven staan de exploitant en het personeel centraal. Klanten zijn bijzaak, worden slecht behandeld, belachelijk gemaakt en lastig gevonden.

De hoogste prioriteit van de exploitant is zoveel mogelijk geld verdienen. Dit mag ten koste gaan van het dienstverleningsniveau voor vaste gasten. Zo heeft exploitant tonnen geinvesteerd in lelijke verhuurchalets die veel te dichtbij elkaar geplaatst zijn, maar zodra de buitentemperatuur onder nul graden gaat wordt de hoofdwaterleiding van het park afgesloten en zonder stromend water heb je als chalet- eigenaar of huurder niets aan de chalet. Maar er moet wel doorbetaald worden uiteraard! In het vorstvrij houden van de waterleiding is niet geinvesteerd. Dit is een keuze en pure nalatigheid van de exploitant en valt hem aan te rekenen. Huurders en eigenaren kunnen een financiele compensatie eisen indien de waterleiding wordt afgesloten.

De blauwe verhuurchalets die vreselijk dicht op elkaar zijn geplaatst en doen denken aan een wijk in oost-Berlijn, hebben ook voor een waardedaling gezorgd voor omliggende chalets. De uitstraling van dit nieuwe gebied bij het zwembad, dat aan de doorgaande weg van het park ligt, is alles behalve rust, ruimte, natuur.

Van rust is sowieso weinig sprake op het park. Personeel rijdt vanaf vroeg in de ochtend al rond op ronkende tractoren met houtversnipperaars. Het is onbegrijpelijk waarom dit niet tijdens de wintersluiting is gedaan. Maar zoals eerder aangegeven, de klant staat niet centraal op bos park Bilthoven.

De gemeente De Bilt zou de exploitatie aan Green Spirit moeten heroverwegen en andere partijen de kans geven deze aan te winnen. Na een onophoudelijke stroom aan klachten over de exploitant gedurende een periode van enkele jaren, bewezen intimidatie en wegpesten van vaste klanten/bewoners, herhaaldelijk overtreden van wetten en afspraken door de exploitant, enz enz, is de tijd nu rijp voor een nieuwe exploitatiemaatschappij. Het is mooi geweest met Green Spirit.

Ron 23 feb 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Bilthoven.

Over Bos Park Bilthoven

Vakantiepark te Bilthoven, Utrecht.