BoerenBed

BoerenBed

5.0 reviewscore • 3 reviews
C

Waanzinnige ervaring

Een waanzinnig mooie plek, met heel lieve mensen die ons een warm welkom gaven. De pizza-avond was een groot succes, vooral voor onze vijfjarige zoon die zijn eigen pizza mocht samenstellen. Na afloop mochten alle kinderen bij het kampvuur marshmallows roosteren. Heerlijk relaxed, de kinderen werden de hele dag vermaakt met het voeren van dieren, paardrijden en alles was inbegrepen in de prijs. Echt een topvakantie.

Carolina 1 jul 2021
Reageer
M

Heel erg naar ons zin gehad!

We hadden een erg leuke week op De Lange Weide. De kinderen vonden het geweldig om zo veel dieren om zich heen te hebben. Ze gedroegen zich zelf als soort van scharrelvarkentjes. De ligging van de tenten is erg leuk, omringd door een veld met dieren en speeltoestellen. Verschillende tenten kijken uit op de paarden- en koeienwei. Het geven van de fles aan de lammetjes was speciaal een groot succes. De boer en boerin waren zeer vriendelijk!

Mevrouw Jongeneel 7 aug 2020
Reageer
K

Geweldig gehad

Op deze camping kun je niet vrij kamperen, er staan 10 kant-en-klare Boeren Bed-tenten. De tenten hebben een houtkachel, een "poepdoos", een bedstee, tafel en stoelen en een kraan. Alles wat je nodig hebt op een camping. Het sanitairgebouw is erg schoon. Het leuke aan deze camping is de boerderij, vooral voor mensen uit de stad. Hier hebben ze alles! Koeien, ezels, schapen, hangbuikzwijnen, konijnen, kippen, honden. Voor kinderen is het geweldig om met boerin Marian te helpen bij het voeren van de dieren. Het is ook leuk om eitjes te zoeken in het hok. Echt leuk. Helaas wel prijzig.

Kees 28 mrt 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Baarle-Nassau.

Over BoerenBed
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Baarle-Nassau, Noord-Brabant
  • https://www.boerenbed.nl
  • info@boerenbed.nl