Boerencamping Swarthoeve

Boerencamping Swarthoeve

3.6 reviewscore • 7 reviews
F

Goed, maar er zijn een paar 'zaken'

De brug die toegang verleent, vertoont tekenen van slijtage en verdient vernieuwing. De ontvangst is warm en reserveren is absoluut vereist. De locaties zijn prima, alleen jammer dat elk perceel een beetje modderig is. Desondanks is het uitzicht op de polder met grazende koeien en schapen buitengewoon prachtig. Het volledige sanitaire aspect vertoont duidelijke sporen van veroudering en is dringend toe aan vernieuwing. Niettemin valt op dat alles buitengewoon hygiënisch wordt onderhouden.

Floris 28 aug 2023
Reageer
A

Teleurstelling

Een bezoek aan de beloofde boerderijervaring bleek een teleurstelling zonder dieren. De kinderen, vol verwachting van het meehelpen op de boerderij, vonden zichzelf geconfronteerd met een leegte. Echter, te midden van deze onverwachte wending ontstond een avontuur. De camping, verstoken van traditionele boerderijbewoners, bleek een speeltuin voor de verbeelding te zijn. Kinderen creëerden hun eigen denkbeeldige boerderijdieren en het werd een onvergetelijk verhaal van fantasie en speelsheid. De site mag dan geen echte dieren hebben, maar de magie van de verbeelding maakte het bezoek des te memorabel.

Annet 21 aug 2023
Reageer
R

'boerencamping' zonder boerenleven.

Eenmaal aangekomen op wat beweerd werd een boerencamping te zijn, ontdekte ik eerder een overvol grasveld met tenten en campers dan een idyllische boerderij. Teleurstellend genoeg bleven de dieren en de boerderij zelf volledig aan het oog onttrokken. Desondanks ontsproot er een onverwacht avontuur uit deze schijnbaar misleide verwachtingen. Het grasveld transformeerde in een eigenzinnige gemeenschap van kampeerders, en de afwezigheid van boerderijleven werd gecompenseerd door een levendige sfeer van samenhorigheid en verhalen bij het kampvuur. Soms brengen verrassingen de meest onvergetelijke ervaringen met zich mee, zelfs op een 'boerencamping' zonder boerenleven.

Rijk 7 dec 2022
Reageer
L

Genoten van een aangenaam verblijf

Wij hebben genoten van een aangenaam verblijf op De Swarthoeve. De mobilhome staat op het groene veld. Tijdens ons bezoek was het relatief droog, maar in een natter seizoen zou de ondergrond mogelijk modderig kunnen worden. De ruimte die we hebben is behoorlijk groot. De sfeer op de camping is gezellig en er is veel vrijheid, maar Sonja hecht veel waarde aan een verzorgd gazon.

Lammert 26 aug 2022
Reageer
A

Omgeving is prachtig

De omgeving is prachtig en het kampeerterrein heeft een bescheiden uitstraling. Helaas schiet de klantvriendelijkheid tekort. Wanneer je herhaaldelijk met je camper op avontuur gaat, krijg je het vriendelijke verzoek om het reizen wat te beperken, aangezien dit invloed heeft op de staat van het gazon. Gebrek aan klantgerichtheid. De tractor draait 's avonds ongeveer 30-40 minuten stationair, zonder enige duidelijke aanwezigheid van personeel.

Adriana 9 aug 2021
Reageer
D

Verblijf op de camping was aangenaam

Mijn partner en ik, beiden in de leeftijd van 65 jaar en ouder, brachten gedurende juni 2021 meer dan drie weken door op camping Swarthoeve. Na een uitgebreide zoektocht waren we verheugd om hier een prachtige en ruime locatie te bemachtigen. Ons verblijf op de camping was aangenaam. De Swarthoeve bevindt zich te midden van uitgestrekte polders.

Dirk-Jan 9 jul 2021
Reageer
M

Swarthoeve is werkelijk de moeite waard.

Een leuk verblijf op de Swarthoeve. De vriendelijke beheerders dragen bij aan de warme sfeer, altijd bereid om te helpen. Deze boerderijcamping biedt niet alleen een vredige omgeving, maar ook nabijheid tot culturele schatten zoals Amsterdam, de Zaanse Schans, Alkmaar en Volendam. Een uitnodiging tot het ontdekken van de natuurlijke schoonheid en historie van Nederland, de Swarthoeve is werkelijk de moeite waard.

Margreet 30 apr 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Wormer.

Over Boerencamping Swarthoeve
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wormer, Noord-Holland
  • https://swarthoeve.nl
  • swarthoeve14@gmail.com