Boerencamping Swarthoeve

Boerencamping Swarthoeve

3.0 reviewscore • 2 reviews
F

Goed, maar er zijn een paar 'zaken'

De brug die toegang verleent, vertoont tekenen van slijtage en verdient vernieuwing. De ontvangst is warm en reserveren is absoluut vereist. De locaties zijn prima, alleen jammer dat elk perceel een beetje modderig is. Desondanks is het uitzicht op de polder met grazende koeien en schapen buitengewoon prachtig. Het volledige sanitaire aspect vertoont duidelijke sporen van veroudering en is dringend toe aan vernieuwing. Niettemin valt op dat alles buitengewoon hygiënisch wordt onderhouden.

Floris 28 aug 2023
Reageer
A

Teleurstelling

Een bezoek aan de beloofde boerderijervaring bleek een teleurstelling zonder dieren. De kinderen, vol verwachting van het meehelpen op de boerderij, vonden zichzelf geconfronteerd met een leegte. Echter, te midden van deze onverwachte wending ontstond een avontuur. De camping, verstoken van traditionele boerderijbewoners, bleek een speeltuin voor de verbeelding te zijn. Kinderen creëerden hun eigen denkbeeldige boerderijdieren en het werd een onvergetelijk verhaal van fantasie en speelsheid. De site mag dan geen echte dieren hebben, maar de magie van de verbeelding maakte het bezoek des te memorabel.

Annet 21 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Wormer.

Over Boerencamping Swarthoeve

Boerencamping Swarthoeve is gelegen te Engewormer 32 in Wormer. Deze kleinschalige, gezellige camping, gelegen in het natuurgebied Wormer- en Jisperveld, biedt een ideale plek voor rust en ontspanning voor families en gezinnen. Vanaf de kampeerplekken hebben gasten uitzicht op de molens van de Zaanse Schans en kunnen genieten van de natuurlijke geluiden en geuren van het omliggende landschap. De camping is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse activiteiten zoals vissen, fotograferen, vogels spotten, en wandelen. Het is centraal gelegen ten opzichte van bezienswaardigheden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, en Hoorn, en toeristische trekpleisters zoals de Zaanse Schans en Volendam zijn makkelijk bereikbaar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wormer, Noord-Holland
  • https://swarthoeve.nl
  • swarthoeve14@gmail.com